Angajații despre noi

Părerea angajaților referitor la colaborarea cu Silverhand Romania.

 

 

Cornel C., Instalator – Germania, București

”Buna ziua, momentan sunt la locul de munca, am ajuns cu bine ieri, am fost preluat de la gara de un domn si m-a condus la firma. Am aici si colegi romani trimisi tot prin intermediul dvs, m-au ajutat sa completez formularele inainte de inceperea la munca iar astazi e prima zi. Va multumesc pentru seriozitate si eforturile depuse!”

 

Nicolae U., Zugrav – Islanda, jud. Bihor

”Am ajuns ieri dimineata in Islanda. Pana acum totul s-a miscat foarte rapid, am reusit sa iau si kennitala in aceeasi zi. Am fost la biroul firmei si mi s-a facut prezentarea contractului, a locului de munca. Ulterior, dl. P**** m-a condus la cazarea din Keflavik. Conditiile sunt foarte bune, peste asteptari. In cursul zilei de maine urmeaza sa merg la santier impreuna cu colegul din Bulgaria. De asemenea, saptamana viitoare il astept pt dl. V**** cu care am colaborat in Olanda si ne-am inteles foarte bine. Va multumesc pentru ajutor”

 

Aurelian S., Chelner – Germania, jud. Mureș

 

Liviu B., Vopsitor industrial – Germania, jud. Constanța

”Este totul in regula, si la firma, si la cazare. Ma descurc. Va multumesc ca m-ati ajutat sa imi gasesc un loc de munca. Va voi recomanda si altor persoane.”

 

Laurentiu T., Chelner – Germania, jud. Maramureș

Totul este superb! Am ajuns aseară la hotel, azi dimineața am semnat actele și de luni voi începe activitatea la noul loc de muncă. Zona este foarte frumoasă aici, am camera mea, liniștea mea, mă bucur pentru că am ales să colaborez cu firma Dvs! Vă țin la curent cu noi informații!

 

Janos C., Montator acoperiș – Austria, jud. Harghita

Bună ziua, doamna Nora! Am ajuns cu bine în Austria. Angajatorul de la firma m-a ajutat cu actele și m-a prezentat la client. Este foarte mult de lucru, mă bucur foarte mult  și sper că pot rămâne aici până la sfârșitul anului. Vă mulțumesc înc-o dată și vă doresc multă sănătate!

 

Adrian C., Electrician – Germania, jud. Hunedoara

Bună ziua! Am ajuns vineri cu bine la cazare. Dânșii m-au chemat la birou și am reușit să discut toate nelămuririle mele legat de contractul de muncă. Azi am și început munca pe șantier, am și colegi cu care mă deplasez până la lucru. Deocamdată sunt bine, vă mulțumesc frumos pentru ajutorul acordat!

 

Miha S., Muncitor producție – Germania, jud. Sibiu

”Cazarea este buna, momentan sunt in camera, astept sa semnez contractul de munca si sa incep treaba. Masina de spalat este la subsol si costa 1 euro/tura. Inca nu stiu exact locul/distanta unde voi lucra, unii baieti merg cu bicicleta. Sper sa va ajute la informarea altor candidati.”

 

Gheorghe B., Chelner – Germania, Germania

 

George C., Muncitor construcții – Germania, jud. Suceava

 

Ciprian N. și Cătălin L., Electricieni – Germania, jud. Bacău și Vrancea

”Da, am ajuns de ieri la cazare, acum suntem la munca, cazarea este buna, sa vedem cum ne descurcam cu munca.”

 

Ionut G., Șofer de camion – Islanda, jud. Bacău

”Am fost de dimineata la firma si am semnat contractul, maine incep la munca. Ma bucur ca am profitat de aceasta sansa, aveam nevoie sa schimb locul de munca iar faptul ca am venit aici ma va ajuta foarte mult. A meritat asteptarea. Sa ne auzim cu bine!”

 

Lucian I., Sudor – Austria, jud. Sălaj (a 2a colaborare cu Silverhand)

”Buna ziua, am trecut proba de sudura si s-a rezolvat si cu cazarea, arata foarte bine. Am terminat si prima zi de munca si a fost totul in regula, am si colegi romani cu care vorbesc, sper sa intru in ritmul de lucru cat mai repede. Vreau sa fie angajatorul multumit ca doar am venit aici la munca. Va multumesc  si dvs inca o data!”

 

Marian T., Mecanic utilaje agricole – Germania, jud. Argeș

”Buna ziua, duminica am ajuns la cazare cu bine si de maine incep lucrul. Luni m-a condus doamna L. de la firma la locul de munca, deocamdata este bine, pastram legatura.”

 

Valentin S., Șofer camion – Islanda, jud. Neamț (a 2a colaborare cu Silverhand)

”Sunt deja la a doua colaborare cu firma Silverhand Romania, multumesc pentru sansa oferita. Am ajuns cu bine la cazare, azi o sa fiu prezentat firmei unde urmeaza sa incep activitatea si deseara o sa si incep lucrul. Multumesc pentru sprijinul acordat in obtinerea unui nou contract.”

 

Alexander H., Ajutor bucătar – Germania, jud. Brașov

”Buna dimineata! Da, am ajuns cu bine, totul a decurs conform intelegerilor, ieri a fost deja prima zi de munca. Totul este in regula si sunt foarte multumit de conditii. Va multumesc frumos pentru amabilitate, promptitudine si seriozitate!”

 

Ionel D., Operator producție – Germania, jud. Hunedoara

”Am ajuns cu bine la cazare, domna de la firma este foarte de treaba, ma ajuta in orice situatie. La locul de munca este bine, pastram legatura.”

 

Marius G., Șofer camion – Islanda, București

”Multumesc pentru sansa oferita, anul trecut nu am putut onora oferta din cauza unor probleme personale. Am ajuns cu bine in Islanda, la aeroport m-a asteptat cineva care m-a condus pana la cazare. La locul de munca este in regula, fac meseria asta de multi ani.”

 

Liviu F., Muncitor construcții – Germania, jud. Hunedoara

”Am ajuns cu bine duminica  la cazare si de luni am inceput munca. Am primit si echipament de lucru, deocamdata este bine, revin zilele urmatoare cu mai multe detalii.”

 

Costel T., Fierar betonist – Germania, jud. Argeș

”Am trecut proba doamna, m-au angajat si e totul bine. La cazare am doar colegi polonezi dar ma inteleg cu ei, nu am intampinat probleme. Va multumesc inca o data!”

 

Mircea O., Zugrav – Germania, jud. Sibiu

”Bună ziua! Am ajuns luni la cazare și spre norocul meu, voi avea și colegi români la noul meu loc de muncă. Am primit și echipament de lucru de la angajator plus m-au ajutat și cu primul meu avans. Vă mulțumesc pentru tot suportul acordat!”

 

Mihai M., Electrician – Olanda, jud. Mureș

”Bună Echipa Silverhand! Am ajuns ieri în Olanda și cei de la firma angajatoare m-au preluat de la aeroport –  a fost un gest frumos din partea lor. Azi urmează să semnez contractul de muncă și de mâine încep la lucru. Aștept cu nerăbdare! Mulțumesc Silverhand!”

 

Sorin S., Șlefuitor auto – Germania, jud. Constanța

”Bună ziua! Am ajuns astăzi cu bine în Germania. Am primit cazarea și prima mea impresie este foarte bună. Mâine urmează prima mea zi de lucru la noul loc de muncă. Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat!”

 

Ciprian C., Mecanic – Germania, jud. Cluj

”Buna ziua! Totul este in regula, ma descurc bine, ma inteleg cu colegii, totul ok. Va multumesc pentru intrebare!”

 

Ana și George B., Vopsitor auto – Belgia, jud. Bistrița-Năsăud

”Buna ziua! Am ajuns cu bine. Totul e in regula. Pentru prima zi am fost chiar incantati. Si am primit semnale ca si angajatorul a fost multumit. Multumim mult, Silverhand!”

 

Paul C., Muncitor depozit – Germania, jud. Vaslui

”Locul de munca este in regula, am primit chiar o noua cazare mai aproape de serviciu. Pana in prezent ati dat dovada de seriozitate. Tinem legatura.”

 

Dan C., Electrician – Germania, jud. Arad

”Sunt deja la a doua colaborare cu firma Silverhand si pot spune ca sunt foarte multumit. Cazarea este in regula, stau singur in camera. Dupa doua saptamani am primit si un mic avans.”

 

Mihai și Loredana G., Operatori producție – Germania, jud. Suceava

”De mult timp am incercat sa gasim eu si sotia mea un loc de munca in Germania. Silverhand ne-a oferit aceasta sansa. La munca este bine, lucram in schimburi si firma este ok. ”

 

Stefan D., Instalator – Germania, jud. Brăila

”Multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada in gasirea unui loc de munca potrivit mie. Desi locuiesc in Germania de cateva luni bune, nu am reusit sa imi gasesc ceva de lucru. Managerul firmei este foarte cumsecade si ma ajuta in orice problema am, iar colegii sunt de treaba.”

 

Ionut P., Mecanic auto – Germania, București

”Am ajuns cu bine la cazare, de maine incep lucrul. Apreciez foarte mult sprijinul acordat in gasirea unui loc de munca in Germania desi am cunostinte de limba germane minime.
Multumesc pentru sansa acordata!”

 

Dorin D., Operator CNC – Germania, jud. Hunedoara

”Cazarea este foarte aproape de locul de munca, la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Stau singur in camera, unde am bucatarie, baie si este foarte liniste. La munca imi place, toata lumea este intelegatoare, iar cu colegii ma inteleg bine.”

 

Gabriel F., Stivuitorist – Germania, jud. Caraș-Severin

”Am ajuns la cazare. Conditiile sunt ok. E super curat. Am semnat si contractul. Maine, la 7, incep munca. Pastram legatura. Multumesc!”

 

Tudor R., Sudor – Olanda, jud. Brașov

”V-am contactat sa va spun ca am dat proba de sudura si am fost acceptat, de maine incep la locul de munca. Ieri m-a asteptat persoana de contact in oras si m-a condus la cazare, este totul in regula, astept sa vad cum va fi la munca. Vreau sa va multumesc pentru sprijinul acordat, numai bine!”

 

Constantin și Elena M., Muncitori fabrică – Danemarca, jud. Iași

”Buna ziua, am ajuns cu bine, mulțumim!  Deocamdată avem o locuința provizorie, nu suntem la adresa care era in contract. Peste o săptămâna ne-au spus ca vom merge la adresa de pe contract, probabil. Azi a fost prima zi de munca, in mare a fost totul in regula, speram sa fie mult mai bine pe viitor când vom învață tot ce avem de făcut. 

Mulțumim pentru mesaj!”

 

Marian P., Electrician – Islanda, jud. Constanța

”Buna ziua domnule Gota!

Vreau sa va multumesc pentru jobul din Islanda,totul este ok,cei de la E**** mi au prelungit contractul,sunt multumit de tot ce se intampla aici. 

Cu stima,Marian P.”

 

Marian I., Electrician – Germania, București

”Am ajuns cu bine la sediul firmei din Fulda. Acolo am fost asteptat de dl. S. cu care am mers la primarie pentru inregistrare. Am discutat toate detaliile necesare, iar la final am primit adresa de la cazare si de la santier. Sper sa imi imbunatatesc abilitatile de limba germana.”

 

Silviu și Claudia S., Tâmplar/Muncitoare fabrică – Germania, jud. Dâmbovița

”Dl. C ne-a condus pe mine si pe sotie la cazare iar acum asteptam sa punem la punct ultimele detalii. Maine mergem sa semnam contractele de munca, sotia nu a mai vrut sa lucreze in domeniul hotelier iar domnul C. a fost de acord si i-a oferit o alta posibilitate, sa lucreze in fabrica. La cazare avem colegi romani, eu nu platesc cazare iar sotia e fericita ca si-a gasit colege cu care sa mearga la munca aici. Va multumim ca ne-ati contactat sa va interesati daca am ajuns cu bine, sanatate!”

 

Marian O., Muncitor fabrică – Germania, jud. Teleorman

”M-a preluat o doamna de la gara si m-a condus la cazare. Conditiile de la cazare sunt bune, este curat si bine. Stau in camera de 3 persoane, dintre care una este din Romania, iar cealalta este din Croatia. Momentan totul e bine si nu am nimic de reprosat.”

