Skip to main content

Completați formularul

Obține un loc de muncă în Germania

Ai rămas fără job sau vrei să schimbi actualul loc de muncă?

Silverhand dispune de oferte de muncă în domeniul tehnic (electrică/instalații/sudură/lăcătușerie/mecanică/CNC), construcții, transport (C,CE,D), producție și logistică, HoReCa etc.

Alege să lucrezi, prin intermediul Silverhand, și vei beneficia de:
 • salariu peste medie
 • contract de muncă semnat cu angajatorul german
 • cazare organizată de firmă
Dacă vorbești limba germană la nivel conversațional completează formularul de contact, iar un membru al echipei noastre va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!
* * * *

Locuri de muncă în Germania

Alege din sutele de oferte de muncă în Germania. Beneficiază de un contract de muncă la companie germană

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Zugrav

  ”Bună ziua! Am ajuns luni la cazare și spre norocul meu, voi avea și colegi români la noul meu loc de muncă. Am primit și echipament de lucru de la angajator plus m-au ajutat și cu primul meu avans. Vă mulțumesc pentru tot suportul acordat!”

  Mircea

 • Instalator

  ”Multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada in gasirea unui loc de munca potrivit mie. Desi locuiesc in Germania de cateva luni bune, nu am reusit sa imi gasesc ceva de lucru. Managerul firmei este foarte cumsecade si ma ajuta in orice problema am, iar colegii sunt de treaba.”

  Ștefan

 • Operator producție

  ”De mult timp am incercat sa gasim eu si sotia mea un loc de munca in Germania. Silverhand ne-a oferit aceasta sansa. La munca este bine, lucram in schimburi si firma este ok. ”

  Mihai