Skip to main content

Completați formularul

Obține un loc de muncă în străinătate | Silverhand

Silverhand colaborează cu angajatori din 7 țări europene și îți oferă locuri de muncă în domeniul tehnic (electrică/instalații/sudură/lăcătușerie/CNC/mecanică/vopsitorie), și construcții (interioare și exterioare).

Lucrează alături de Silverhand și beneficiază de un contract de muncă semnat cu angajatorul străin, salariu peste medie, asigurare medicală inclusă, cazare organizată de firmă.

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană/engleză la nivel conversațional sunt necesare pentru toate ofertele prezentate de Silverhand.

Serviciile Silverhand sunt și vor rămâne mereu gratuite.

Lasă-ne datele tale de contact, iar recrutorii Silverhand te vor contacta în cel mai scurt timp.

* * * *

Locuri de muncă în străinătate

Alege cea mai bună ofertă pentru tine din sutele de oferte disponibile în Europa. Beneficiază de un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Lăcătuș

  ”Mă bucur să colaborez din nou cu Silverhand. Nu mă așteptam să găsim atât de rapid un nou job. M-am integrat rapid, colegii de la muncă m-au ajutat în primele zile să mă acomodez cu ce avem de făcut. Salutări întregii echipe și numai cuvinte de laudă tuturor!”

  Valentin S.

 • Electrician

  ”Bună Echipa Silverhand! Am ajuns ieri în Olanda și cei de la firma angajatoare m-au preluat de la aeroport – a fost un gest frumos din partea lor. Azi urmează să semnez contractul de muncă și de mâine încep la lucru. Aștept cu nerăbdare! Mulțumesc Silverhand!”

  Mihai M.

 • Instalator

  ”Multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada in gasirea unui loc de munca potrivit mie. Desi locuiesc in Germania de cateva luni bune, nu am reusit sa imi gasesc ceva de lucru. Managerul firmei este foarte cumsecade si ma ajuta in orice problema am, iar colegii sunt de treaba."

  Ștefan D.