Skip to main content

Wypełnij formularz

Joburi pentru electricieni în străinătate

Lucrează ca electrician industrial/construcții în: Germania, Austria, Olanda, Islanda sau Norvegia.

Beneficiază de:

-un salariu atractiv

-cazare organizată de firmă

-contract de muncă semnat cu angajatorul străin

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană/engleză la nivel conversațional sunt necesare pentru toate ofertele din portofoliul Silverhand.

Completează formularul de contact, iar unul dintre recrutorii Silverhand te va contacta în cel mai scurt timp.

* * * *

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți oferă locuri de muncă în mai multe țări din Europa. Obține un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Electrician

  ”Bună ziua! Mă bucur că am ales în continuare să colaborez cu Silverhand. De data aceasta am posibilitatea să lucrez mai aproape de soția mea, care și ea are un job în Germania. Sunt mulțumit, sănătate vă doresc!”

  Dănuț

 • Electrician

  ”Buna ziua, dl. Alexandru. Mi s-a prelungit contractul in Olanda. Sunt foarte multumit de firma la care m-ati plasat si drept dovada mi-au lasat cheile de la cazare, mi-au confirmat revenirea in Olanda dupa sarbatori. Imi place continuitatea si vreau sa raman aici cat mai mult timp”

  Adrian

 • Electrician

  ”Bună ziua! Am început cu bine munca în Austria. Cazarea este aproape de lucru așa că deplasarea este super ușoară. Îmi doresc o colaborare cât se poate de lungă cu această firmă, sunt super ok. Vă mulțumesc”

  Mihail