Skip to main content

Completați formularul

Sudor (Locuri de muncă în străinătate)

Alege să lucrezi ca sudor (MIG-MAG, WIG) în Germania sau Austria.

 

Vei beneficia de:

 • un salariu lunar de 2200 EUR net/lună
 • cazare asigurată și plătită de firma angajatoare.

 

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană, la nivel conversațional, sunt cerințe obligatorii.

Alege să lucrezi în Europa, alături de Silverhand!

* * * *

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți pune la dispoziție locuri de muncă în diverse țări din Europa. Obține un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, semnat direct cu angajatorul străin.

Salariu

Obține un salariu bine plătit și bucură-te de toate facilitățile unui angajat care lucrează legal. De asemenea ai posibilitatea de a face ore suplimentare.

Cazare

Cazarea este asigurată și plătită de firma angajatoare.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Sudor MIG-MAG

  ”V-am contactat să vă spun că am dat probă de sudură și am fost acceptat, de mâine încep la locul de muncă. Ieri m-a așteptat persoana de contact în oraș și m-a condus la cazare, este totul în regulă, aștept să văd cum va fi la muncă. Vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat, numai bine!”

  Tudor

 • Sudor WIG

  ”Este totul în regulă, sunt mulțumit. Din câte am citit și am înțeles, firma la care lucrez este una dintre cele mai bune din Germania. E totul foarte bine. Vă mulțumesc!”

  Valentin

 • Sudor MIG-MAG

  ”Am semnat contractul de muncă, firma mi-a pus la dispoziție o mașina pe care am luat-o în primire. Condițiile de la cazare sunt bune. Sper să fie totul ok și să lucrez cât mai mult timp aici, iar când ajung la Craiova vreau să ne întâlnim să vă povestesc experiența din Olanda."

  Constantin