Skip to main content

Wypełnij formularz

Muncitor construcții în străinătate

Ai experiență în construcții și vorbești limba germană sau engleză la nivel conversațional?

Prin intermediul Silverhand ai oportunitatea de a lucra în Germania, Austria, Olanda, și de a câștiga un salariu lunar de până la 2500 EUR net.

Beneficiază de contract de muncă la compania din străinătate, asigurare medicală inclusă, cazare organizată, suport permanent pe durata întregului contract de muncă.

Lasă-ne datele tale de contact, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp.

Silverhand reușește să îți găsească un loc de muncă mai bun!

* * * *

Locuri de muncă în străinătate

Alege cea mai bună ofertă de muncă din sutele de oferte disponibile în Europa. Beneficiază de un contract de muncă la angajator străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Montator rigips

  ”Am ajuns cu bine la locul de cazare și de luni încep lucrul. Faptul că am cunoștințe de limba germană m-a ajutat foarte mult în găsirea unui loc de muncă”

  Vasile

 • Fierar betonist

  ”Am trecut proba doamnă, m-au angajat și e totul bine. La cazare am doar colegi polonezi dar ma înțeleg cu ei, nu am întâmpinat probleme. Vă mulțumesc încă o dată!”

  Costel

 • Dulgher

  ”Conform convorbirii telefonice cu firma din Olanda am ajuns la biroul lor unde am semnat contractul de muncă și am primit adresa de cazare. Mulțumesc pentru obținerea unui loc de muncă și a seriozitații de care ați dat dovadă.”

  Laurențiu