 

Jean L., Instalator – Norvegia, București

Domnul Jean se află la al doilea contract de mediere de lungă durată încheiat cu Silverhand Group

”Cazarea este ok, cea mai buna pe care am avut-o in Norvegia. Locul de munca, de asemenea este in regula, cu exceptia ca sunt unii instalatori la santier care nu stiu sa vorbeasca lb en, dar asta se va rezolva in timp.  Singura problema este transportul de la locul de munca pana la cazare, insa voi primi indrumare de la firma si acest lucru se va rezolva.”

 

Francesca I., Muncitoare fabrică – Germania, jud. Dolj

”Buna ziua, am ajuns, este totul in regula, am fost primita cu bratele deschise de catre personal, cazarea este ok, Dna. I**** de la firma m-a asigurat ca totul este ok, am facut controlul medical si acum ma indrept catre locul de munca.”

 

Gheorghe B., Electrician – Germania, jud. Maramureș

”Buna ziua, am ajuns la Fulda, astazi de dimineaza am semnat contractul de munca si am primit informatiile cu privire la cazare, iar acum ma indrept spre aceasta.”

 

Cornel C., Instalator sanitar – Olanda, jud. Iași

”Buna ziua, domnisoara Lavinia, va multumesc pentru eforturile dvs, am discutat cu dl J. si voi incepe de luni la locul de munca. Persoana de contact a fost foarte grijulie si m-a coordonat spre cazare, iar apoi spre biroul firmei unde am semnat contractul de munca. Sunt nerabdator sa inceapa ziua de luni si sa muncesc, ca doar de asta am venit aici. Ne vom auzi la telefon ca sa va pun la curent pe parcurs legat de cum ma descurc. Va multumesc pentru amabilitate, toate bune!”

 

Florin M., Electrician – Norvegia, jud. Prahova

”Buna ziua, am ajuns in Norvegia, in momentul de fata iau cina cu Dl. A*** si discutam despre programul meu pentru zile urmatoare.”

 

Rudolf H., Lăcătuș – Austria, jud. Maramureș

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Austria. Lucrez aproape de o săptămână ca lăcătuș la o firmă renumită în nordul Austriei. Sunt mulțumit cu condițiile de cazare, iar la locul de muncă am și colegi din România. Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat!

 

Dănuț B., Electrician – Germania, jud. Maramureș

Bună ziua! Mă bucur că am ales în continuare să colaborez cu Silverhand. De data aceasta am posibilitatea să lucrez mai aproape de soția mea, care și ea are un job în Germania. Sunt mulțumit, sănătate vă doresc!”

 

Cristian D., Electrician – Germania, jud. Galați

”Pot sa va spun ca totul e bine, si la cazare, si la locul de munca, chiar daca nu e santier si e o fabrica, e bine. Va multumesc inca o data si sper sa fie bine pe mai departe. Toata stima!”

 

Daniel V., Șofer de autobuz – Germania, jud. Brașov

”Am ajuns ieri cu bine la cazare. Azi am inceput lucrul si incep sa invat traseul. Ma bucur ca m-ati sunat sa vedeti daca este totul in regula, sunt multumit de ceea ce am gasit aici. Revin saptamana viitoare la dvs cu mai multe detalii. O zi buna!”

 

Petru U., Electrician – Germania, jud. Iași

”Am rezolvat cu dl A** sa mergem maine la primarie pentru a ma inregistra, am cerut si un avans iar dansul a fost foarte amabil sa ma ajute. La munca e totul bine, ma descurc, sper sa fie domnii multumiti de mine. La cazare locuiesc cu un coleg roman, totul decurge super. Va multumesc ca m-ati sunat sa va interesati de situatia mea si ca ma sprijiniti in continuare. Multa sanatate!"

 

Constantin G., Sudor – Olanda, jud. Dolj

”Am semnat contractul de munca, firma mi-a pus la dispoziție o mașina pe care am luat-o in primire. Condițiile de la cazare sunt bune. Sper sa fie totul ok și sa lucrez cât mai mult timp aici, iar când ajung la Craiova vreau sa ne întâlnim sa va povestesc experiența din Olanda."

 

Nicușor C., Electrician – Germania, București

”V-am sunat sa va multumesc pentru sprijin. Am ajuns de dimineața la sediul firmei din Fulda, l-am întâlnit pe dl. A**, am semnat toate actele necesare, apoi am luat trenul înspre Freiburg, unde, la gara am fost așteptat de o persoana de la firma pentru care urmează sa lucrez. Sunt bucuros ca am ajuns aici și ca totul a decurs foarte bine."

 

Zoltan B., Lăcătuș mecanic – Islanda, jud. Timiș

”Am ajuns cu bine, ne-am intalnit cu persoana de contact, am fost directionati spre cazare, totul este in regula. Ma aflu aici cu un coleg roman, ne intelegem bine, e o atmosfera prietenoasa. Asteptam sa mergem la locul de munca, suntem optimisti."

 

Ladislau P., Lăcătuș mecanic – Austria, jud. Hunedoara

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Austria, am fost la birou și am semnat contractul de muncă. Lucrez deja de o săptămână și sunt mulțumit de condițiile de lucru și de cazare. Vreau pe această cale să mulțumesc  echipei Silverhand pentru silința și rapiditatea acordată în găsirea unui job pentru mine.  Multă sănătate!"

 

Nicolae I., Operator producție – Germania, jud. Prahova

Am ajuns cu bine în Germania. M-am întâlnit mai întâi cu domnii angajatori, am semnat contractul iar după m-au însoțit până la cazare. Vă mulțumesc foarte frumos ca mi-ați găsit așa de repede un loc de muncă în Germania. Revin cu alte detalii după prima mea săptămână de lucru."

 

Alpar T., Instalator – Islanda, jud. Harghita

”Am ajuns aseara in Islanda. De acolo am fost dus la cazare unde conditiile sunt foarte bune. Camera este ok, 4/4, curata. Astazi am fost la sediul firmei sa rezolvam cu toate actele necesare, iar maine incep lucrul efectiv. Tinem legatura."

 

Daniela B., Îngrijitor persoane vârstnice – Germania, jud. Bistrița-Năsăud

”Am ajuns cu bine aseara. Ne-a asteptat doamna de la firma la gara. Am fost la firma si am semnat contractul, apoi m-a prezentat personalului din azil. Cazarea este echipata cu tot ce ne trebuie. Diseara o sa intru la munca in schimbul de noapte. Multumesc pentru tot! Nu ma asteptam sa fie atat de bine.”

 

Mihai P., Electrician – Germania, jud. Mehedinți

Bună ziua! Mă bucur de o nouă colaborare cu Dvs. Momentan lucrez la o altă firmă din Germania unde am și un coleg român, ne înțelegem foarte bine. Sper să țină șantierul până la sfârșitul anului acesta. Vă mulțumesc și multă sănătate."

 

Daniela C., Muncitor necalificat – Germania, jud. Timiș

”Am ajuns aseara, azi am fost la firma, mi-au explicat putin cum stau lucrurile si maine urmeaza sa incep. E totul in regula, si locuinta, si la firma. Sunt toti oameni cumsecade si gentili. Deocamdata nu sunt probleme."

 

Echipa 4(Marian D., Adrian B., Cristian D., Marius S.), Zidari – Olanda, București și Dr. Tr. Severin

”Buna ziua. Am ajuns la cazare unde conditiile sunt exceptionale, va spun ca sunt mai bune ca acasa, iar domnul de aici este foarte intelegator. Noi nu vorbim foarte bine lb. engleza si totusi ne-a propus sa ne inscrie la cursuri pe banii dansului doar ca sa putem comunica eficient. Rar am intalnit asemenea conditii. Va multumesc"

 

Eugen R., Instalator – Olanda, jud. Botoșani

”buna ziua, am ajuns azi noapte la cazare. Acum sunt la cursul pentru obtinerea certificatului VCA. Ulterior merg cu dna. de la firma sa ma inregistrez la primarie, iar maine ajunge si colegul de la Bucuresti cu care voi lucra. Va multumesc. Tinem legatura"

 

Marian P., Electrician – Islanda, jud. Constanța

”Buna ziua.

Numarul de Germania nu l-am mai bagat in telefon. Telefonul il tin inchis la munca. Il deschid doar in pauza si dupa program. Pana acum totul este ok. Si la munca si la cazare. Multumesc pentru preocupare

O zi buna va doresc,

Marian P.”

 

Nicolae V., Sudor – Germania, jud. Timiș

”Bună ziua!

Am ajuns cu bine la firmă, am semnat toate actele și sunt deja după prima zi de lucru. Mi-a făcut plăcere să colaborez cu Dvs.

O zi bună!”

 

Ioan P., Muncitor în depozit – Olanda, jud. Hunedoara

”Va multumesc de intrebare, da totul este in regula"

 

Marian A., Ajutor bucătar – Germania, din Hamburg – Germania

”e bine, am ajuns sambata, am inceput atunci munca, avem un apartament cu tot ce ne trebuie, e fain. Seful de aici e si primarul din localitate”

 

Vasile B., Tâmplar – Germania, jud. Bacău

”La munca e normal, am un coleg moldovean, la cazare e bine, avem o casuta asa mai mica, avem si o bucatarie, sa putem sa gatim"

 

Alin E., Instalator – Norvegia, jud. Gorj

”Buna ziua, dl. Alexandru. Totul este in regula in Norvegia, atat la job cat si la cazare. Am finalizat un curs de protectia muncii. Momentan lucrez la instalatii sanitare. Tinem legatura in continuare.”

 

Marius H., Fierar betonist – Norvegia, jud. Vaslui

Totul este perfect! Contractul merge mai departe. Oamenii sunt prietenoși și mă ajută de câte ori am nevoie. Deja mi-au plătit biletul pentru întoarcerea la muncă în ianuarie. Vă mulțumesc și la mulți ani! 

 

Costi V., Muncitor depozit – Germania, jud. Hunedoara

” Buna Seara !!!

Multumesc de intrebare 🙂 !!

Aici sunt bine ,din punctul meu de vedere 🙂,sunt foarte bucuros de faptul ca firma L** ma ajutat cu 1000 de euro ptr am cumpara o masina cat de cat functionabila ptr servici .

Acum sper si Dansii sa fie multumiti de mine 🙂!!!

Cu la capitolul Sarbatori de iarna …..nu sunt prea fericit deoarece voi ramane singur in pensiune de Sarbatori 🙁….dar  o sa trec peste peste asta 🙂.

Imi doresc in noul an sa reusesc sa imi gasesc pe langa jobul actual 1 sau doua mini joburi (acel job care este platit in Germania cu 450 de euro neimpozabili )🙂…iar cu bani pe care ii strang din aceste mini-joburi ,sa pot sa ma inscriu la un Ausbildung intr-o meserie ca Programator in IT sau Electrician 😉…..am observat pe siteul Silverhand ca aceste meserii sunt platite bine 🙂👌

V-am recomandat de 2 ori intr-un grup de Facebook 🙂🙂🙂.

Sunt norocos ca v-am intalnit 😊😊😊 

Va doresc Sarbatori Fericite !!!

Va doresc mult Succes !!!”

 

Adrian A., Electrician – Olanda, jud. Cluj

”Buna ziua, dl. Alexandru. Mi s-a prelungit contractul in Olanda. Sunt foarte multumit de firma la care m-ati plasat si drept dovada mi-au lasat cheile de la cazare, mi-au confirmat revenirea in Olanda dupa sarbatori. Imi place continuitatea si vreau sa raman aici cat mai mult timp”

 

Rares P., Instalator – Norvegia, jud. Bacău

”Termin contractul pe data de 14.12 si sunt interesat sa ma reintorc in Norvegia din ianuarie 2019. Totul a fost ok, exact asa cum am stabilit de la bun inceput. Cei de la firma mi-au promis ca ma suna in momentul in care se redeschid santierele in Tromso. Va urez sarbatori fericite!”

 

Dan M., Muncitor construcții – Olanda, jud. Suceava

” Am 6 luni de cand lucrez la firma asta. Relatia cu seful de santier este foarte buna. Mi s-a prelungit contractul. Am sa ma intorc in tara pe 20 decembrie si revin in Olanda pe data de 06 ianuarie. Munca nu este cea mai usoara, insa m-am acomodat foarte bine. Tinem legatura in continuare.”

