Skip to main content

Completați formularul

Sudor MIG-MAG/WIG în Germania

În Germania, sudorii pot câștiga lunar până la 2500 EUR net.

Lucreză alături de Silverhand și beneficiază de contract de muncă la companie germană, asigurare medicală inclusă, cazare organizată, suport permanent pe durata întregului contract de muncă.

Experiența în domeniu și cunoștințe de limba germană la nivel conversațional sunt necesare pentru a accesa ofertele prezentate de Silverhand.

Lasă-ne datele tale de contact, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp.

Silverhand reușește să îți găsească un loc de muncă mai bun!

* * * *

Locuri de muncă în Germania

Alege din sutele de oferte de muncă în Germania. Beneficiază de un contract de muncă la companie germană.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Sudor MIG-MAG

  ”V-am contactat să vă spun că am dat probă de sudură și am fost acceptat, de mâine încep la locul de muncă. Ieri m-a așteptat persoana de contact în oraș și m-a condus la cazare, este totul în regulă, aștept să văd cum va fi la muncă. Vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat, numai bine!”

  Tudor

 • Sudor WIG

  ”Multumesc Silverhand pentru promptitudinea de care ati dat dovada in gasirea unui loc de munca si de faptul ca ati tinut cont de preferintele mele in ceea ce priveste zona locului de munca dar si a ofertei salariale.”

  George

 • Sudor MIG-MAG

  ”Buna dimineata, am trecut proba si am inceput la locul de munca. Totul aici e conform asteptarilor, conform celor discutate cu dvs la inceput. Astept sa se concluzioneze situatia cu cazarea intrucat vreau sa-mi aduc si sotia aici. Pentru moment este perfect. Va multumesc pentru telefon!”

  Catalin