Noi oportunități oferite de unul dintre partenerii Silverhand

2018
august 14

Agenția ta de încredere, Silverhand, oferă persoanelor ambițioase oportunitatea să lucreze pentru un proiect pilot în Germania!

Unul dintre colaboratorii noștri germani a remarcat faptul că una dintre principalele așteptări ale angajatorilor din Germania este ca membrii țărilor europene să aibă cel puțin cunoștințe de bază ale limbii germane, astfel că uneori acest lucru poate reprezenta un impediment pentru mulți dintre românii care îți doresc un loc de muncă în străinătate.

Cu toate că au experiență sau calificare în domeniu, faptul că NU pot comunica în limba germană, poate fi o problemă pentru interviul de angajare.

Silverhand aduce o veste bună!

Unul dintre partenerii noștri ofertă o șansă pentru toți aplicanții Silverhand care își doresc un loc de muncă în Germania, însă nu dețin cunoștințe de limba germană.

Pentru că cea mai mare problemă a angajatorului nostru de-a lungul timpului a fost legată de faptul că aveau nevoie de personal calificat, care să dețină și cunoștințe ale limbii germane, de acum oferă oportunitatea  ca în fiecare zi de sâmbătă, timp de câteva luni să se organizeze cursuri la care angajații vor învăța pas cu pas atât generalități, cât și elemente specifice domeniului în care activează.

Candidații vor beneficia de un program normal de lucru, salarii standard specifice domeniul de activitate și de cazare asigurată și plătită de către angajator. Tinerii aplicanți trebuie doar să aibă motivație și diplomă de calificare.

Partenerul nostru consideră că, oferind acest sprijin aplicanților, ei vor fi sârguincioși și vor contribui la succesul firmei.

Declarația angajatorului: ”În fiecare zi trebuie să respingem candidați potriviți doar pentru că aceștia nu vorbesc limba germană. Este păcat și dorim să schimbăm acest lucru. Dacă au: calificare, dorința de a lucra, dorința de schimbare, ar trebui să existe posibilitatea creării unor condiții pentru dobândirea competențelor lingvistice.”

Firma parteneră din Germania caută:

  • 2-3 electricieni în construcții,
  • 2 operatori CNC (freză, strung),
  • 2 muncitori la fabrici de hârtie,
  • 2 operatori mașinării producție în industria textilă,
  • personal medical și asistentele medicale.

Proaspeții angajați trebuie să lucreze conștiincios încă de la început și să participe la cursurile lingvistice, pentru a le câștiga încrederea angajatorilor germani și totodată pentru a putea avansa pe plan profesional.

 

 

Dorești să beneficiezi și tu de această oportunitate?

Ne poți suna la unul din numerele de telefon: 0772 228 893, 0770 344 966 sau 0773 787 443,

de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00.
De altfel așteptăm CV-ul tău la adresa de e-mail: contact@silverhand.ro