fbpx

Mecanic auto (Locuri de muncă în străinătate)

Alege să lucrezi ca mecanic auto în Germania sau Austria.

 

Vei beneficia de:

 • un salariu lunar de 2000 EUR net/lună
 • cazare asigurată și plătită de firma angajatoare.

 

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană, la nivel conversațional, sunt cerințe obligatorii.

Alege să lucrezi în Europa, alături de Silverhand!

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți pune la dispoziție locuri de muncă în diverse țări din Europa. Obține un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, semnat direct cu angajatorul străin.

Salariu

Obține un salariu bine plătit și bucură-te de toate facilitățile unui angajat care lucrează legal. De asemenea ai posibilitatea de a face ore suplimentare.

Cazare

Cazarea este asigurată și plătită de firma angajatoare.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • ”M-am acomodat foarte repede cu jobul. Am fost foarte multumit de salariu, deoarece faceam si ore suplimentare. Cazarea a fost buna. Per total sunt multumit ! Va multumesc”
  Vasile
  Mecanic auto
 • ”Bună ziua! Lucrez de 2 săptămâni lângă Linz într-un atelier/service de camioane. Mă înțeleg bine cu patronul, am colegi austrieci și colegi români care lucrează șoferi de camion la această firmă. Vă mulțumesc și toate cele bune vă doresc!”
  Mihai
  Mecanic camioane
 • ”Bună ziua! Vă spun eu dacă la locul de muncă e în regulă atunci cu toate celelalte este ok. Mă înțeleg foarte bine cu colegii de la lucru și cu agenția de aici. Am primit după primele 5 zile lucrătoare și un avans, mă ajută foarte mult la început! Vă mulțumesc pentru suportul și ajutorul Dvs!”
  Ianos
  Mecanic auto