Skip to main content

Wypełnij formularz

Locuri de muncă în Olanda

Vorbești limba engleză și ești în căutarea unui loc de muncă în străinătate? Vino să lucrezi cu Silverhand în Olanda.

Dispunem de oferte în domeniul tehnic și construcții.

Beneficiezi de:

contract de muncă la angajator olandez

cazare organizată de firma angajatoare

salariu peste medie.

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba engleză la nivel conversațional sunt necesare pentru toate ofertele prezentate de Silverhand.

Cum aplici? Completează formularul de contact, iar un membru al echipei noastre va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

* * * *

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți oferă locuri de muncă în mai multe țări din Europa. Obține un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Instalator

  „Am ajuns cu bine. Am fost la sediul firmei pentru semnarea contractului, de acolo am luat și mașina de lucru, am primit datele de la cazare și lucru. La cazare este bine. Mâine vom începe și lucrul. Vă anunțăm mâine cum a fost prima zi de lucru.”

  Viorel

 • Electrician

  „Bună ziua! Mă bucur să ne auzim și în acest an. Totul este bine în colaborarea cu firma, am început anul în forță, am reluat activitatea. Este un proiect mare la care vom lucra în acest an. Să sperăm că toate lucrurile vor decurge cum au decurs și anul trecut, adică bine. Vă mulțumesc pentru telefon și mă bucur să colaborăm în continuare.”

  Cătălin

 • Mecanic industrial

  „M-am obișnuit cu ceea ce e de făcut la locul de muncă. Este totul bine cu munca, colaborarea cu colegii. Lucrăm de luni până vineri, însă uneori lucrăm și sâmbăta când sunt multe comenzi. Vă mulțumesc tare mult pentru telefon. Mă bucur că v-am auzit.”

  Dan