Lucrează ca MECANIC în străinătate!

Silverhand oferă locuri de de muncă pentru mecanici auto, industriali, utilaje grele, utilaje agricole în Germania, Austria, Olanda, Islanda.

De ce ai nevoie?

-experiență în domeniu

-calificare în domeniu

-cunoștințe de limba germană/engleză – nivel conversațional

Lucrează, prin intermediul Silverhand, și bucură-te de un salariu atractiv, contract de muncă semnat cu angajatorul străin, cazare organizată de angajator.

Lasă-ne datele tale de contact, iar echipa Silverhand va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți oferă locuri de muncă în mai multe țări din Europa. Obține un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • ”M-am acomodat foarte repede cu jobul. Am fost foarte multumit de salariu, deoarece faceam si ore suplimentare. Cazarea a fost buna. Per total sunt multumit ! Va multumesc”
  Vasile
  Mecanic auto
 • ”Bună ziua! Lucrez de 2 săptămâni lângă Linz într-un atelier/service de camioane. Mă înțeleg bine cu patronul, am colegi austrieci și colegi români care lucrează șoferi de camion la această firmă. Vă mulțumesc și toate cele bune vă doresc!”
  Mihai
  Mecanic camioane
 • ”Bună ziua! Vă spun eu dacă la locul de muncă e în regulă atunci cu toate celelalte este ok. Mă înțeleg foarte bine cu colegii de la lucru și cu agenția de aici. Am primit după primele 5 zile lucrătoare și un avans, mă ajută foarte mult la început! Vă mulțumesc pentru suportul și ajutorul Dvs!”
  Ianos
  Mecanic auto