fbpx

Vino să lucrezi în străinătate

Silverhand colaborează cu angajatori din 7 țări europene și îți oferă locuri de muncă în domeniul tehnic, construcții, producție, transport și logistică, îngrijire de persoane vârstnice.

Beneficiază de:

-un salariu atractiv

-cazare organizată de firmă

-asigurare medicală inclusă

-contract de muncă semnat cu angajatorul străin

Experiența în domeniu, cetățenie UE și cunoștințele de limba germană/engleză la nivel conversațional sunt necesare pentru ofertele prezentate de Silverhand.

Completează formularul de contact, iar unul dintre recrutorii Silverhand va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Locuri de muncă în străinătate

Alege cea mai bună ofertă de muncă din sutele de oferte disponibile în Europa. Beneficiază de un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • „Am trecut cu bine de examenul VCA. Am început de ieri lucrul. La șantier este totul în regulă, ne descurcăm. Vă mulțumim pentru sprijinul pe care ni-l acordați și că ne ajutați mereu când e nevoie.”
  Radu B.
  Dulgher
 • ”Bună ziua Echipa Silverhand! Vă mulțumesc pentru tot! Cu colegii de lucru mă înțeleg foarte bine, iar acum urmează să schimbăm și șantierul fiindcă aici am terminat lucrările. Mediul de lucru este super plăcut și la cazare totul este în regulă!”
  Tudor C.
  Electrician
 • ”V-am contactat să vă spun că am dat proba de sudură și am fost acceptat, de mâine încep la locul de muncă. Ieri m-a așteptat persoana de contact în oraș și m-a condus la cazare, este totul în regulă, aștept să văd cum va fi la muncă. Vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat, numai bine!”
  Alexandru R.
  Sudor