Cele mai interesante hoteluri din Europa

2019
iulie 09

În Europa se găsesc unele dintre cele mai interesante hoteluri din întreaga lume. Prin designul lor unic aceste hoteluri te fac să ai parte de o experiență de neuitat.

Dacă ți-ai propus să călătorești în Suedia, Olanda, Spania, Germania, Austria, Italia sau Finlanda, iată câteva dintre hotelurile unde vei trăi o experiență unică:

  1. Jumbo Stay Stockholm Arlanda Airport Suedia

Un avion Boeing 747, care datează din 1976, a fost transformat de suedezi într-un avion. Hotelul cuprinde 27 de camere, duble sau single, dar și câteva dormitoare. Cea mai interesantă este ,,camera comandantului” în care încă se mai regăsesc o parte din instrumentele de bord originale. Hotelul oferă o priveliște asupra aeroportului din Stockholm.

  1. Hotel Marqués De Riscal, La Rioja, Spania

Hotelul atrage turiștii prin designul său. A fost conceput de faimosul arhitect Frank Gehry, fiind amplasat în inima regiunii viticole Rioja. Înfățișarea sa se aseamănă cu cea a muzeului Guggenheim din Bilbao.

  1. Treehotel, Harads, Suedia

Hotelul cuprinde 7 apartamente construite în copacii unei păduri de pin de lângă Harads. Fiecare căsuță are o formă unică, fie că este vorba de un cuib de pasăre, o capsulă de sticlă sau chiar un OZN. Hotelul este dotat și cu o saună care se află tot într-un copac. Prețurile pentru o noapte aici pornesc de la aproximativ 400 de euro.

  1. Crane Hotel Faralda, Amsterdam, Olanda

Faralda Crane este o macara uriașă care a fost transformată într-un spațiu de locuit. Este situată pe un fost șantier naval din Amsterdam. Hotelul are 3 camere disponibile, situate în partea de sus a macaralei aflată la 50 de metri, oferind o priveliște de ansamblu spre port.

  1. V8 Hotel, Stuttgart, Germania

V8 este un hotel care îi atrage în primul rând pe iubitorii de automobile. Fiecare cameră este inspirată dintr-un model de mașină, de la automobile clasice la mașini sport. Există camere cu diferite tematici care au formă de spălătorie de mașini, atelier auto, benzinărie etc.

  1. Das Park Hotel, Linz, Austria

În Linz vei găsi unul dintre cele mai neobișnuite hoteluri, construit din tuburi de beton. Camerele localizate acum pe malul Dunării au fost în trecut găuri de scurgere. Fiecare tub este dotat cu saltele, iar interiorul este pictat de artistul Thomas Latzul Ochea. Hotelul este deschis din luna mai până în octombrie. Nu există o sumă fixă, fiecare client plătește cât dorește pentru o noapte de cazare aici.

  1. Hotelul închisoare Karosta, Letonia

Hotelul se află într-un fost centru militar de detenție devenit punctul de maximă atracție pentru turiștii din Letonia. Fiecare turist are propria sa celulă cu pat de fier, putând experimenta aici o zi din viața unui deținut.

  1. Hotelul Bivacco Gervasutti, Italia

Hotelul este situat pe vârful Mont Blanc la 2.830 de metri. Este destul de greu de ajuns la hotel, deoarece trebuie mai întâi să urci la pas până în vârful ghețarului Frebouze. Hotelul are forma unei capsule și cuprinde 12 camere. Este denumit după alpinistul Bivacco Gervassutti.

  1. Hotelul Kakslauttanen, Finlanda

Acest hotel din Finlanda este conceput sub forma unor igluri. Acoperișul din sticlă al celor 12 căsuțe le oferă turiștilor posibilitatea de a urmări aurora boreală direct din pat. Prețul unei camere este de aproximativ 500 de euro pe noapte.

Ți-a plăcut știrea noastră? Dă share și altor prieteni!

 

Sursă: https://travelator.ro/cele-mai-ciudate-hoteluri-din-europa/

 

 

 

Ți-ar plăcea să locuiești într-una din țările vest-europene?

Primul pas îl reprezintă un nou job!

Silverhand are sute de oferte de muncă în străinătate!

Accesează site-ul nostru și vezi în ce țări din Europa poți aplica pentru un job: https://silverhand.ro/pentru-candidati/oferte-de-munca/

Contactează-ne:

telefonic  la 0770 139 232, 0774 483 064, 0773 787 443

prin email la contact@silverhand.ro sau craiova@silverhand.ro.