Peste 1200 de joburi disponibile în Europa. Află țările cu cele mai multe oferte!

2018
august 07

Potrivit ultimelor date oferite de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), în prezent, există peste 1200 de joburi disponibile în toată Europa. Cele mai multe oferte de muncă vin din partea angajatorilor din Olanda, Germania și Austria.

Olanda este țara cu cele mai multe oferte de muncă la ora actuală, având peste 350 de locuri de muncă disponibile. Se caută personal pentru domeniul construcțiilor, producției, sau în agricultură.

Pe locul doi în top se află Germania și Austria cu peste 300 de joburi disponibile. Cei mai mulți angajatori germani, dar și austrieci, caută persoane interesate să lucreze în domeniile tehnice (sudori, electricieni, instalatori, lăcătuși), sau în domeniul hotelier (bucătari, cameriste, recepționeri, personal pentru curățenie).

Urmează țări precum Norvegia, Islanda, Malta, Belgia, Suedia și Irlanda, unde de asemenea există mai multe joburi oferite de către angajatori din diverse domenii.

Printre cerințele de bază ale angajatorilor străini sunt: cunoașterea limbii germane (în cazul angajatorilor germani și austrieci), sau cunoașterea limbii engleze (în cazul angajatorilor din țările nordice) și experiență în domeniul respectiv.

Fiind țări ce fac parte din Uniunea Europeană, orice cetățean al unui alt stat membru are dreptul de a lucra în oricare dintre acestea, cu condiția de a respecta legislația țării respective. Astfel, sute de români lucrează deja în străinătate, fie prin intermediul agențiilor de mediere, fie individual.

Compania Silverhand România te ajută să ajungi mai ușor la angajatorii străini oferindu-ți zilnic noi oferte de muncă din diverse domenii și sprijinindu-te în întregul procesul de obținere a unui nou loc de muncă, într-un alt stat european.

 

 

 

Află ofertele angajatorilor străini accesând site-ul nostru: https://silverhand.ro/pentru-candidati/oferte-de-munca/

Pentru un loc de muncă contactează-ne telefonic la: 0772 228 893, 0770 344 966, 0770 422 954, 0770 139 232

Sau prin email la: contact@silverhand.ro