Muncitor în construcții

Obține un nou loc de muncă, în domeniul construcțiilor, în țări precum: Germania, Austria, Olanda.

 

Vei beneficia de:

 • un salariu lunar de 2000 EUR net/lună
 • cazare asigurată și plătită de firma angajatoare.

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană/engleză la nivel conversațional sunt cerințe obligatorii.

 

Alege să lucrezi în Europa, alături de Silverhand!

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți pune la dispoziție locuri de muncă în diverse țări din Europa. Obține un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, semnat direct cu angajatorul străin.

Salariu

Obține un salariu bine plătit și bucură-te de toate facilitățile unui angajat care lucrează legal. De asemenea ai posibilitatea de a face ore suplimentare.

Cazare

Cazarea este asigurată și plătită de firma angajatoare.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • ”Bună ziua! Am ajuns cu bine la cazare. Lucrez deja de aproape o săptămână și m-am integrat foarte bine la punctul de lucru. Să dea Domnu să meargă fel de bine și în continuare.”
  Marian
  Montator ferestre și uși
 • ”Bună ziua! Am ajuns cu bine în Germania. Ieri a venit doamna de la firma angajatoare si am mers impreuna la locul de muncă. Nu locuiesc departe de cazare plus am colegi de la lucru care mă ajută cu transportul zilnic până la șantier. Vă mulțumesc pentru ajutorul Dvs și ținem legătura în continuare!”
  Gheorghe
  Zugrav
 • ”Suntem Ok. Cazarea este buna. Domnul R, persoana de contact este un om foarte serios si intelegator care ne-a ajutat cu absolut tot pana acum. Avem o mica problema la masina dar avem promisiuni ca o vom repara foarte curand. Va multumim pentru seriozitatea dumneavoastra”
  Florin
  Montator rigips