Silverhand te cheamă la interviu! Lucrează în Germania din 2017

2016
decembrie 07

banner-eventAi cunoștințe de limba germană la nivel de conversație? Ai experiență și deții o calificare într-un domeniu tehnic ori în construcții? Poate nu ai experiență sau calificare, dar ești motivat și dorești un job în Germania ca muncitor necalificat? Noi te putem ajuta!

Vino sâmbătă, 17.12.2016, între orele 10:00-14:00, la sediul nostru (Str. Gheorghe Doja, Nr. 18/15, Timișoara) să susții un interviu în vederea obținerii unui loc de muncă stabil și bine plătit în Germania din 2017.

Nu ești din Timișoara și vrei să participi la un interviu cu noi?
Nicio problemă. Cel mai simplu este să ne contactezi telefonic sau să ne scrii un email, iar datele necesare le găsești puțin mai jos. În cazul în care vrei să ne cunoști personal, te anunțăm că în luna ianuarie a anului 2017 vom organiza interviuri în mai multe orașe ale țării. Vom veni în București, Constanța, Craiova, Cluj-Napoca, Iași, Bacău, Târgu Mureș, Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc.

În ce constă interviul? 
Inițial, dorim să ne cunoaștem. Totuși, pentru a putea colabora cu tine și pentru a te putea ajuta, un prim pas al interviului constă într-o conversație scurtă în limba germană. Nu trebuie să ai emoții, nu este important să vorbești perfect sau să ai o pronunție foarte bună, este suficient să înțelegi discuția și să poți oferi răspunsuri coerente la întrebările care îți vor fi adresate.

În ce domenii recrutăm?
Cererea pentru forță de muncă în Germania este una vastă. Pentru începutul anului 2017 căutăm electricieni, instalatori, zugravi, zidari, montatori rigips, mecanici auto și de utilaje, operatori și programatori CNC, tâmplari, sudori, lăcătuși, montatori ferestre, montatori mobilă, dulgheri, vopsitori auto și industriali, stivuitoriști, șoferi de TIR, șoferi de autobuz, muncitori necalificați (muncitori fabrică), gestionari, îngrijitori bătrâni. Chiar dacă nu te regăsești în vreuna din meseriile enumerate mai sus, însă vorbești limba germană, noi te așteptăm. Ne vom da silința să îți găsim un loc de muncă potrivit aptitudinilor tale!

Câteva cuvinte despre noi
Silverhand este o agenție multinațională de ocupare a forței de muncă cu sediul principal în localitatea Poznan, din Polonia. Primul punct de lucru din România este deschis din decembrie 2014, în Timișoara, timp în care aproximativ 600 de persoane au obținut un loc de muncă în Germania la angajatori de top, verificați de compania noastră. Recrutăm din mai multe țări, deținem 3 birouri în Polonia și câte unul în România, Ungaria și Slovacia. 

Succesul pe care compania l-a repurtat în ultimii ani se datorează, în principal, unei munci intensive și bine-gândite, precum și a unui set de valori bine stabilit, enumerând aici onestitatea, corectitudinea, simțul răspunderii și respectul față de semeni.

Pentru noi, munca nu reprezintă o marfă!

INFO:

E-mail: contact@silverhand.ro
Telefon: 0040 773 787 443, 0040 774 483 064, 0040 770 139 232