 

Jean L., Instalator – Norvegia, București

”Buna ziua. Sunt dispus sa ma reintorc in Norvegia pentru un nou contract de munca. Experienta de la Tromso a fost buna, am castigat in medie 4000 de EUR/luna cu tot cu ore suplimentare. Acum sunt in discutii pentru a primi si banii de vacanta. Din ianuarie vreau sa ma reintorc. Va multumesc”

 

Vasile B., Mecanic – Islanda, jud. Ilfov

” M-am acomodat foarte repede cu jobul. Am fost foarte multumit de salariu, deoarece faceam si ore suplimentare. Cazarea a fost buna. Per total sunt multumit ! Va multumesc”

 

Ionel L., Electrician – Islanda, București

”A fost bine. Am stat o mare perioada singur in camera. Jobul a fost excelent, oamenii de la munca super ok. M-am inteles foarte bine atat cu colegii cat si cu seful de santier. Au fost foarte multumiti de mine. Discutam dupa sarbatori despre un nou loc de munca”

 

Cristian C., Instalator – Islanda, jud. Constanța

” Este foarte bine. Suntem cazati in camere single, locuim intr-o vila in centrul orasului. Jobul este for simplu. Salariul vine la timp si facem si ore suplimentare. Va multumesc”

 

Mihacz T., Electrician – Germania, jud. Mureș

”Este super ok aici! Mă înțeleg foarte bine cu toți colegii de la lucru si primesc mult suport din partea firmei angajatoare. Deocamdată mă simt bine, vă mulțumesc! ”

 

Ioan M., Dulgher- Germania, jud. Bistrița-Năsăud

” e foarte bine, nu mai lucrez la firma romaneasca, unde sa isi bata joc, sa nu iti fie platite orele suplimentare. Am nimerit foarte bine aici”

 

Gheorghe S., Zugrav – Germania, jud. Alba

”foarte faina firma, toti m-au laudat aici, am primit si cadou de craciun, foarte bine a fost, primim banul la timp, revin la anu, a ramas ca ma suna ei”

 

Dan M., Operator CNC – Germania, jud. Arad

Bună, 
Vă mulțumesc că vă gândiți și la mine. 
În perioada sărbătorilor vreau să vin în țară cu fiica mea, dacă găsesc bilete de avion mai ieftine "last minute "..vreau să-i fac cadou primul ei zbor.

La serviciu este bine, lucrez la aceeași fabrică de când am venit, colegii sunt ok. Mă înțeleg super cu toți, de la șef până la ultimul coleg, nu am avut până acum nici o divergență.
Mult bine Vă doresc și Sărbători fericite, întregii echipe

 

Vasile și Cristina H., Operatori producție – Germania, jud. Harghita

”Bună ziua, am ajuns cu bine, am început munca de 3 zile, e totul ok. Cazarea este bună, avem o garsonieră complet utilată. Semnalul la telefon e un pic cam slab, probabil din această cauză nu am putut fi contactat. O zi frumoasă in continuare! ”

 

Mihail A., Electrician – Germania, jud. Timiș

Bună ziua! Am început cu bine munca în Austria. Cazarea este aproape de lucru așa că deplasarea este super ușoară. Îmi doresc o colaborare cât se poate de lungă cu această firmă, sunt super ok. Vă mulțumesc

 

Florin D., Electrician – Islanda, jud. Călărași

”M-am acomodat foarte bine in Islanda, sunt obisnuit cu genul acesta de munca. Totul este in regula pana acum. Va multumesc”

 

Vasile C., Mecanic – Islanda, jud. Prahova

”Buna ziua. V-am sunat sa va spun ca am terminat contractul in Islanda, a fost o experienta foarte buna. Evident, de-a lungul timpului au existat si mici neintelegeri, dar s-au rezolvat si cu ajutorul firmei din Islanda. Astept cu mare drag sa ma reintorc pentru un nou contract.”

 

Marian A., Montator ferestre și uși – Germania, jud. Galați

Bună ziua! Am ajuns cu bine la cazare. Lucrez deja de aproape o săptămână și m-am integrat foarte bine la punctul de lucru. Să dea Domnu să meargă fel de bine și în continuare.

 

Dragos C. și Silviu D., Instalatori – Olanda

”Experienta este foare buna. Jobul este ok si deloc complicat. Cazarea este foarte buna, avem dormitoare separate si toate conditiile necesare unui trai bun. Pe 10 decembrie venim in concediu si ne vom intoarce in prima saptamana din Ianuarie. Va multumim”

 

Razvan C., Îngrijitor persoane vârstnice – Germania, jud. Brașov

Bună ziua! Am ajuns cu bine la cazare. Lucrez deja de aproape o săptămână și m-am integrat foarte bine la punctul de lucru. Sper să fie la fel de bine și în continuare.

 

Adrian M., Muncitor depozit – Belgia, jud. Galați

”Am ajuns astazi, m-am cazat, totul este minunat, inclusiv orasul, iar conditiile de cazare sunt foarte bune. Acum merg la firma sa semnez actele si duminica incep lucrul.”

 

Florin și Loredana F., Muncitori depozit – Belgia, jud. Satu Mare

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Belgia. Cazarea e alta decât ce ne-a arătat S*** dar este ok. Mâine ne întâlnim cu doamna S*** pentru a semna contractul și să mai cerem anumite detalii. V-am rămâne foarte recunoscători dacă ne-ați găsi și un alt job pentru mine și pentru soția mea după ce terminăm  contractul aici. 

 

Alexandru D., Muncitor construcții – Finlanda, jud. Dolj

”Am ajuns la cazare, arata foarte bine si este curat. Avem bucatarie unde imi pot gati si avem wifi in camera. T** este un tip super ok. Maine dimineata mergem sa facem actele la primarie si protectia muncii. Luni incep munca. Iti multumesc pentru tot Lucian, esti un adevarat profesionist.”

 

Alina V., Muncitoare fabrică – Germania, jud. Harghita

 

 

Dumitru S. și Simion P., Șoferi camion – Islanda

”Am onorat tot contractul de 6 luni, experienta a fost foarte buna. Asteptam inceputul de an ca sa putem merge inapoi. Desi salariul era de 2850, am facut multe ore suplimentare si ajungeam la 3500 EUR net/luna dupa cazare. Va multumesc.”

 

Ionut B., Șofer camion – Germania, jud. Caraș-Severin

Buna! Am semnat azi contractul de munca cu firma angajatoare. Ramane sa dau proba de lucru joi si vineri iar dacă totul decurge bine, voi avea un loc de muncă pentru o perioadă de cel puțin un an. Mă bucur că m-ați putut ajuta și că în același timp mi-ați găsit în zonă  unde îmi doream eu cel mai mult. Sunteți o echipă bună! O zi faină în continuare.

 

Vali N., Macaragiu – Germania, jud. Suceava

”Am ajuns la locul de munca din Austria, totul e in regula, sunt multumit, pana acuma pot confirma ca este o firma serioasa, sper sa avem o colaborare de succes”

 

Gabriel A., Montator parchet – Germania, jud. Neamț

Bună ziua! Vă mulțumesc în primul rând că m-ați ajutat. Am deja o săptămână și mă înțeleg foarte bine cu angajatorul și cu toți colegii de la lucru.

Am să urmez și un curs de limba germană ca să îmi mai perfecționez cunoștințele mele.

O zi bună și spor Echipa Silverhand!

 

Florentin V., Dulgher – Norvegia, jud. Mehedinți

”Este excelent in Norvegia. Cazarea este intr-o cabana foarte mare, fiecare angajat are dormitorul lui, cabana este dotata cu toate utilitatile. Managerul nostru este un tip foarte de treaba, ne intelegem excelent iar salariul il primim mereu la timp si este mai mare fata de ce am vorbit noi initial. Fac echipa cu un lituanian si ne intelegem de minune, pe scurt, totul este excelent”

 

Gheorghe U., Zugrav – Germania, jud. Maramureș

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Germania. Ieri a venit doamna de la firma angajatoare si am mers impreuna la locul de muncă.  Nu locuiesc departe de cazare plus am colegi de la lucru care mă ajută cu transportul zilnic până la șantier. Vă mulțumesc pentru ajutorul Dvs și ținem legătura în continuare!

 

Anca P. și Ioan D., Muncitori necalificați – Germania, jud. Brașov

”am ajuns, suntem deja la cazare, e mai bine decat ne asteptam, conditii mai mult decat decente, stam intr-un apartament cu 2 camere doar noi 2 si avem transport asigurat, un minibus pana la lucru.”

 

Alina V și Adrian T., Muncitori fabrică – Germania, jud. Harghita/jud. Sibiu

”am ajuns, cazarea e cum s-a promis, o garsoniera pentru noi, astazi avem protectia muncii si va tinem la curent. Momentan este totul bine.”

 

Alin R., Tâmplar – Germania, jud. Timiș

”asa cum au spus si cunostiintele mele sunteti o firma f serioasa, de asta am si apelat la dvs.”

 

Sorin B., Zugrav – Germania, jud. Timiș

”Buna ziua, sunt foarte multumit de firma de Germania si de dumneavoastra, nota 20! Din cate experiente neplacute am avut inainte, chiar pot sa spun ca a fost foarte bine. Ceea ce s-a vorbit, asta am si gasit acolo, de aceea v-am recomandat la prieteni. Stima!”

 

Mihai P., Stivuitorist – Belgia, jud. Timiș

”Buna ziua, am ajuns cu bine in Belgia, am dat si proba la care am obtinut un rezultat bun. Multumesc frumos pentru toata sustinerea echipei dumneavoastra.”

 

Sabin D., Zugrav – Germania, jud. Sibiu

”Da, este totul in regula. Nu stiu cum sa va multumesc. ”

 

Gianina L., Operator producție – Germania, jud. Alba

”Buna ziua! Sunt OK, multumesc! Am inceput munca. Momentan e bine. M-am mutat in apartament cu inca trei colege. Sper sa fie totul in regula. ”

 

Cristian D. și Ion T., Electrician – Germania, jud. Galați

”Da, am ajuns cu bine. Cazarea arata ok, cei de la firma spun ca in doua saptamani ne cauta ceva mai aproape. In restul totul bine, la munca e ok. Stima”

 

Romica R., Instalator – Norvegia, jud. Botoșani

”S-a terminat contractul, acum m-am intors acasa. Pot spune ca sunt multumit de intreaga perioada petrecuta in Norvegia, am lucrat impreuna cu domnul Alin de la Targu-Jiu, trimis tot de dvs. Acum vreau sa petrec 1-2 sapt cu familia, apoi sa merg iar la lucru, tot cu dl Alin daca se poate pentru ca ne-am inteles foarte bine. Va sun saptamana viitoare. Multumesc”

 

Marian D. și Dorin S., Electricieni – Germania, jud. Bihor

”Nu am putut sa raspundem ieri deoarece ne-am lasat telefoanele in masina. Este totul in regula, ne-au dat deja masina de serviciu. Desi e statiune montana, sunt cam 8 grade seara, cam ca la noi. Ieri am lucrat cu 2 colegi, de azi lucram singuri. La cazare e ok, camera single, baia e pe hol dar nu e rau momentan. Ne intoarcem la lucru, o zi frumoasa!”

 

Cristian A., Electrician – Germania, jud. Neamț

”Buna seara ,da am fost la munca ,a fost totul bine ,doar ca la început de munca nu mi-a explicat ce trebuie sa fac și cum ,macar o jumate de ora sa rămână cineva sa-mi explice. Am facut doar 3 tablouri electrice cel mai greu a fost primul și schema era desenata de mâna .

Mâine plec la un nou santier .

Va mulțumesc,

cu stima Cristian A.!”

 

Cristian G., Șofer camion – Islanda, București

”Am lucrat 3 luni in Islanda cu firma dvs. am avut o experienta foarte buna. Cand au fost probleme, am apelat la firma cu care colaborati si m-au ajutat de fiecare data. A fost o experienta foarte buna.”

