Skip to main content

Completați formularul

Lucrează ca tâmplar în Germania

Acum ai oportunitatea de a lucra ca tâmplar construcții/tâmplar mobilă în Germania.

Lucrează alături de Silverhand și beneficiază de:

-un salariu peste medie

-cazare organizată de firmă

-contract de muncă semnat cu angajatorul străin

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană, la nivel conversațional, sunt necesare pentru ofertele prezentate de Silverhand.

Cum aplici? Completează formularul de contact, iar un membru al echipei noastre va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

* * * *

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți oferă locuri de muncă în mai multe țări din Europa. Obține un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Tâmplar mobilă

  „Cei de la firmă m-au așteptat la gară de unde am plecat la birou pentru semnarea contractului de muncă în original și după m-au condus la cazare. Cazarea este peste drum de locul de muncă, deci foarte convenabil, iar la locul de muncă îmi fac meseria pe care o practic de atâția ani.”

  Petru

 • Tâmplar construcții

  „Am început de luni sa lucrez, deocamdată este totul în regulă și la cazare, foarte bine amenajată. A mai rămas să îmi deschid un cont bancar. Mulțumesc de promptitudinea și seriozitatea de care ați dat dovadă.”

  Mihai

 • Tâmplar construcții

  „Bună ziua! Mă bucur să ne auzim și în acest an. Totul este bine în colaborarea cu firma, am început anul în forță, am reluat activitatea. Este un proiect mare la care vom lucra în acest an. Să sperăm că toate lucrurile vor decurge cum au decurs și anul trecut, adică bine. Vă mulțumesc pentru telefon și mă bucur să colaborăm în continuare.”

  Adrian