fbpx

Topul celor mai bune orașe pentru un nou job – 2019

2019
februarie 26

Anual sute de români aleg să muncească în străinătate. Fie că este vorba de un loc de muncă sezonier sau un loc de muncă pe perioadă nedeterminată, românii se orientează spre țări unde cererea de forță de muncă este mare, iar un nou loc de muncă poate fi obținut într-un timp scurt.

În general cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în domeniul tehnic, construcții, turism. Cele mai multe locuri de muncă se găsesc în marile orașe.

Conform studiilor celor de la portalul wall-street, în anul 2019 cele mai bune orașe la nivel global în care poți găsi rapid un loc de muncă sunt:

  1. Seul

Seul este cel mai mare oraș, precum și capitala Coreei de Sud. Cu o populație de aproximativ 10 milioane de locuitori, orașul Seul este unul dintre cele mai populate orașe din lume. Este cel mai puternic centru economic, politic și cultural sud-coreean.

  1. Melbourne

Melbourne este al doilea oraș ca mărime din Australia și capitala statului Victoria. Are o populație de peste 4 milioane de locuitori. Melbourne este un important centru economic, cele mai dezvoltate industrii sunt industria petrolieră și cea producătoare de mașini.

  1. Londra

Londra este cel mai important centru financiar, politic și cultural al Regatului Unit. Este unul dintre cele mai importante orașe ale lumii, aici se regăsesc sediile a numeroase instituții și corporații de importanță globală. Turismul este una dintre cele mai importante ramuri.

  1. New York

New York este cel mai populat oraș din Statele Unite ale Americii. Zona sa metropolitană este una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Este unul dintre cele mai importante centre mondiale de comerț și finanțe, dar și un important centru al afacerilor externe, regăsindu-se aici sediul Organizației Națiunilor Unite.

  1. Vancouver

Vancouver este unul dintre cele mai mari orașe din Canada. Orașul a fost desemnat de mai multe ori ca orașul cu cel mai bun nivel de trai din lume, dar și ca unul dintre cele mai curate orașe din lume. Este un important centru financiar și turistic al Canadei.

  1. Berlin

Berlin este cel mai mare oraș al Germaniei având o populație de aproximativ 3,4 milioane de locuitori. Este un oraș global al culturii, politicii, mediei și științei. Printre cele mai importante sectoare economice ale Berlinului se numără: construcțiile, serviciile, turismul și ingineria medicală.

  1. Dubai

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite după numărul populației. Este un oraș foarte bine dezvoltat economic, cele mai importante industrii fiind industria petrolului și a gazelor.

  1. Auckland

Auckland este cel mai mare oraș din Noua Zeelandă. Zona metropolitană a orașului cuprinde peste un sfert din populația țării. Este principalul centru economic și financiar din Noua Zeelandă, cele mai importante sectoare fiind comerțul și serviciile.

  1. Praga

Capitala Republicii Cehe are o populație de peste 1,5 milioane de locuitori. Este un important centru economic și social, găzduind numeroase companii internaționale. Praga reprezintă un punct turistic major datorită arhitecturii sale, fiind printre puținele orașe care nu au suferit mari distrugeri în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

  1. Copenhaga

Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai mari orașe din Scandinavia, având o populație de aproximativ 1,8 milioane de locuitori. Copenhaga este principalul centru economic și financiar din Danemarca. Economia orașului se bazează în principal pe sectorul serviciilor, comerț și turism.

 

 

Ești în căutarea unui loc de muncă în străinătate?

Silverhand dispune de noi oferte de muncă în Europa!

Vezi ofertele disponibile pe site-ul nostru: https://silverhand.ro/pentru-candidati/oferte-de-munca/

Contactează-ne telefonic la: 0770 139 232, 0771 398 352, 0773 787 443

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de email: contact@silverhand.ro