 

Amira C., Personal hotelier – Germania, jud. Timiș

 

 

Vasile V., Șofer de autobuz – Germania, jud. Bistrița-Năsăud

Bună ziua! Vă mulțumesc pentru mesaj. Sunt bine, am ajuns dimineața la firmă și am semnat contractele de muncă. Urmează să mergem împreună cu angajatorul la punctul de lucru. Vă mulțumesc pentru ajutorul Dvs! Mă bucur că am ales să colaborez cu Silverhand.

 

Marius N.,Mihai M., Andrei U.,Leontin E., Instalator – Norvegia, jud. Prahova

”Avem 2 zile deja de munca, pana acum totul e bine. Legat de cazare, momentan stam toti 4 intr-o garsoniera unde avem plita, frigider si baie proprie, dar ne vor muta in cateva zile.Multumim pentru tot.”

 

Gabriel V., Dulgher – Olanda, jud. Dâmbovița

”am ajuns cu bine, acum ne indreptam spre primarie pentru acte, va multumesc”

 

Constantin T., Electrician – Germania, jud. Neamț

”Bună ziua! Vă mulțumesc pentru ajutorul Dvs. Lucrez în apropiere de granița cu Elveția, colegii sunt de treabă, am primit și primul meu avans de la angajator. Sper că pot rămâne aici până la sfârșitul anului. Cu multă stimă”

 

Radu C. și Valentin V., Electricieni – Germania, jud. Timiș

”am ajuns bine, la cazare avem 2 bai, o bucatarie, e totul curat, nu avem masina de spalat, dar au zis ca in cel mai scurt timp se rezolva, lucram, ne-a preluat seful de santier cand am ajuns, e totul bine momentan”

 

Paul R., Ionica D. și Daniel P., Muncitori construcții – Olanda, jud. Călărași

”Este foarte bine. Am prins santiere bune, cu oameni intelegatori si comunicativi. Avem o luna si cu siguranta ne vor mai tine, suntem la al 2-lea santier si seful de santier este foarte multumit de noi. Cazarea este perfecta, o pensiune curata si aranjata. Iti multumim mult Lucian!”

 

Florin S., Ionel M. și Florin D., Montatori rigips – Olanda, jud. Giurgiu

”Suntem Ok. Cazarea este buna. Domnul R, persoana de contact este un om foarte serios si intelegator care ne-a ajutat cu absolut tot pana acum. Avem o mica problema la masina dar avem promisiuni ca o vom repara foarte curand. Va multumim pentru seriozitatea dumneavoastra”

 

Silvestru N., Muncitor fabrică – Germania, jud. Suceava

”sunt intr-o camera cu domnul Florin, tot prin voi a plecat, aici sunt conditii bune, e prea bine aici, luni incep lucrul, aici e un peisaj extraordinar, trebuie sa veniti si dvs o data, va raman recunoscator”

 

Cristina C., Operator producție – Germania, jud. Dâmbovița

”Ma bucur nespus ca m-ati putut ajuta intr-un timp atat de scurt, Va multumesc mult.

Salutari de la Targoviste

Multumesc mult !

O  zi buna !”

 

Mihai O., Muncitor fabrică – Germania, jud. Prahova

”Si eu va felicit pentru competenta si profesionalismul de care ati dat dovada!”

 

Marian T., Bucătar – Germania, București

”chiar daca am stat 5 zile pe drumuri, multumesc pt oferta, dl angajator este un tip ok, chiar deosebit as putea spune, sper ca ne vom vedea vreodata”

 

Gheorghe B., Stivuitorist – Germania, jud. Alba

”Totul este super, si cazarea si locul de munca. Nu am niciun fel de problema. Va multumesc!”

 

Marius A., Operator CNC – Germania, jud. Covasna

 

 

Mihaita M., Instalator – Olanda, jud. Prahova

”Este totul in regula pana acum si la locul de munca, si la cazare. Este bine. Sper sa nu fie probleme nici in viitor. ”

 

Valentin C., Sudor – Germania, jud. Brașov

”Este totul in regula, sunt multumit. Din cate am citit si am inteles, firma la care lucrez este una dintre cele mai bune din Germania. E totul foarte bine. Va multumesc!”

 

Gheorghe S., Zugrav – Germania, jud. Alba

”respect, multumiri pentru colaborarea de 4 luni, va sun si la anul, cand incepe sezonul, mare respect, sunteti de nota 10, nu numai dvs si colegii, va urez succes si toate cele bune si ne auzim la anul, sa ma aveti in vedere”

 

Teodor B., Zugrav – Germania, București

”Sunt cu trafaletul in mana. La pensiune e bine, totul in regula. Sunt la 80 de km de Frankfurt, vine cu masina zilnic dupa mine, am facut si actele, deci nu am probleme momentan. Sa traiti, o zi buna!”

 

Daniela G., Interesată pentru un loc de muncă în Norvegia

”Multumesc frumos!! Speram si eu sa gasesc ceva pentru mine in aceasta tara. Ati fost foarte draguti si profi ca mi-ati raspuns! O zi frumoasa!”

 

Vasile T., Electrician – Germania, jud. Timiș

”aseara m-am instalat, imi place, acum sunt la spital(e locul de munca), totul e bine pana acum, sunt multumit”

 

Aurel H. și Alexandru G.,  Sudori – Germania , jud. Arad

”Suntem multumiti, ne intelegem bine cu colegii unguri, am rezolvat si cu masina de spalat la cazare. Pot sa spun ca ne-am acomodat si probabil vom ramane pe termen lung aici. Sunt persoane care au si 8-10 ani vechime la firma asta, deci e o companie serioasa. Un weekend placut!”

 

Mihai B., Mecanic camioane – Germania, jud. Bihor

Bună ziua! Lucrez de 2 săptămâni lângă Linz într-un atelier/service de camioane.

Mă înțeleg bine cu patronul, am colegi austrieci și colegi români care lucrează șoferi de camion la această firmă.

Vă mulțumesc și toate cele bune vă doresc!

 

Petru T., Vopsitor auto – Germania, jud. Bihor

”Se vopsesc doar masini noi, trebuie sa stii bine sa le pregatesti. E o hala imensa, se lucreaza in schimburi si cer sa lucrezi foarte bine. Trebuie pregatita caroseria, chituita, izolata, apoi sunt 4 cabine unde le vopsim. ”

 

Marin I., Electrician – Islanda, jud. Timiș

”Buna ziua!

Va multumesc pentru acest proiect domnisoarei Oana Vancu si intregii echipe Silverhand. Primele impresii la aproape o saptamana dupa inceperea lucrului sunt bune. Astept ziua de salariu pentru a confirma faptul ca este o firma de incredere. Nu am dubii in privinta asta.

   Cateva informatii utile pentru urmatorii candidati care vin prima data in Islanda:

-Aici e frig chiar si in timpul verii (la coborarea din avion, multi din cei care erau doar cu un tricou, erau vineti de frig)

-Pentru deschiderea unui cont in banca e nevoie de pasaport (cartea de identitate nu au acceptat decat la una din banci ) E o regula nou impusa si cred ca si banca asta o va adopta.

-Preturile sunt exagerat de mari comparativ cu cele din alte tari din Europa

-Pentru cei care iubesc natura, au ce vedea. E o tara frumoasa. Eu abia astept luna octombrie sa vad "aurora boreala".

Ganduri bune si multe multumiri din Grundarfiordur, Islanda

 

Cu stima

Marin I.”

 

Marius C., Stivuitorist – Germania, jud. Bihor

”Buna ziua, am implinit un an si am fost preluat direct de angajator. La firma de personal, unde mi-ati gasit locul de munca au fost oamenii foarte corecti, tot ce s-a discutat s-a si intamplat, cazare buna si cand am avut nevoie am fost ajutat de dansii. Va multumesc ca m-ati ajutat si din partea mea aveti tot respectul!”

 

Aurel D. și Sebastian C., Electricieni – Austria, jud. Brașov

”cazarea e cu tot ce trebuie, localitatea imi place mult, ma inteleg bine cu seful de santier si sunt multumit. Daca mai e ceva, va mai sunam.”

 

Adrian C., Stivuitorist – Germania, jud. Maramureș

”Am inceput de 3 zile munca, in a 3 – azi m-am descurcat singur, fara ajutor din partea nimanui. Saptamana viitoare o sa fie cu mine un coleg roman care o sa-mi mai explice cateva lucruri. La cazare este in regula. Nu am niciun fel de problema.”

 

Andrei V., Tâmplar – Norvegia, jud. Mehedinți

”Buna ziua, am ajuns in Norvegia. Am fost asteptat la aeroport de un domn de la firma care m-a si condus la cazare. Camera in care locuiesc este destul de mica, insa stau singur in camera, iar asta ma bucura. Maine voi merge la munca impreuna cu cineva de la firma. Pastram legatura”

 

Florin M., Zugrav – Germania, jud. Maramureș

”e perfect aici, e totul bine, nu as vrea sa imi schimb locul de munca, multumesc pentru grija”

 

Razvan H., Chelner – Germania, jud. Timiș

”Da am ajuns bine si totul e ok, deabia astazi am dat de internet si nu mi-am luat cartela de germania inca.”

 

Florin M., Vopsitor auto – Germania, jud. Argeș

”Apartamentul este super, nici nu ma asteptam sa fie asa ok. Firma pare serioasa, sper sa raman cat mai mult aici.”

 

Loredana  F., Cameristă – Germania, jud. Timiș

”Deocamdata totul e bine. Lucrez de 2 zile, camera mea este cu tot ce trebuie, aragaz, frigider, chiar ok. Colegii sunt ok, vorbesc si engleza, ma inteleg mai in germana, mai in engleza. Ne mai auzim, la revedere!”

 

Nicolae S., Stivuitorist – Germania, jud. Hunedoara

”Lucrez doar ture de noapte insa momentan imi convine pentru ca sunt sporuri. Camera in schimb trebuie schimbata, cei de la firma au spus ca de vineri ma pot muta in alta camera”

 

Mirel S., Tâmplar – Germania, jud. Dâmbovița

”La lucru e in regula, m-am integrat imediat si intre timp mi-au facut si oferta sa ma angajez direct la ei. Acuma sa vedem ce si cum. In rest, de la 1 la 10, e un 8 deoarece cazarea e cam departe de locul de munca. Atunci cand revin din concediu a ramas ca voi avea alta cazare. Toata stima!”

 

Iulian G., Eugen G. și Petrica S., Electricieni – Germania, jud. Olt

”Am ajuns duminica seara, ne-am cazat si acum am inceput munca. La cazare e convenabil, noi ne vedem de treaba la lucru, daca mai e ceva am sa va sun. Va multumesc mult!”

 

Erica F., Muncitoare fabrică – Germania, jud. Caraș-Severin

”Noi va multumim pentru ajutor si intelegere sunteti singura firma din romania de care nu suntem dezamăgiți de servicile oferite de câte ori am plecat prin voi am numa cuvinte de laudă si am încredere în străduința voastra”

 

Gheorghe B., Instalator – Norvegia, jud. Galați

”E ok. Totul este in regula, il astept pe domnul Kristian luni, sa rezolvam cu restul actelor necesare. Este bine!”

 

Iuri B., Electrician – Olanda, jud. Constanța

 

Cristian C., Montator acoperis – Islanda, jud. Ialomița

”E totul in regula, sunt multumit, lucrez ca montator de acoperisuri acum. Multumesc!”

 

Dorinel și Ionut S., Electricieni – Olanda, jud. Cluj

”buna ziua, va multumesc pentru telefon. Suntem in Olanda, am ajuns cu bine, momentan este totul in regula, iar maine suntem programati la examenul VCA. Va contactam si zilele viitoare pentru a va informa”

 

Danut H., Electrician – Germania, jud. Botoșani

”Momentan sunt la muncă și nu pot vorbi foarte multe. E bine, pot să spun că am nimerit bine. Vă sun mai târziu să discutăm mai multe dacă doriți”

 

Adrian B., Muncitor producție – Germania, jud. Teleorman

”ambalez niste conserve mici, e cel mai usor job pe care l-am avut, nu mai am colegi romani, sunt majoritatea nemti, ceea ce imi convine, din august incep cursul de germana asigurat de ei”

 

Gigi P., Electrician – Olanda, jud. Galați

”Este foarte bine in Olanda, nu am de ce sa ma plang. Stau in aceeasi casa cu un alt coleg trimis de firma dvs (S. Sorinel). Saptamana aceasta am avut concediu si m-am intors in tara, dar sambata plec iar in Olanda. Va multumesc!”

