fbpx

Locuri de muncă pentru instalatori în străinătate

Lucrează, prin intermediul Silverhand, ca instalator în: Austria, Germania, Olanda, Islanda, Norvegia.

Beneficiază de:

-un salariu peste medie

-contract de muncă semnat cu angajatorul străin

-cazare organizată de firmă

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană/engleză la nivel conversațional sunt necesare pentru ofertele prezentate de Silverhand.

Lasă-ne datele tale, iar echipa Silverhand te va contacta pentru a-ți găsi un job mai bun!

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți oferă locuri de muncă în mai multe țări din Europa. Obține un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • ”Buna ziua, domnisoara Lavinia, va multumesc pentru eforturile dvs, am discutat cu dl J. si voi incepe de luni la locul de munca. Persoana de contact a fost foarte grijulie si m-a coordonat spre cazare, iar apoi spre biroul firmei unde am semnat contractul de munca. Sunt nerabdator sa inceapa ziua de luni si sa muncesc, ca doar de asta am venit aici. Ne vom auzi la telefon ca sa va pun la curent pe parcurs legat de cum ma descurc. Va multumesc pentru amabilitate, toate bune!”
  Cornel
  Instalator
 • ”Vă mulțumesc pentru ajutorul oferit de a-mi gasi un loc de muncă în Germania pe postul de instalator. Sunt pregătit să îmi mai îmbunătățesc cunoștințele de limbă germană și atunci voi fi mai sigur în ceea ce fac. La cazare este totul în regulă, mă înțeleg bine cu colegii de la lucru. Vă mulțumesc pentru tot, Silverhand!”
  Florin
  Instalator
 • ”Bună ziua! Am început cu bine munca în Austria. Cazarea este aproape de lucru așa că deplasarea este super ușoară. Îmi doresc o colaborare cât se poate de lungă cu această firmă, sunt super ok. Vă mulțumesc”
  Mihail
  Instalator