Lucrează cu Silverhand în străinătate

Alături de Silverhand ai posibilitatea de a lucra în Germania, Austria, Olanda, Norvegia, Belgia sau Islanda.

Angajatorii noștri îți pun la dispoziție locuri de muncă în următoarele domenii:

-construcții interioare/exterioare / domeniul tehnic (electrică/sudură/instalații/mecanică etc.)

-transport și logistică / producție

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană/engleză la nivel conversațional sunt necesare pentru ofertele prezentate de Silverhand.

Completează formularul de contact, iar unul dintre recrutorii Silverhand va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Locuri de muncă în străinătate

Alege cea mai bună ofertă de muncă din sutele de oferte disponibile în Europa. Beneficiază de un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • „Mulțumesc de ajutorul prompt acordat, fiind deja în Germania și rămânând fără un loc de munca. Am fost la biroul firmei unde am semnat contractul de muncă și am primit detaliile locului de muncă, după care m-au condus la cazare.”
  Mircea
  Zugrav
 • „De mult așteptam un proiect pentru a colabora cu Silverhand și mai ales că am primit și o super ofertă salarială. Cazarea este foarte bine amenajată iar proiectul este foarte interesant, îmi pune la contribuție diferitele domenii în care am activat. Mulțumesc încă o dată pentru șansa oferită, numai bine!”
  Doru N
  Lăcătuș
 • „Bună ziua! Îmi cer scuze că nu am reușit să vă scriu ieri. Am luat proba de lucru, iar azi am avut prima zi. Nu mi se pare greu ce este de făcut, am mai lucrat cu astfel de instalații. Săptămâna viitoare voi primi o nouă cazare mai aproape de lucru. Vă mulțumesc încă o dată. Ținem legătura.”
  Sebastin
  Instalator