 

Sorin A., Zugrav – Germania, jud. Timiș

 

 

Dumitru P., Muncitor construcții, Austria-Viena

 

 

Elena S. și Adrian B., Muncitori producție – Germania, jud. Ilfov

”La lucru este totul bine, ne intelegem cu colegii si nu exista probleme. La cazare sunt destul de multi romani, insa din pacate este prea departe de locul de munca, dar speram in curand sa rezolvam aceasta problema. Am reusit sa ne acomodam, iar in mare parte suntem multimiti.”

 

Constantin V., Muncitor producție- Germania, jud. Hunedoara

 

Sabin F., Electrician – Germania, jud. Mehedinți

”da, asa este adevarat si eu va recomand la alte persoane interesate sa lucreze in strainatate cu firma dv intermediara Silverhand ”

 

Stelian B., Zugrav – Germania, București

”Am cunoscut aici niste oameni foarte cumsecade. Clientul la care lucrez acum m-a sprijinit cu orice am avut nevoie. La cazare este foarte bine. Mi-au cumparat televizor nou, fara ca macar sa le cer acest lucru.”

 

Florin M., Zidar – Germania, jud. Maramureș

Cazarea este foarte aproape de locul de munca, la aproximativ 10 minute de mers cu masina. Stau singur in camera, unde am bucatarie, baie si este foarte liniste. La munca imi place, toata lumea este intelegatoare, iar cu colegii ma inteleg foarte bine.

 

Constantin V., Gestionar marfă – Germania, jud. Hunedoara

Am ajuns in Germania cu bine dar fara retea de telefonie mobila (cei de la digi ma asigurau ca nu o sa am probleme cu reteaua in Germania), la aeroportul din Nuremberg am fost preluat de Domnul W. W. (o persoana de Nota 10 foarte calma si rabdatoare si grijulie ) care m-a dus direct la Pensiune in Langquaid . Aici am cunoscut 4 persoane foarte OK dintre aceste 4 persoane sunt 2 frati super de treaba unul dintre ei m-a ajutat sa imi iau cartela Prepay. Lanquaid este un oras mic si linistit in comparatie cu Capitala Romaniei .

Joi Domnul W. m-a dus in Regensburg la firma L**** pentru semnarea contractului de munca aici am cunoscut-o si pe Doamna M. C., o femeie de Nota 10, care m-a incurajat foarte mult si m-a incurajat sa fiu fara teama si rabdator pana toate lucrurile revin la normal.   

Domnul W. mi-a spus ca de luni voi merge la servici la firma ALDI unde va exista o perioada de proba (Probezeit), unde dupa cate am inteles exista si posibilitatea sa nu ma tina daca nu le pot fi de ajutor.

De indata ce voi lucra la firmal ALDI voi reveni cu mai multe detalii.

La Revedere !!!!

Cu respect, Constantin  V.!!!

 

Cristian B., Vopsitor mobilă – Germania, jud. Timiș

Am ajuns cu bine, locatia e minunata, iar locul de munca grozav.

 

Maricel I., Lăcătuș montator – Insulele Bermude, jud. Botoșani

 

 

Marius C.,  Electrician – Germania, jud. Iași

 

Alex Z., Instalator – Germania, București 

 

 

Vasile L., Operator CNC – Germania, jud. Bihor

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Germania!

La locul de muncă e super, mă înțeleg super bine cu șeful de aici, programul de muncă este în schimburi ceea ce îmi place cel mai mult că așa am timp să-mi reactivez contul bancar și să fac și alte activități.

Înc-odată vă mulțumesc!

 

Valentin B., Instalator – Norvegia, jud. Galați

 

 

Petre C., Stivuitorist – Germania, jud. Mehedinți

”Va multumesc pentru telefon. Am ajuns cu bine la cazare,sunt putin obosit insa de maine merg la firma sa semnez contractul. Pare totul in regula”

 

M. N., Candidat – Germania

 

K. N., Candidat – Germania

 

Dan M., Montator țiglă – Olanda, jud. Suceava

 

 

Vasile I., Ajutor bucătar – Germania, jud. Timiș

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Germania. Domnul de la firma angajatoare a venit după mine până la gară, ulterior am mers împreună la locul de muncă pentru prezentarea locului de munca. Cazarea este superbă, stau singur în cameră.

Până la locul de muncă fac 15 minute pe jos, am si supermarket în zonă. Deocamdată sunt foarte mulțumit! Cu multă stimă!

 

Gabriel F., Electrician – Germania, București

Bună ziua ! Vă multumesc pentru întrebare! 
In Germania sunt de 25 de ani si ma simt foarte bine.
Cu firma din Fulda lucrez excelent, fiind in prezent la un şantier din Kiel.
Cu deosebit respect

 

Florin G., Instalator – Germania, jud. Timiș

Vă mulțumesc pentru ajutorul oferit de a-mi gasi un loc de muncă în Germania pe postul de instalator. Sunt pregătit să îmi mai îmbunătățesc cunoștințele de limbă germană și atunci voi fi mai sigur în ceea ce fac. La cazare este totul în regulă, mă înțeleg bine cu colegii de la lucru. Vă mulțumesc pentru tot, Silverhand!

 

Mircea G., Operator producție – Germania, jud. Timiș

”Bună! Mă simt super bine aici în Germania. Mă înțeleg cu șefii de aici și cu colegii de la lucru. Vă mulțumesc că mi-ați găsit din nou un loc de muncă în sudul Germaniei.”

 

David E., Ajutor bucătar – Germania, jud. Bacău

”E bine, vreau sa raman aici, cazarea este excelenta, apartament sus, bucatarie, singurul inconvenient este ca am doar o masa pe zi. Ambientul este placut, multumesc mult!”

 

Daniel C., Electrician – Germania, jud. Arad

”Salut! Multumesc pentru informatii. Azi am primit la cazare plicul cu foile de pontaj. Cazarea e ok, locul de munca la fel, lucrez la un subsol si de aia nu prea am semnal. ”

 

Mihai C., Stivuitorist – Germania, jud. Arad

”Am incheiat prima zi, a fost super! Exact aceeasi munca pe care am facut-o 17 ani in tara. Cu limba e mai dificil dar o invatam. De aici ies la pensie daca toata lumea e multumita”

 

Constantin S., Operator CNC – Olanda, jud. Călărași

”Lucrez la aceeasi firma din februarie si ma simt foarte bine. Desi nu mai sunt romani la firma asta, ma inteleg bine cu colegii, m-am atasat de ei si de mediul de aici asa ca vreau sa raman in continuare. O zi frumoasa!”

 

Alexandru P., Instalator – Norvegia, București

”V-am sunat sa va spun ca totul merge foarte bine in Norvegia. Lucrez din martie si mi-au prelungit contractul pana la sfarsitul lunii octombrie. S-a format echipa de 4 romani/proiect, lucram impreuna si ne intelegem din ce in ce mai bine. Va multumesc

 

Nicolae S., Operator producție – Germania, jud. Prahova

”Este foarte bine. Locul de munca este la 1 min de locul de cazare. Am camera mea proprie, baia si bucataria sunt comune, insa sunt singurul locatar de pe etaj. Totul este in regula. ”

 

Alexandru S., Electrician – Germania, jud. Caraș-Severin

”Am prins foarte bine. Sarcinile de la locul de munca sunt mai usoare decat cele pe care le faceam in Romania, iar cazarea este intr-o zona foarte frumoasa. Sper sa raman aici.”

 

Vasile C., Mecanic auto – Islanda, jud. Prahova

”Salut Alex,

Imi cer scuze ca nu v-am contactat, am deteriorat cartela in prima zi de Islanda incercand sa o schimb cu una de aici,au trimis alta din tara ce nu a sosit.Sunt ok,si locul de munca si cazarea sunt in regula,am pastrat legatura cu E**** pentru neclaritati.Weekend minunat!

 

Vali S., Șofer camion – Islanda, jud. Neamț

”Momentan am o saptamana si 2 zile de lucru, mai am de invatat putin rutele insa sunt 3 curse mari in zona Reykjavik, nu o sa fie probleme. Cazarea e ok, mai sunt 2 romani in apartament si sper sa lucrez mai multe ore de saptamana viitoare

 

Cristian M., Șofer de autobuz – Islanda, jud. Constanța

”Ma bucur ca m-ati sunat. Sunt foarte fericit aici in Islanda. Chiar nu ma asteptam sa ma simt atat de bine. Totul este perfect si la locul de munca si la cazare, iar cu colegii din Romania ma inteleg la fel de bine. Contractul se termina la sfarsitul lunii august, am vorbit la firma sa mi se prelungeasca, iar cei de acolo mi-au promis ca fac tot posibilul sa imi gaseasca un alt angajament.

 

Sorin B., Zugrav – Germania, jud. Timișoara

”Cazarea e super ok, totul e cum s-a discutat. Zona imi place, mai lucrez cu 2 romani si cu nemti. Azi merg sa fac Anmeldung si cont bancar. Stima!

 

Sorin G. și Emil D., Sudori – Norvegia, jud. Brăila și București

”Conditiile de munca sunt bune, este destul de usor ceea ce muncim aici,  cazarea este ok insa putin cam scumpa. Vreau sa mi se prelungeasca contractul in Norvegia sau sa lucram tot cu dvs. si pe viitor

 

Dan N., Tâmplar – Germania, jud. Sibiu

Mediu în care se desfășoară activitatea este plăcut iar cu angajatorul de aici mă înțeleg foarte bine. Vă mulțumesc pentru ajutorul Dvs.!

 

Mirel S., Tâmplar – Germania, jud. Dâmbovița

”La lucru nu am ce sa comentez, e super ok. Pentru mine e simplu, maine trebuie sa montez 20 de ferestre, se mai glumeste, chiar e foarte bine. Si cazarea e ok insa maine ne mutam la o alta cazare, mai aproape de lucru. Sper sa fie la fel si acolo, ne auzim la telefon.

 

Mihai M., Stivuitorist – Islanda, jud. Brașov

”Salut Domnule Alex. Miercuri am început munca. Nu este ce mă așteptam dar nici nu pot să spun că este f.rau.Sant la un mare depozit de logistică la selecția coletelor de pe bandă. Cu stivuitorul prea puțin. Actuala cazarea este cam nasoală față de precedentele dar se compensează că sânt la 30min.de merg pe jos si nu depind de autobuz care-i 115€ pe lună. Am și o masă caldă la prînz la un preț f.convenabil ptr.Islanda.Sa vad și cu bani si mai vorbim. Gânduri bune din ISLANDA”

 

Florin-Vasile C. și Cristian-Vasile M., Tâmplari – Germania, jud. Timiș

Am ajuns cu bine în Germania. Am trecut proba de lucru săptămâna trecută, iar acum am început să lucrăm în același schimb. Deocamdată suntem foarte mulțumiți . Vă mușâumim și Dvs și firmei angajatoare din Germania!”

 

Alexandru C. și Danuț G., Electricieni – Islanda, jud. Bacău

”Buna ziua, este totul in regula si la munca si la cazare. Momentan nu sunt probleme. Mi-a spus cineva inainte de a veni in Islanda ca munca aici este foarte grea, insa nu e deloc adevarat. Va multumim!

 

Dorin S., Electrician – Germania, jud. Bihor

”Buna ziua. 

Tin sa va multumesc pentru locul de munca oferit prin cadrul agentiei de recrutare Silverhand. 

Totul e ok. La munca e super. Ma inteleg cu colegul in engleza ok. 

A fost de neasteptat. Orasul e ceea ce cautam de mult: civilizatie. 

Multumesc.

 

Daniel G., Zugrav – Islanda, jud. Botoșani

”A fost o experienta foarte frumoasa. Momentan sunt acasa si mi-as dori sa merg din nou peste doua luni.

 

Ion S., Muncitor siderurgie – Germania, jud. Timiș

”E bine si cu cazarea si cu serviciul. Am 25 de minute de mers pe jos, imi face bine miscarea si o sa imi iau o bicicleta. O zi buna sa aveti!

