fbpx

Silverhand – locul I, la Gala Excelenței în Afaceri 2019, categoria agenții de recrutare

2019
octombrie 02

Se spune că toamna se culeg roadele muncii din timpul anului. La început de octombrie, Silverhand culege roadele unui an plin de provocări, cu noi parteneriate și sute de candidați mediați cu succes.

De curând am fost informați că Silverhand ocupă locul I,  la categoria agenții de recrutare, la Gala Excelenței în Afaceri 2019.

Gala Excelenței în Afaceri aduce an de an pe podium cele mai de succes firme din regiune, remarcându-se companiile cu rezultate notabile în dezvoltare și inovare în afaceri. Silverhand se individualizează de alte firme prin investițiile constante în resursa umană și optimizarea proceselor interne de recrutare astfel încât candidații să primească în cel mai scurt timp o ofertă de muncă de nerefuzat.

În curând vom sărbători 5 ani de activitate în România, perioadă în care am oferit candidaților o paletă largă de locuri de muncă în multe țări din Apusul Europei. Silverhand este una dintre puținele agenții din România care oferă locuri de muncă în Germania, Olanda, Belgia, Elveția, Austria, Islanda, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Polonia.

În ultimii ani, Silverhand și partenerii săi au ajutat peste 2500 de persoane să obțină un loc de muncă în străinătate, fără comision sau alte taxe de intermediere.

Pentru echipa Silverhand, acest premiu este o recunoaștere a eforturilor permanente de a oferi servicii de recrutare profesionale candidaților noștri.