Skip to main content

Completați formularul

Lucrează ca electrician în Germania

Obține un loc de muncă în Germania ca electrician construcții sau electrician industrial și câștigă până la 2600 EUR net/lună.

Lucreză alături de Silverhand și beneficiază de contract de muncă la companie germană, asigurare medicală inclusă, cazare organizată, suport permanent pe durata întregului contract de muncă.

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană la nivel conversațional sunt necesare pentru a accesa ofertele prezentate de Silverhand.

Lasă-ne datele tale de contact, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp.

Silverhand reușește să îți găsească un loc de muncă mai bun!

* * * *

Locuri de muncă în Germania

Alege din sutele de oferte de muncă în Germania. Beneficiază de un contract de muncă la companie germană.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Electrician

  „Lucrez împreună cu dl Gabriel care a venit în Germania tot prin intermediul dvs. Momentan nu mai avem alți colegi români, dar ne descurcăm. Dimineața mergem cu mașina împreună cu șeful de șantier de la firmă până la punctul de lucru. Până acum este bine. Vă mulțumesc de telefon!”

  Ștefan

 • Electrician

  „Mulțumesc pentru ajutorul acordat în această perioadă grea în găsirea unui loc de muncă chiar în zona unde locuiam. La locul de muncă este în regulă, vă țin la curent și cu alte detalii.”

  Antonie

 • Electrician

  „Bună ziua! Vă mulțumesc pentru telefon. La locul de muncă este bine, șeful de șantier este un om cu care poți comunica și te ajută în orice problemă. Cu mașina am rezolvat problema. Am să mă interesez în zonă dacă pot face un curs de limba germană, m-ar ajuta și mai mult. Vă doresc o săptămână frumoasă și spor la lucru!”

  Ovidiu