 

Gabriel S., Mecanic utilaje agricole – Germania, jud. Timiș

”V-am sunat sa va multumesc! Sunt multumit de locul de munca, este meseria ce mie imi place si vreau sa ma stabilesc aici

 

Sebastian G., Șofer camion – Islanda, jud. Brașov

”Buna ziua. Am ajuns de cateva zile in Islanda. Totul este bine pana acum si cazarea este ok. Am avut training zilele trecute, iar de ieri am inceput munca. Vom tine legatura. Va multumesc.

 

Marian B., Muncitor construcții – Germania, jud. Caraș-Severin

Am ajuns cu bine în Germania, am semnat actele iar acum mergem la cazare. Deocamdată suntem mulțumiți de colaborarea cu firma Dvs și cu angajatorul de aici. Vă țin la curent cu noutățile. O zi frumoasă!”

 

Simion  P., Șofer camion – Islanda, jud. Iași

”Am ajuns cu bine. Totul este in regula pana acum. Am avut ieri un training, iar de maine mergem la munca. La cazare stau singur in camera momentan si s-ar putea sa raman asa. Imi plac mult oamenii, sunt foarte corecti, mai ales cei de la firma care mi-au spus ca orice problema ar fi sa ii anunt cat mai repede posibil.

 

Cristian V., Mecanic auto – Islanda, jud. Constanța

”Am ajuns cu bine, astazi vom face actele, pentru ca ieri a fost sarbatoare in Islanda. Camera este foarte mare, chiar nu ma asteptam la asemenea conditii bune. Am tot ce imi trebuie. Astept sa vina colegul de camera.

 

Ovidiu E., Instalator – Norvegia, jud. Gorj

”Am ajuns cu bine la Tromso. Din pacate avionul a avut turbulente si ne-am speriat putin, insa important este ca am ajuns cu bine. Momentan sunt cu domnul Kristian la finante pentru inregistrare. Am camera single, bucatariile sunt foarte mari. Pana acum totul este in regula.

 

Ciprian F., Șofer camion – Islanda, jud. Brașov

”Am ajuns cu bine. In prima zi am semnat actele si mi-au facut instructajul. In primele doua zile de munca am condus alaturi de un coleg roman, iar de saptamana viitoare o sa primesc si eu un camion. Totul este in regula pana acum.

 

Florin V., Instalator – Norvegia, București

”E totul in regula, la munca nu e nimic care sa ma depaseasca, momentan lucram la scurgeri. La cazare este foarte bine. Fiecare are camera separata. Astept prelungirea contractului.

 

Corin C., Electrician – Olanda, jud. Hunedoara

”Sunt in birou la firma, conditiile de cazare sunt bune, pana acum, momentan e bine

 

Virgil B.,  Electrician industrial – Germania, jud. Mehedinți

Dragă Nora K.,

 Te salut și îți mulțumesc pentru tot. Nu sunt probleme de acomodare. La job totul e perfect, cu oameni extraordinari. 

Astăzi am primit contractul de muncă și voi demara deschiderea contului.”

 

Elena R.,  Șef de linie în producție – Germania, jud. Timiș

Bună ziua! M-am obișnuit foarte bine cu lucru și cu colegii. Mi-a făcut o mare plăcere să colaborez cu dumneavoastră și v-am mai recomandat la alți prieteni. Vă mulțumesc pentru tot!”

 

Cristian C., Sudor MIG MAG – Germania, jud. Iași

”Vă mulțumesc. E totul în ordine și mie mi-a făcut plăcere să colaborăm!”

 

Dan M., Mecanic industrial – Islanda, jud. Brașov

”Am ajuns cu bine in Islanda. Totul este asa cum mi-ati spus. Camera este curata, mai am un coleg de camera, insa am vorbit cu cei de la firma ca peste 2 luni sa vina si sotia, iar atunci optez pentru camera single. Va multumesc pentru tot si tinem legatura in continuare

 

Anton C., Mecanic – Germania, jud. Hunedoara

”E binisor. Mi-au dat un apartament, mi-au facut Anmeldung, steuer ID, urmeaza AOK. Astept sa vad ce bani iau pe luna trecuta si marirea de salariu. Sanatate!

 

Remus S., Electrician – Olanda, jud. Caraș-Severin

”Pana acum sunt multumit. Am lucrat la un proiect pana astazi, iar de maine m-au chemat la altul. Si angajatorul pare multumit de serviciile mele. La cazare e ok, sunt incaperi mari, per total este in regula.

 

Marian L. și Florin S., Electricieni – Olanda, jud. Prahova și București

”Lucram de 2 saptamani, totul este in regula pana acum. Momentan suntem cazati in Germania, facem naveta in Olanda cu masina inchiriata de firma, insa ni se va schimba cazarea in cel mai scurt timp.

 

Dănuț N., Personal curățenie  – Islanda, jud. Galați

”Conditii foarte bune de cazare. Locul de munca este bun. Trebuie sa fac curatenie intr-un mall, sa spal in holuri, toalete. Imi place ca am posibilitatea sa fac ore suplimentare, iar acestea sunt platite.

 

Cristian S., Șofer – Islanda, București

”Neata! Am ajuns cu bine, momentan e ok. Astazi merg la firma pt semnarea contractului si restul actelor, iar maine incep.

 

Claudiu R., Inginer mecanic – Islanda, jud. Constanța

”Este deja a patra zi de munca. Conditiile de cazare sunt foarte bune. La locul de munca imi place. Repar si asigur mentenanta la diverse vapoare. Totul este asa cum am discutat in prealabil.

 

Giani B., Vopsitor industrial – Germania, jud. Timiș

”Sunt cazat singur in camera deocamdata. Am baie proprie. Bucataria este comuna, dar este echipata cu tot ce trebuie. La locul de munca imi place. Nu este o munca dificila. Trebuie sa vopsesc tevile de gaz si apa. Totul este in regula.

 

Gheorghe S., Zugrav, jud. Alba

”Lucrez cu inca 2 macedonieni, facem ore suplimentare, lucrez si sambata, se vede ca ma apreciaza, eu imi fac treaba. La cazare stau tot cu ei intr-o vila. Multumesc pentru tot, pentru interventii, traduceri

 

Ianos S., Mecanic industrial, jud. Sibiu

Bună ziua! Vă spun eu dacă la locul de muncă e în regulă atunci cu toate celelalte este ok. Mă înțeleg foarte bine cu colegii de la lucru și cu agenția de aici. Am primit după primele 5 zile lucrătoare și un avans, mă ajută foarte mult la început! Vă mulțumesc pentru suportul și ajutorul Dvs!”

 

Vicenziu T. și Alin B., Zugravi – Olanda, jud. Dolj

”Am ajuns in Olanda, e totul bine. Suntem cazati la o ferma. Avem o camera foarte mare cu tot ce ne trebuie, inclusiv filtru de cafea. Sunt 20 de km pana la locul de munca, dar totul este in regula.

 

Doru B., Electrician, jud. Brașov

”Cand am ajuns au fost ceva probleme cu cazarea, insa s-au rezolvat in cateva ore. Sunt intr-un apartament, cu baie, bucatarie, la 17 km de locul de munca. Vom automatiza o statie de pompieri aici, nu stiu cat va dura proiectul. Daca mai e ceva, va contactez.

 

Alexandru P., Instalator – Norvegia, București

”Lucrez de o luna, sunt multumit cu conditiile de munca si de cazare. De asemenea, am inregistrat progrese la nivel de comunicare in limba engleza. Sunt recunoscator ca m-ati ajutat cu primul loc de munca in Norvegia ca prima experienta internationala. Sper sa stau cat mai mult aici.

 

Ionel D. și Grigore S., Tâmplari, jud. Cluj și jud. Satu Mare

”Suntem cazati la o pensiune, nu avem nimic de reprosat referitor la conditiile de care beneficiem. Zilele acestea am avut proiecte in diferite localitati, dar de maine am inteles ca vom primi un proiect de lunga durata.

 

Tudor R., Stivuitorist, jud. Timiș

”Imi place la locul de munca. Cazarea este in regula, stau singur in camera. Conform contractului de munca, dupa 4 luni de zile lucrate imi va creste si salariul. 

 

Marian J., Zugrav, jud. Timiș

”M-am cazat aseara, am semnat de dimineata contractul, acum sunt la munca, pe schela. Momentan nu am ce sa reprosez, e totul cum am vorbit. O zi buna!

 

Mihai B., Montator mobilă, Republica Moldova

 

 

Adonis H., Operator CNC, jud. Sibiu

Bună ziua! Sunt mulțumit de relația cu colegii și cu superiorii mei. Cu țara mai trebuie ceva timp de acomodare. Dar totul se învață și eu vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Vă recomand în continuare cu încredere!

 

Emil T., Mecanic auto, jud. Bihor

Bună! Sunt foarte mulțumit și de muncă și de colegii! Dar mai ales de dumneavoastră, sunteți foarte de ajutor și tot respectul meritați! Bravo Silverhand!

 

Andrei G., Instalator – Islanda, jud. Teleorman

”Sunt de 5 luni si jumatate in Islanda, sunt foarte fericit la locul de munca, mi s-a prelungit contractul initial, iar in luna mai urmeaza sa semnez a doua prelungire. Angajatorul este foarte multumit de mine si chiar mi-a pus la dispozitie o masina cu care sa ma plimb in weekend sa mai pot vedea si alte locuri, deoarece am cazarea foarte aproape de locul de munca. Oamenii sunt foarte ok, insa nu ma inteleg foarte bine cu clima de aici. Legat de salariu, am ajuns sa castig minimum 2700 EUR/luna.

 

Viorel L., Electrician, jud. Timiș

”Salut! Sunt Viorel L. din Lugoj plecat sâmbătă trecută în Landshut Germania. Mi-ați cerut acum câteva zile sa va scriu despre acomodare. Cazarea e foarte buna, cu munca in regula. De marți suntem detașați la alta firma, sper sa fie bine. V-am trimis poze pentru asigurare. O zi buna!

 

Narcis G., Instalator, jud. Galați

”Am un coleg de camera roman, a venit angajatorul de la firma sa imi aduca echipamentul de lucru, m-a condus la cazare, astazi ma odihnesc si maine incep lucrul

 

Laurențiu I., Șofer mașină de salubritate – Islanda, jud. Brăila

”Cazarea este superba, oamenii sunt deosebiti. Joi am ajuns. Vineri, in prima zi de lucru, mi s-a dat echipamentul si am semnat contractul. Luni am lucrat jumatate de norma, iar apoi cu norma intreaga. Am un instructor care ma initiaza. Totul este in regula.

 

Corneliu P., Electrician – Islanda, jud. Bacău

”Astazi fac un an de cand sunt in Islanda si sunt multumit la locul de munca, mi s-a prelungit contractul si mai am de munca aici.

 

Sergiu B., Electrician, jud. Arad

Un răspuns sincer: nu știu prea bine limba germană însă oriunde mergi dacă muncești ești bine primit și bine văzut. Mă adaptez mediului, în rest muncesc și încerc să fiu cât de corect se poate. Voi învăța și limba germană în continuare.Vă mulțumesc!

 

Costinel A., Electrician – Olanda, jud. Călărași

”Buna ziua, domnule Alex. Am ajuns cu bine in Olanda, m-a asteptat domnul R. la aeroport exact asa cum m-ati anuntat. Maine am examenul VCA si tot maine, doamna M. ma va ajuta cu BSN-ul. Lucrul il incep saptamana viitoare, pentru ca mai sunt de rezolvat unele acte, iar atunci voi avea si o alta cazare.

 

Daniel C., Șofer profesionist, jud. Hunedoara

”Conditiile sunt bune, e o camera la mansarda, am bucataria si baia langa. Camionul il gasesc incarcat cand incep tura, se descarca cu stivuitorul, sunt multe de tinut minte, mi s-a explicat insa fiecare firma la care descarc are alta procedura, alte acte. Masinile sunt extraordinare, 40 de mii de km, nu am ce sa reprosez. Am problema doar cu turele de noapte, nu ma pot odihni, insa sper sa ma obisnuiesc cu programul acesta de lucru. Mai vorbim saptmana viitoare, o zi buna!

 

Iulian M., Instalator, jud. Dâmbovița

”Sunt la munca. Cazarea e la 4 km de locul de munca, e super! Am gasit niste colegi romani, e foarte bine!

