Muncitor construcții în Austria

Lucrează în Austria în domeniul construcțiilor interioare sau exterioare și câștigă un salariu de până la 2500 EUR net/lună.

Beneficiază de contract de muncă la companie austriacă, asigurare medicală inclusă, cazare organizată, suport permanent pe durata întregului contract de muncă.

Experiența în domeniu și cunoștințe de limba germană la nivel conversațional sunt necesare pentru a accesa ofertele prezentate de Silverhand.

Lasă-ne datele tale de contact, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp.

Silverhand reușește să îți găsească un loc de muncă mai bun!

Locuri de muncă în Austria

Alege din zecile de oferte de muncă în Austria. Beneficiază de un contract de muncă la companie austriacă.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • ”Am ajuns cu bine. Îmi place ceea ce trebuie să fac la noul loc de muncă. Zona unde mă aflu este superbă, este un peisaj extraordinar, vă trimit imediat câteva poze, iar zilele viitoare vă voi trimite poze și de la muncă.”
  Marian
  Montator rigips
 • ”Am ajuns ieri la cazare. Este de-a dreptul deosebită, iar astăzi am prima zi de muncă. Nu este complicat job-ul și cred că mă voi acomoda în cel mai scurt timp. Păstrăm legătura.”
  Ștefan
  Dulgher
 • ”Bună ziua, doamna Nora! Am ajuns cu bine în Austria. Angajatorul de la firmă m-a ajutat cu actele și m-a prezentat la client. Este foarte mult de lucru, mă bucur foarte mult și sper că pot rămâne aici până la sfârșitul anului. Vă mulțumesc înc-o dată și vă doresc multă sănătate!”
  Janos
  Montator acoperișuri