Skip to main content

Silverhand oferă cursuri de limba engleză online, pentru începători

 

Silverhand lansează un nou curs de limbă străină pentru a ajuta viitorii candidați să fie mai aproape de jobul dorit în străinătate!

Pentru că firmele din țările nordice sau vestice, cu care colaborăm -Olanda, Belgia, Norvegia, Islanda sau Irlanda- le solicită candidaților să aibă cunoștințe de limba engleză, noua noastră colegă, Gabriela vă va ajuta cu noile lecții de limba engleză pe canalul vostru preferat de Youtube, Silverhand Romania.

De acum, toți cei care nu vorbesc limba engleză și își doresc un loc de muncă în Europa, au posibilitatea de a o învăța într-un mod rapid și plăcut, direct din fața unui calculator sau de pe telefon.

Tot ce trebuie să faceți este să vă abonați canalului de Youtube Silverhand Romania pentru a fi la curent cu fiecare lecție pe care o punem săptămânal. Și dacă ne urmăriți pagina de Facebook, veți afla de îndată ce apare o lecție nouă cu Gabriela.

Scopul acestui curs este dobândirea unui nivel de bază de cunoștințe pentru a putea purta o conversație în limba engleză. Vă dorim succes!

 

 

 

 Facebook: www.facebook.com/SilverhandRO

Cursuri de engleză: https://silverhand.ro/pentru-candidati/cursuri-online-de-engleza-silverhand/