 

Jean L., Instalator – Norvegia, București

”Buna ziua! Cazarea super ok, dar scumpă. Locul de munca și colectivul super sociabili. Sincer sunt foarte mulțumit ,dar sa vedem daca raman la sfârșitul lunii muncite cu salariul vorbit de noi.Dar pana acum super mulțumit. Va mulțumesc pt tot

 

Ilie T., Sudor MIG-MAG, jud. Timiș

”Sunt multumit de locul de munca, ma inteleg foarte bine cu seful de aici.

 

Attila K., Tâmplar, jud. Harghita

”A​m început muncă la un atelier pe lângă Stuttgart. Sunt foarte mulțumit cu firma Silverhand și cu colaborarea deja de un an și jumătate. Mă bucur de faptul că am colegi înțelegători și mă ajută mereu când am probleme.”

 

Ion G., Sudor MIG-MAG, jud. Giurgiu

Bună ziua! Am început munca, am dat proba de lucru cu succes și am posibilitatea să lucrez împreună cu încă doi colegi din România. La cazare este super ok, am cameră single. Urmează să-mi deschid aici și un cont bancar și să-mi fac toate actele necesare. Vă mulțumesc mult pentru ajutorul dvs!”

 

Mihai L., Electrician, jud. Botoșani

”Sunt la lucru, totul este in ordine, cazarea este top! La locul de munca m-am acomodat foarte repede, fara probleme. Multumesc frumos!

 

Cristi D., Electrician, jud. Galați

”Am completat actele la firma, am semnat contractul. Cazarea este foarte buna, avem o casuta cu 2 camere, fiecare cu camera lui. Acum renovam un azil de batrani. Momentan nu avem nici o problema. O zi buna!

 

Alin G., Electrician, jud. Hunedoara

”Dl Alex ptr moment toate bune! Am ajuns bine, am semnat contractul si maine mergem la treaba! Am primit cazarea si conditiile sunt super!

 

Sorin A., Zugrav, jud. Timiș

”La cazare e super, la locul de munca e super, cand termin treaba chiar daca e mai grea  ca in Anglia, nu ma simt la fel de obosit, mi-au facut toate actele, nu am cuvinte sa le multumesc firmei cat si dvs

 

Adrian A., Electrician industrial, jud. Alba

Este exact ce mi-am dorit: un loc de muncă bine plătit și condiții super bune de cazare. Vă mulțumesc mult pentru ajutorul Dvs.!”

 

Ioan T., Lăcătuș, jud. Maramureș

Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul dvs. După primul an de muncă m-am angajat direct la firmă și urmează să mă mut cu toată familia aici în Germania. Vă mulțumesc înc-odată pentru tot!”

 

Marius F., Instalator – Norvegia, jud. Galați

” Buna seară. M-ati rugat sa va scriu un scurt rezumat cum stau lucrurile în Norvegia. Lucrurile sunt ok zborul cu avionul a fost un dezastru total din cauza ca au luat trei bilete separate si nu unul cu escală, în Frankfurt era nici să nu ajung la avion de-abia am ajuns. În rest aici la locul de muncă și la gazdă este ok. Polonezii care stăteau pe aici sunt cam neglijenti cu igiena casei și a toaletei dar în rest ok, am vorbit și cu Kristian despre aceasta a trimis o echipa de curățenie și să rezolvat (dacă vor menține curățenia rămâne de văzut)  acuma cred ca au plecat în concediu. Cei de la firmă sunt foarte primitori si placuti. Cam acesta este rezumatul pana în acest moment aștept să iasă actele pentru ședere temporară ce vor veni cam peste două – trei săptămâni. Îți doresc o seară bună

 

Istvan S., Operator CNC, jud. Cluj

Lucrez de la începutul februarie la această firmă din Germania și deocamdată mă înțeleg foarte bine cu șeful. Am un coleg român din Arad și din când în când mergem împreună la lucru sau facem cumpărături pentru familie în weekend-uri. Deocamdată lucrez într-un singur schimb dar îmi convine foarte mult. Vă mulțumesc pentru ajutor și vă doresc mult succes pe mai departe!

 

Viorel M., Instalator – Norvegia, jud. Constanța

”Sunt la munca. Conditiile de munca sunt in regula. Avem o cazare provizorie, intr-o cladire cu etaj, camera proprie, bucatarie, living. Asteptam o cazare mai aproape de locul de munca, momentan am primit bilete de autobuz de la firma, facem 25 minute pe drum. Biletele de avion le-am primit conform rezervarii, nu au fost alte taxe de aeroport, iar la aterizare am fost asteptat de catre cineva de la firma din Norvegia.

 

Alexandru B., Instalator, jud. Bacău

 

 

Ion T., Electrician, Republica Moldova

”Bună ziua! vă mulțumesc pt felicitare și oferta care ne-ați propus-o.Totodata,cred că sunteți cei mai buni și serioși la moment pe piața Jobului. Gânduri bune din Basarabia! 

 

Cristian V., Muncitor fabrică, jud. Alba

”Am sa merg azi la 13 sa primesc hainele de lucru de la firma de automotive. Acolo se fac spoilere pt diverse masini. La cazare sunt singur in camera, in cealalta camera mai stau 2 romani, e bine momentan. Multumesc

 

Iulian A., Sudor, jud. Neamț

”Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru noi și vă doresc numai bine. O zi bună!

 

Vasile T., Electrician, jud. Timiș

”La lucru e bine, la cazare stau intr-un apartament, mai am un coleg de camera

 

Albert L., Bucătar, jud. Iași

”Bună ziua! Am primit contractul de mediere cu firma Silverhand din Timisoara cu care sunt deaccord. Va multumesc pentru ajutorul oferit si sper la o colaborare frumoasa!

 

Andrei F., Operator CNC, jud. Dolj

”Cazarea este ok, dusurile sunt ok, singurul incovenient este ca nu sunt masini de spalat, dar in rest e totul bine, oamenii sunt primitori, intelegatori, traiul este mai bun ca in tara avand in vedere salariul, iar preturile sunt exact ca in tara. La lucru este totul bine, ma inteleg cu seful.

 

Cătălin C., Muncitor fabrică, jud. Gorj

”Chiar ma gandeam sa va sun azi sa va multumesc pentru oportunitatea oferita, este super bine aici, am vorbit cu firma si mi-am mai luat un extra job, am inceput sa mai invat si ceva mai bine germana. In rest totul este bine si sunt multumit

 

Daniel U., Operator CNC Laser, jud. Timiș

”La cazare stau cu un neamt, e cam micut apartamentul dar pt moment ma descurc. la munca ma asteptam sa fie mai greu intr-o saptamana cred ca o sa ma descurc singur. Multumesc pentru moment, daca apare ceva va contactez

 

Mircea S., Instalator, jud. Dâmbovița

”Ma bucur ca lucrez pe meseria mea si ca lucrarea dureaza tot anul. Seful este multumit de mine, cu colegii ma inteleg bine, m-am imprietenit chiar si cu proprietara de la cazare. Azi mi-a intrat si avansul, acum merg sa fac cumparaturi. Un weekend placut!

 

Remus V., Dulgher, jud. Covasna

”Buna ziua. Am semnat contractul, sunt la lucru. Deocamdata e ok, daca voi intampina probleme am sa va contactez. O zi buna.

 

Cristian P., Muncitor depozit, jud. Suceava

”Momentan totul este ok. Daca intervine ceva, va apelez. Oricum, va multumesc mult. O zi buna!

 

Johnny K., Vopsitor industrial, jud. Caraș-Severin

”Buna Ziua. Doresc sa va anunt ca sint foarte multumit de colaborarea noastra din trecut si as dori ca si pe viitor sa putem colabora in continuare

 

Adrian A., Electrician – Olanda, jud. Cluj

”Cazarea este in Dordrecht, avem fiecare propia camera si toate utilitatile puse la punct. Lucram intr-un santier naval in hala pe o platforma statie eoliene. Conectam in tablouri si alte echipamente adiacente. PPE-ul poate fi asigurat si pe santier si alte scule de marimi mai mari si anumite scule de mana. Am lucrat in ture de zi primele doua saptamani si de azi intram in tura a doua.

O zi buna!

 

Dan N., Muncitor fabrică, jud. Sibiu

Am ajuns luni la firmă, am semnat contractul și a doua zi am început lucru. Mă gândeam că la această fabrică sunt singurul român însă am avut plăcerea să-i cunosc pe un cuplu tânăr. Lucrez la 10 m de ei și mă bucur foarte mult de asta.”

 

Dl Ion M. – București și Dl. Marian L. – Pitești, Instalatori

”Am ajuns sambata la cazare, e un apartament, camerele sunt curate, bucataria la fel, am nimerit excelent. Tinem legatura!”

 

Mihai A., Zugrav, jud. Timis

” sunt multumit, la lucru e foarte bine, fac lucruri pe care le faceam in perioada in care eram la inceput de meserie, deci nu e nimic complicat sau greu.”

 

Gheorghe C., Electrician, jud. Hunedoara

” Incep lucrul luni, sunt multumit de cum se comporta firma, angajatorul m-a asteptat la cazare, a fost cu mine sa-mi arate traseul de la lucru la cazare, ce autobuz sa iau, mi-a explicat conditiile inca o data, iar luni merg iar cu el la locul de munca.”

 

Ioan E., Muncitor fabrică, jud. Neamț

”Am un coleg roman cu el merg in fiecare zi la lucru, cazarea este asa cum se cuvine, iar de locul nu sunt probleme ”

 

Nagy C., Montator uși și ferestre, jud. Mureș

Lucrez din noiembrie 2017 la aceeași firmă și până acum sunt foarte mulțumit cu ei. De Crăciun am venit în România ca să petrec sărbătorile cu familia mea. Vă mulțumesc pentru ajutor și pentru că sunteți foarte serioși!

Cu stimă, Nagy C.

 

Andrei G., Zidar, jud. Teleorman

”V-am sunat sa va spun ca ma simt foarte bine in Islanda. Imi place la locul de munca, de asemenea, cazarea este ok. Am primit de Craciun un gift card de la firma angajatoare in valoare de 250 EUR. Legat de salariu, va spun ca am primit in luna decembrie 3500 de EUR, desi puteam sa castig maximum la ore suplimentare 2600. Sunt foarte multumit si doresc prelungirea contractului.”

 

Nicolae S., Stivuitorist, jud. Hunedoara

”cazarea este super ok, momentan stau singur in camera, astept un coleg. Descarc tiruri cu stivuitorul, iau paletii si ii pun pe sortimente – 120 tone/zi. Nu fac munca fizica. Multumesc pentru ajutorul acordat!”

 

Gheorghe S., Muncitor construcții, jud. Alba

”Sunt super multumit aici la firma ****** din München, super cazare, super salariu, sunteti cei mai buni ,cei mai tari, au venit cei de la firma si mi-au zis ca ma vor si la anu,va multumesc mult,datorita dumneavoastra am ajuns aici si sunt super multumit, multa sanatate domnului Razvan sunteti cei mai buni si tineti-o tot asa”

 

Petru B., Electrician – Norvegia, jud. Brăila

La locul de munca a fost o atmosfera amicala si  am reusit in scurt timp sa ne integram echipei de acolo. A contat in special cand am fost rugatii sa facem ore suplimentare  atat in cursul saptamanii cat si week end. Cazarea o consider normala asa cum ar trebui sa fie, am locuit asa cum v-am spus intr-o locatie gen Bad and Breakfast, am avut camere separate si foarte important fiind 2 romanii si 2 polonezi am avut 2 toalete cu dus iar bucataria comuna dar suficienta. Trasporul cu avionul, cand am venit in Norvegia, Job***** a platit  iar la intoarcere acasa ne-am cumparat ei bilet de avion dar costurile le-am suportat fiind retinute din ultimul salariu. Va doresc un Craciun Fericit  si un An Nou cu sanatate si prosperitate.

 

Marius M., Electrician, jud. Constanța

”Sunt foarte multumit, lucrez de cam un an, m-au ajutat si cu haine de lucru, cursuri de limba germana, am lucrat in Anglia dar nu a fost asa bine. Cred ca ma voi angaja direct la firma, insa depinde de oferta pe care mi-o vor face. Multumesc pentru tot si Sarbatori fericite!”

 

Cristian V., Barman – Malta, București

”Sunt multumit de conditiile de aici. Totul este okey. Va multumesc ! O zi placuta.”

