Vrei să știi mai multe informații despre locurile de muncă din Islanda?

2017
noiembrie 10


Tot mai multe persoane au ajuns în ultima perioadă în Islanda prin intermediul nostru. Din acest motiv ne-am gândit să vă prezentăm câteva aspecte legate de un loc de muncă în această țară.

În general se caută persoane cu experiență în domeniu, serioase și disponibile să înceapă cât mai repede un loc de muncă. Se lucrează aproximativ 173 ore/lună cu posibilitatea de a face ore suplimentare.


Costul biletului de avion și al biletelor de transport de la aeroportul Keflavik la Reykjavik este plătit de angajat și este dedus din salariu. Costul poate fi distribuit pe o perioadă de 3 luni dacă este necesar.


Angajații sunt responsabili pentru transportul lor de la domiciliu la locul de muncă și toate costurile de transport sunt suportate de angajați, cu excepția cazului în care se prevede alt aranjament.


Îmbrăcămintea de lucru și echipamentele individuale de protecție vor fi furnizate de către companie în conformitate cu reglementările islandeze.


Angajații trebuie să-ți asigure singuri mâncarea. 


Angajatul poate solicita o altă cazare în cazul în care nu este mulțumit, iar compania va căuta o altă cazare în funcție de prețul chiriei și disponibilitate.

În continuare vă prezentăm câteva imagini de la cazare.
Cea mai mare parte a angajaților noștri sunt cazați în apartamente pentru 2 persoane, foarte bine dotate. 

Bucătăria conține: mașină de spălat vase, aragaz, prăjitor de pâine, microunde, etc

Spălătorie, unde vă puteți spăla și usca hainele.
Camerele de zi sunt dotate cu televizor, iar accesul la internet este nelimitat.

 

Puteți obține și dumneavoastră un loc de muncă în Islanda. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați la unul din numerele de telefon: 0770 422 954 sau 0770 139 232, de luni până vineri, între orele 9-17.

 

Prin intermediul nostru puteți lucra la firme de prestigiu din Islanda, fără comision sau alte taxe!