Aplică pentru un job în străinătate | Silverhand

Silverhand pune la dispoziție locuri de muncă în Europa pentru persoanele vorbitoare de limba germană și engleză la nivel conversațional.   Lasă-ne aici CV-ul tău, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp! Împreună vom găsi jobul potrivit pentru tine!     Îți mulțumim că ai ales compania noastră!  

Locuri de muncă în străinătate

Alege ofertele noastre de muncă din diferite țări din Europa. Beneficiază de un contract de muncă direct la angajator străin, pe perioadă nedeterminată.

Salariu

Obține un salariu bine plătit și bucură-te de toate facilitățile unui angajat care lucrează legal. De asemenea ai posibilitatea de a face ore suplimentare.

Cazare

În funcție de oferta salarială cazarea poate fi asigurată și plătită de către angajatorul străin.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • ”Sunt deja la a doua colaborare cu firma Silverhand Romania, multumesc pentru sansa oferita. Am ajuns cu bine la cazare, azi o sa fiu prezentat firmei unde urmeaza sa incep activitatea si deseara o sa si incep lucrul. Multumesc pentru sprijinul acordat in obtinerea unui nou contract.”
  Valentin S.
  Șofer camion
 • ”Bună Echipa Silverhand! Am ajuns ieri în Olanda și cei de la firma angajatoare m-au preluat de la aeroport – a fost un gest frumos din partea lor. Azi urmează să semnez contractul de muncă și de mâine încep la lucru. Aștept cu nerăbdare! Mulțumesc Silverhand!”
  Mihai M.
  Electrician
 • ”Multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada in gasirea unui loc de munca potrivit mie. Desi locuiesc in Germania de cateva luni bune, nu am reusit sa imi gasesc ceva de lucru. Managerul firmei este foarte cumsecade si ma ajuta in orice problema am, iar colegii sunt de treaba."
  Ștefan D.
  Instalator