Skip to main content

Completați formularul

Lucrează ca dulgher în străinătate

Acum ai oportunitatea de a lucra ca dulgher cofraje/acoperișuri în Germania, Austria sau Olanda.

Lucrează alături de Silverhand și beneficiază de:

-un salariu peste medie

-cazare organizată de firmă

-contract de muncă semnat cu angajatorul străin

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană/engleză la nivel conversațional sunt necesare pentru ofertele prezentate de Silverhand.

Cum aplici? Completează formularul de contact, iar un membru al echipei noastre va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

* * * *

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți oferă locuri de muncă în mai multe țări din Europa. Obține un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Dulgher

  ”Apreciez deschiderea dumneavoastră pentru clienți, ceea ce înseamnă în primul rând seriozitate, care sincer din experiența mea de până acum, lipsește la marea majoritate a firmelor de intermediere a forței de muncă.”

  Marius

 • Dulgher

  ”Bună ziua. Am semnat contractul, sunt la lucru. Deocamdată e ok, dacă voi întâmpina probleme am să vă contactez. O zi bună.”

  Remus

 • Dulgher

  ”Firmă super serioasă, în o săptămână mi-a găsit de lucru ca dulgher, am și vorbit cu angajatorul din Germania de câteva ori înainte să plec, dar niște probleme de familie m-au determinat să mă întorc după 4 luni. Sper că în toamnă să apelez din nou la voi să plec din nou.”

  Andrei