Interviuri directe cu angajatorul german

2018
aprilie 17

 

Echipa noastră te așteaptă timp de 3 zile alături de firma angajatoare din Germania la interviuri în vederea obținerii unui loc de muncă.

Este ocazia potrivită pentru a discuta în mod direct cu angajatorul din zona Ulm și a obține un loc de muncă stabil și bine plătit în Germania.

După cum știi, Silverhand este o agenție multinațională de ocupare a forței de muncă cu sedii în Timișoara, Poznan, Cracovia, Varșovia, Budapesta, Piešťany și Sofia.

 

Te așteptăm:

VINERI, 20.04.2018 la Timișoara!

între orele 15:00-18:00
la sediul firmei noastre din Timișoara
Str. Gheorghe Doja, Nr. 18, Birou 15

 

 

SÂMBĂTĂ, 21.04.2018 la Lugoj!

între orele 12:00-16:00
la Casa de Cultură a Sindicatelor

 

 

DUMINICĂ, 22.04.2018 la Oradea!

între orele 10:00-13:00
la Hotel Astoria, sala de conferință


 

Urmărește pagina noastră de Facebook pentru a afla mai multe detalii!
 


În ce constă interviul?
În primă fază vom avea un scurt interviu în limba germană, iar dacă totul decurge bine, aveți posibilitatea de a primi pe loc un contract de muncă din partea partenerului nostru din Germania.

Te întrebi dacă nivelul tău de limbă străină este suficient de bun pentru a fi acceptat? Este necesar să poți conversa și să poți oferi răspunsuri coerente la întrebările care îți sunt adresate, nu este important să vorbești perfect sau să ai o pronunție foarte bună.

 

În ce domenii recrutăm?

Cererea pentru forța de muncă în Germania este una vastă. 

Căutăm electricieni, instalatori, zugravi, zidari, montatori rigips, mecanici auto și de utilaje, operatori și programatori CNC, tâmplari, sudori, lăcătuși, montatori ferestre, montatori mobilă, dulgheri, vopsitori auto și industriali, tinichigiu auto, stivuitoriști, șoferi de TIR, șoferi de autobuz, muncitori necalificați (muncitori fabrică), gestionari, îngrijitori bătrâni, chelneri, barmani, bucătari, recepționeri. 

Chiar dacă nu te regăsești în vreuna din meseriile enumerate mai sus, însă vorbești limba germană, noi te așteptăm. Ne vom da silința să îți găsim un loc de muncă potrivit aptitudinilor tale!

 

 Nu ai posibilitatea să vii la interviu?
Nicio problemă. Cel mai simplu este să ne contactezi telefonic sau să ne scrii un email.

Pentru un loc de muncă în Germania ne puteți contacta la unul din numerele de telefon: 0773 787 443, 0772 228 893, 0774 483 064

CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail: contact@silverhand.ro

 

 

 

 

Facebook: www.facebook.com/SilverhandRO

Cursuri de germană: www.silverhand.ro/pentru-candidati/cursuri-online-de-germana-silverhand/