Skip to main content

Completați formularul

Cauți un job în străinătate?

Silverhand colaborează cu angajatori din peste 7 țări europene și îți oferă locuri de muncă în domeniul tehnic, construcții, producție, transport și logistică, îngrijire de persoane vârstnice.

Beneficiază de:

– un salariu atractiv

– cazare organizată de firmă

– asigurare medicală inclusă

– contract de muncă semnat cu angajatorul străin

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană/engleză la nivel conversațional sunt necesare pentru ofertele prezentate de Silverhand.

Completează formularul de contact, iar unul dintre recrutorii Silverhand va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

* * * *

Locuri de muncă în străinătate

Alege cea mai bună ofertă de muncă din sutele de oferte disponibile în Europa. Beneficiază de un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Dulgher

  „Am trecut cu bine de examenul VCA. Am început de ieri lucrul. La șantier este totul în regulă, ne descurcăm. Vă mulțumim pentru sprijinul pe care ni-l acordați și că ne ajutați mereu când e nevoie.”

  Radu B.

 • Electrician

  ”Bună ziua Echipa Silverhand! Vă mulțumesc pentru tot! Cu colegii de lucru mă înțeleg foarte bine, iar acum urmează să schimbăm și șantierul fiindcă aici am terminat lucrările. Mediul de lucru este super plăcut și la cazare totul este în regulă!”

  Tudor C.

 • Sudor

  ”V-am contactat sa va spun ca am dat proba de sudura si am fost acceptat, de maine incep la locul de munca. Ieri m-a asteptat persoana de contact in oras si m-a condus la cazare, este totul in regula, astept sa vad cum va fi la munca. Vreau sa va multumesc pentru sprijinul acordat, numai bine!”

  Alexandru R.