Oferte de muncă în Germania

Îți dorești să lucrezi în străinătate? Vino să lucrezi cu Silverhand în Germania.

Dispunem de zeci de oferte de muncă în domeniul tehnic și construcții.

Beneficiezi de:

contract de muncă la angajator german

cazare organizată de firma angajatoare

salariu peste medie.

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană la nivel conversațional sunt necesare pentru toate ofertele prezentate de Silverhand.

Cum aplici? Completează formularul de contact, iar un membru al echipei noastre va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți oferă locuri de muncă în mai multe țări din Europa. Obține un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • ”Bună ziua! Am ajuns luni la cazare și spre norocul meu, voi avea și colegi români la noul meu loc de muncă. Am primit și echipament de lucru de la angajator plus m-au ajutat și cu primul meu avans. Vă mulțumesc pentru tot suportul acordat!”
  Mircea
  Zugrav
 • ”Multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada in gasirea unui loc de munca potrivit mie. Desi locuiesc in Germania de cateva luni bune, nu am reusit sa imi gasesc ceva de lucru. Managerul firmei este foarte cumsecade si ma ajuta in orice problema am, iar colegii sunt de treaba.”
  Ștefan
  Instalator
 • ”Țin să vă mulțumesc că m-ați ajutat din nou să găsesc un loc de muncă în Germania. Chiar dacă nu mai lucrez cu colegi români aici, mă descurc și mă înțeleg cu șeful în tot ceea ce am de făcut. Vă salut și aveți tot respectul meu pentru munca pe care o faceți! ”
  Mihai
  Electrician