Skip to main content

Wypełnij formularz

Mecanic/Vopsitor/Tinichigiu auto în Germania

Acum ai oportunitatea de a lucra ca mecanic auto/vopsitor auto/tinichigiu auto în Germania.

Lucrează alături de Silverhand și beneficiază de:

-un salariu peste medie

-cazare organizată de firmă

-contract de muncă semnat cu angajatorul străin

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană, la nivel conversațional, sunt necesare pentru ofertele prezentate de Silverhand.

Cum aplici? Completează formularul de contact, iar un membru al echipei noastre va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

* * * *

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți oferă locuri de muncă în mai multe țări din Europa. Obține un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Mecanic auto

  „Mă bucur să colaborez din nou cu Silverhand. Nu mă așteptam să găsim atât de rapid un nou job și atât de aproape de orașul unde locuiesc. M-am integrat rapid, colegii de la muncă m-au ajutat în primele zile să mă acomodez cu ce avem de făcut. Salutări întregii echipe și numai cuvinte de laudă tuturor!”

  Mihai

 • Vopsitor auto

  „Bună ziua! Chiar acum avem o mică pauză. La lucru este bine, nu mai am alți colegi români, dar nu este o problemă. Cazarea este destul de aproape de locul de muncă, lucru ce mă bucură. Mâine voi merge la bancă pentru a-mi face și cardul bancar. Am să vă anunț când îl voi primi. Vă mulțumesc pentru telefon, o zi bună să aveți.”

  Gabriel

 • Tinichigiu auto

  „Mulțumesc pentru promptitudinea de care ați dat dovadă în găsirea unui loc de muncă. Am ajuns la biroul firmei unde am semnat contractul de muncă și am început lucrul a doua zi. Sunt foarte mulțumit atât de oferta salarială cât și de noul loc de muncă, vă țin la curent cu alte detalii.”

  Ioan