Cele mai valoroase mărci din Europa

2019
iunie 18

În Europa se găsesc unele dintre cele mai mari companii din diverse domenii de activitate. Cele mai multe dintre aceste companii se regăsesc în marile țări din Vestul Europei, țări cu o foarte bună stabilitate economică.

Mărcile acestor companii sunt recunoscute la nivel mondial.

Potrivit cunoscutei reviste Forbes, printre cele mai valoroase mărci din Europa se numără:

  1. Mercedes-Benz

Mercedes-Benz se află printre cei mai mari producători de vehicule de lux la nivel mondial. Compania germană se ocupă cu fabricarea de camioane și autoturisme. În anul 2018 cele mai mari vânzări le-a avut pe piața din China (26%), SUA (14%) și Germania (13%). Potrivit Forbes, anul trecut Mercedes-Benz a raportat un venit net de 116,9 miliarde de dolari.

  1. Louis Vuitton

Louis Vuitton este o casă de modă franceză fondată în 1854 la Paris. În prezent este una dintre cele mai mari case de modă internaționale. Șase ani consecutivi Louis Vuitton a fost numit cel mai valoros brand din lume. Cunoscută pentru gențile, pantofii, bijuteriile, ceasurile și accesoriile sale, compania a înregistrat anul trecut un venit net de 5,4 miliarde de dolari.

  1. BMW

Bayerische Motor Werke AG (BMW) produce și comercializează automobile sub subdiviziunile de marcă BMW, MINI și Rolls-Royce. Compania a fost înființată în 1916 și are sediul în München, Bavaria. În 2018 a raportat un venit net de 86,8 miliarde de dolari.

  1. SAP

Compania germană SAP cu sediul în Weinheim se ocupă cu realizarea de software pentru companii din întreaga lume. A fost clasată de către Forbes în topul celor mai buni 15 angajatori pentru absolvenți. Anul trecut a atins un venit net de 25,4 miliarde de dolari.

  1. L'Oréal

L'Oréal este una dintre cele mai importante companii din industria cosmetică și de înfrumusețare la nivel global. A fost fondată în 1909 la Paris. În prezent comercializează peste 500 de mărci și mii de produse din diverse ramuri ale industriei cosmetice. Potrivit revistei Forbes în anul 2018 veniturile nete ale companiei au ajuns la 10,1 miliarde de dolari.

  1. Nescafé

Fondată în 1938 în Vevey, Elveția, Nescafé este cea mai mare marcă din portofoliul celor de la Nestlé. Marca Nescafé cuprinde peste 5.000 de produse din cafea, comercializate în peste 180 de țări. Anul trecut Nescafé a raportat vânzări totale de 9,1 miliarde de dolari.

  1. Hermès International

Hermès International este o casă de modă de lux din Franța. A fost fondată la Paris în anul 1837. Compania comercializează haine, genți, ceasuri, parfumuri, bijuterii și accesorii. Produsele sale sunt comercializate la nivel global, înregistrând în 2018 un venit net de 6 miliarde de dolari.

  1. Gucci

Înființată ca o companie mică ce comercializa articole din piele în 1921 la Florența, Italia, marca Gucci a devenit astăzi una dintre cele mai cunoscute companii de produse de lux din întreaga lume. Cuprinde atât o linie vestimentară, cât și accesorii, genți, bijuterii, parfumuri. Potrivit revistei Forbes, anul trecut compania a raportat vânzări de 14,9 miliarde de dolari.

  1. Audi

Audi este unul dintre cei mai mari producători de automobile din Germania. Produsele sale sunt comercializate în întreaga lume. În 2018 a înregistrat venituri nete de 51,9 miliarde de dolari și a livrat 1,9 milioane de vehicule.

  1. Accenture

Accenture a fost înființată în 1989 la Dublin, Irlanda. Este o companie globală de servicii profesionale și de consultanță. Are peste 500.000 de angajați în peste 120 de țări. Anul trecut a raportat venituri de 39,1 miliarde de dolari.

 

 

 

Ți-ar plăcea să lucrezi în străinătate?

Silverhand colaborează cu angajatori verificați din mai multe țări europene, punându-ți la dispoziție oferte de muncă pentru diverse domenii de activitate.

Ești curios să descoperi ofertele noastre de muncă?

Accesează site-ul nostru: https://silverhand.ro/pentru-candidati/oferte-de-munca/

Contactează-ne telefonic la: 0770 344 966, 0772 228 893, 0771 398 352

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de email: contact@silverhand.ro sau craiova@silverhand.ro.