Skip to main content

Completați formularul

Locuri de muncă pentru instalatori în Europa

Vino să lucrezi, prin intermediul Silverhand, ca instalator în: Austria, Germania, Olanda, Islanda, Norvegia, Elveția.

Beneficiază de:
 • un salariu atractiv
 • contract de muncă direct cu angajatorul străin
 • cazare asigurată de firma angajatoare
Sunt necesare: experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană/engleză la nivel conversațional.
Lasă-ne datele tale, iar echipa Silverhand te va contacta pentru a găsi împreună jobul potrivit!
* * * *

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți pune la dispoziție locuri de muncă în diverse țări din Europa. Obține un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, semnat direct cu angajatorul străin.

Salariu

Obține un salariu bine plătit și bucură-te de toate facilitățile unui angajat care lucrează legal. De asemenea ai posibilitatea de a face ore suplimentare

Cazare

În funcție de oferta salarială cazarea poate fi asigurată și plătită de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Instalator

  ”Buna ziua, domnisoara Lavinia, va multumesc pentru eforturile dvs, am discutat cu dl J. si voi incepe de luni la locul de munca. Persoana de contact a fost foarte grijulie si m-a coordonat spre cazare, iar apoi spre biroul firmei unde am semnat contractul de munca. Sunt nerabdator sa inceapa ziua de luni si sa muncesc, ca doar de asta am venit aici. Ne vom auzi la telefon ca sa va pun la curent pe parcurs legat de cum ma descurc. Va multumesc pentru amabilitate, toate bune!”

  Cornel

 • Instalator

  ”Vă mulțumesc pentru ajutorul oferit de a-mi gasi un loc de muncă în Germania pe postul de instalator. Sunt pregătit să îmi mai îmbunătățesc cunoștințele de limbă germană și atunci voi fi mai sigur în ceea ce fac. La cazare este totul în regulă, mă înțeleg bine cu colegii de la lucru. Vă mulțumesc pentru tot, Silverhand!”

  Florin

 • Instalator

  ”Bună ziua! Am început cu bine munca în Austria. Cazarea este aproape de lucru așa că deplasarea este super ușoară. Îmi doresc o colaborare cât se poate de lungă cu această firmă, sunt super ok. Vă mulțumesc”

  Mihail