Top 5 țări străine în care să lucrezi

2019
aprilie 02

Conform ultimului studiu realizat de ONU (Organizația Națiunilor Unite), România ocupă locul al doilea în clasamentul țărilor unde migrația populației este una mare. Tot mai mulți români aleg să muncească în străinătate sau chiar să se stabilească definitiv într-o țară străină.

HSBC, una dintre cele mai mari bănci din Europa, a realizat un top al celor mai bune țări în care poți emigra. Topul a fost realizat pe baza unui chestionar de 27 de întrebări legate de mediul economic și social al țării respective, adresate mai multor persoane străine care lucrează ori s-au stabilit acolo.

În funcție de răspunsurile oferite, primele cele mai bune 5 țări din Europa în care poți emigra sunt:

  1. Norvegia

Din punct de vedere economic Norvegia este una dintre cele mai bogate țări din Europa. Printre cele mai mari orașe din Norvegia, în care poți opta pentru un loc de muncă, se numără: Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø și Fredrikstad.

  1. Germania

Germania are una dintre cele mai puternice economii din Europa, fiind și unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume. Poți găsi ușor și rapid un loc de muncă în orașe ca: Berlin, Hamburg, München, Köln, Frankfurt și Stuttgart.

  1. Olanda

Olanda este țara cu cea mică rată a șomajului din Europa și cea mai dens populată țară. Printre cele mai mari orașe olandeze se află: Amsterdam, Rotterdam, Haga, Utrecht și Eindhoven.

  1. Suedia

Suedia este a treia cea mai mare țară ca suprafață din Uniunea Europeană și una dintre cele mai dezvoltate țări europene din punct de vedere economic. Printre cele mai importante orașe ale statului suedez se află: Stockholm, Göteborg, Malmo, Uppsala și Holsingborg.

  1. Austria

Austria se numără printre statele europene cu cea mai mică rată a șomajului, având un sistem economic și administrativ foarte bine puse la punct. Aproximativ o pătrime din populația țării locuiește în Viena, capitala țării. Cele mai mari orașe austriece în care poți găsi ușor un loc de muncă sunt: Viena, Graz, Linz, Salzburg și Innsbruck.

 

 

 

Ți-ar plăcea să lucrezi într-una din aceste țări?

Silverhand te ajută! Dispunem de oferte de muncă pentru mai multe domenii de activitate, atât în Germania, Austria, cât și în țările nordice.

Vezi cele mai recente locuri de muncă pe site-ul nostru: https://silverhand.ro/pentru-candidati/oferte-de-munca/

Contactează-ne telefonic la: 0773 787 443, 0774 483 064, 0770 139 232.

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de email: contact@silverhand.ro sau craiova@silverhand.ro.