 

Radu P., Mecanic, jud. Mureș

 

 

Ioan S. și Viorel S., Instalatori – Olanda, jud. Cluj

”Buna ziua, in principiu e ok doar ca suntem cazati la mansarda. Jos e super ok, atasez si niste poze. Va salut!”

 
 

 

Bogdan N., București

”Buna ziua! As dori sa va comunic un feedback despre serviciile oferite de compania dvs. Nu am reusit sa obtin un job dar am fost impresionat de calitatea si seriozitatea cu care am fost tratat in calitate de potențial client.”

 

Cristian B., Tâmplar, jud. Galați

”Sunt tot la fabrica de iahturi, nu am probleme. Comunic bine cu ei in germana, se lucreaza pana pe 22 dec. si pe urma din 3 ianuarie. Probabil o sa imi iau si cateva zile de concediu. In rest, nu am nimic de reprosat.”

 

Cristian U., Dulgher – Islanda, jud. Covasna

”Sunt multumit de conditiile de cazare si de munca, insa a trebuit sa revin in tara pentru a-mi rezolva unele acte, dar vreau sa ma intorc pana de sarbatori pentru a onora contractul. Doresc prelungirea acestuia.”

 

Marian P., Dulgher – Olanda, jud. Teleorman

”Conditiile sunt ok per total, insa masina de spalat nu functioneaza momentan” 

 

Dorin U., Electrician – Norvegia, jud. Dâmbovița

”Lucrez de o saptamana in Norvegia, cazarea e ok. Momentam avem un proiect la o scoala”

 

Marius S., Electrician Islanda, jud. Giurgiu

”Am ajuns cu bine, astăzi la 09.00 ora locală vine să mă ia să perfectam actele. O zi frumoasa va doresc! ”

 

Ciprian C., Muncitor fabrică, jud. Dolj

”Cea mai serioasă și profesionistă firmă de recrutare din România. Bravo!”

 

Mihaiu R., Muncitor fabrică, București

 

Ionel C., Mecanic auto, București

”Buna ziua, lucrez in continuare la aceasi firma unde m-a trimis H***** . Tin sa va multumesc enorm, datorita dumneavoastra am implinit un vis .”

 

Sebastian B., Operator CNC – Olanda, jud. Cluj

”Buna ziua. Locul de munca , normal , destul de bine , deja am 4 saptamani , Nu m-am acomodat de tot !! dar mai asteptam . Casa , normal ! Dar cam departe de munca si la intoarcere prind ambuteiaj si pe 23 -25 km am nevoie de 1 ora . Va multumesc”

 

Ștefan B., Tâmplar, jud. Bihor

”Cu  respect vă aduc la cunoștință că am început lucrul. Deocamdată este perioada de acomodare dar pot să vă aduc la cunoștință că este destul de bine.Vielen Dank/ Vă mulțumesc mult”

 

Domnul și doamna Morar, Muncitori fabrică, jud. Mureș

”Buna ziua,totul e ok , cazarea e buna iar munca nu e grea , ne-am acomodat repede.Conditiile si termenii pe care i-am discutat cu d-voastra s-au respectat , acum asteptam Craciunul sa mergem putin acasa.Multumim de ajutor. Un week-end perfect va dorim”

 

Daniel G., Zugrav, jud. Vaslui

”Buna ziua. M-am acomodat bine.E totul ok. Va multumesc. Salutari din Germania.”

 

Florin D., Electrician, jud. Hunedoara

”Lucrez deja de 2 luni, totul e bine, la cazare sunt si muncitori romani, la lucru e bine, daca nu inteleg ceva primesc imediat ajutor din partea sefului de santier sau a colegilor. In viitor vreau sa-mi caut singur o cazare pentru a-mi aduce si familia”

 

George K., Instalator – Olanda, Grecia

”Hi everything going good. I'm still in Holland and I'm working for the same company.”

 

Ifandopol O., Șofer profesionist – Islanda, București

”Buna ziua, s-a terminat contractul din Islanda. Totul este in regula. Am primit tot ce trebuia sa primim, atât eu cât și colegul meu. Va multumim pentru intrebare si sper sa colaborăm în viitor la fel de bine ca până acum. O zi bună va doresc! ”

 

Daniel C. și Robert D., Electricieni – Germania, jud. Timiș

”Din pacate nu ne-am acomodat cu conditiile de lucru, in rest am fost multumiti, firma ne-a asigurat, de la echipament pana la scule de lucru, cazarea a fost utilata cu tot ceea ce a fost nevoie, iar firma de acolo s-a ocupat de noi cu profesionalism.  Va multumim pentru ajutorul oferit.”

 

Florin G., Zugrav, jud. Prahova

”Da, totul e bine, avem fiecare camera noastra. Problema este cu parcarea, trebuie permis de parking de la primarie dar se rezolva.”

 

Valentin Z., Electrician, jud. Buzău

”ma simt excelent, e bine la locul de munca, cazarea este in regula, doar ca trebuie schimbate 2 trenuri. In rest, toate bune!”

 

Cristinel I., Zugrav – Islanda, jud. Botoșani

”Am venit din Islanda, totul a fost perfect. La cazare a fost bine de tot, am avut masina de spalat, televizor 4k. S-au comportat foarte bine si probabil ma voi intoarce la anul.”

 

Ion L., Stivuitorist – Islanda, jud. Constanța

”Pot sa va spun ca la prima vedere se vad niste oameni profesionisti si care stiu ce au de facut.Cazarea este ff buna.Camera mare curata si utilata.Este un fel de motel cu cate 5 camere pe nivel (2 nivele) . Fiecare nivel are bucatarie si dusuri comune,curate si dotate cu tot ce trebuie.Vineri am avut proba practica iar azi, Luni 13.11.2017 prima zi de munca. Si conditiile de munca sunt f bune. Va salut cu respect!”

 

Petru B. și Florin M., Electricieni – Norvegia

”Am ajuns joi, ne-a asteptat persoana de contact la aeroport. A 2 a zi am semnat contractul, am primit echipamentul de lucru si e bine. La cazare stam singuri in camera, 2 toalete la 4 insi, cazarea fiind la 6 minute de santier. Se construieste o scoala cu un etaj, am facut si altele mai mari, nu e problema, iar cu sistemul lor suntem obsinuiti. Toate cele bune!”

 

Costel L., Sudor – Norvegia, jud. Galați

” Cu munca e ok, la cazare a fost o problema, deoarece nu aveam sifonier, insa problema a fost rezolvata. Multumesc!”

 

Florian L., Operator CNC, jud. Argeș

” Va multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat in gasirea unui loc de munca. Va sunt recunoscator, deoarece datorita firmei dumneavoastra lucrez de 1 an si 7 luni in Germania si nu am motive sa ma plang. Va doresc numai bine”

 

Cristian C., Montator anvelope – Islanda, jud. Ialomița

”Islanda mi se pare o tara destul de interesanta pe de o parte, destul de scumpa ca sa zic asa in ceea ce priveste mancarea, cazarea pe de alta parte. Pentru job-ul pentru care am plecat initial am lucrat doar trei zile. Am asteptat o sap​tamana ca ​firma sa caute alt contract si acum lucrez intr-un alt oras, alt job, mult mai bine platit, cazare asigurata, mese asigurate, chiar daca lucrez ture de noapre. Contractul aici se termina cel mai probabil in decembrie, nu stiu daca se va relua anul viitor. Daca va apar in perioada urmatoare​ (din ianuarie)​ job-uri ​pe termen lung, ​v-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta. O zi frumoasa”

 

Sebastian B., Operator CNC – Olanda, jud. Cluj

”este ok aici in Olanda, sunt multumit de munca si colegi, de asemenea si firma este multumita de mine”

 

Ștefan A., Electrician, jud. Hunedoara

”Salut, sunt in pauza acum, totul e in regula. Renovez momentan o locuinta, trebuie sa fac o instalatie noua aici. Nu am nici o obiectie, multumesc mult!”

 

Virgil T., Operator CNC, jud. Vaslui

”Buna ziua! Am inceput munca cu data de 23.10. Conditiile de munca sunt f.bune. Le-am spus ca cunosc limba germana la nivel de incepator,dar am lucrat singur pe masini incepand de a doua zi. Chiar astazi am vorbit cu cei de la firma din Germania si mi-au spus ca seful este multumit de felul cum operez pe masini, dar doreste sa-mi imbunatatesc cunostitele de lb germana. In rest toate sunt bune,mai putin cazarea,care sper ca o sa se rezolve pana la sfarsitul saptamanii,cu ajutorul celor de la firma. Va multumesc pentru tot sprijinul acordat si sper ca totul sa fie bine !”

 

Ovidiu R., Muncitor construcții, jud. Vâlcea

”Multumesc pentru mesaj. În primul rând până acum totul este ok, sper și pe viitor să rămână la fel. Cu țara și oamenii de aici sunt obișnuit. Nu ne rămâne decât să ne dorim o colaborare cât mai lungă și constructivă. Cu respect”

 

Zoltan M., Mecanic auto, jud. Cluj

”Sunt foarte mulțumit cu locul de muncă, am doar colegi din Germania și mă înțeleg foarte bine cu ei. Mi-aș dori să vină și prietena mea și să-i găsiți și ei ceva de lucru aici în zonă. Vă mulțumesc încă o dată și sper să fie totul în regulă și în viitorul apropiat.”

 

Mihaela B., jud. Suceava


 

Tiberiu C., Instalator – Olanda, jud. Timiș

”Totul este ok, este usor pentru mine. Va multumesc.”

 

Bogdan O., Mecanic camioane, jud. Galați

”E foarte bine in Islanda, acum sunt in tara si ma voi intoarce pt un nou contract. Am lucrat si in weekend, pentru ca se plateste bine. Am impartit apartamentul cu inca cineva, insa in ultima perioada am stat singur in apartament. Nu prea este iarna, sunt 4-5 grade cam toata iarna, doar cand bate vantul fiind insula e mai frig. ”

 

Vasile C., Lăcătuș, jud. Caraș-Severin

”Lucrez de o saptamana la o fabrica din orasul Böblingen. Conditiile sunt bune, nimic de obiectat. E aici un domn plecat tot prin firma dumneavoastra, e mai bine asa fiindca am cu cine sa vorbesc si cu cine sa merg la lucru.”

 

Zoltan M., Mecanic, jud. Cluj

”Buna deocamdata ii bine cand am ajuns au fost niste mici probleme de comunicare dar sau rezolvat .  As dorii sa aflu cum ii cu atelierul la care voi lucra cat timp ii proba de lucru sa stiu cum sa ma acomodez cu zona in care locuiesc si lucru . Multumesc o zi buna”

 

Gheorghe C., Zugrav, jud. Timiș

”Cazarea este la 5 minute de munca, la alte 5 minute de Lidl, stau singur in camera, acuma am venit in concediu iar din 20 merg inapoi pt ca sunt ft multumit. Am cerut sa imi mareasca salariul, vedem daca o vor face. ”

 

Iosif N., Electrician, jud. Alba

”Lucrez de 3 luni în Germania și sunt foarte mulțumit. Pe șantierul actual sunt singurul român și mă înțeleg foarte bine cu șeful meu și cu toată echipa. Avem un proiect de lungă durată, se construiește o fabrică de lapte și e mult de lucru. Voi reveni cu siguranță și din anul viitor! Vă mulțumesc!”

 

Richard B., Șofer de camion, jud. Caraș-Severin

”În primele săptămâni am lucrat 2 pe camion, iar de săptămâna aceasta sunt singur. La cazare mai e un român, condițiile sunt bune, stau singur în cameră și am toate utilitățile.”

 

Ion G., Montator anvelope – Islanda, București

”Vineri am vazut anuntul si astazi ( marti ) am biletul de avion. Sunt impresionat de rapiditate, wow.  Va multumesc”

 

Octavian T., Electrician, jud. Prahova

”E ceva nou, ma invata cei de acolo pentru ca nu am mai facut asa ceva inainte. 99.9% e in regula, la cazare mai stau cu 3 romani, dar ei lucreaza in tamplarie in aceeasi fabrica.”

 

Dănuț C., Electrician, jud. Timiș

”Am lucrat anul trecut prin firma Silverhand, e o echipă foarte faină. Aș apela cu mare încredere oricând la ei, deoarece am fost foarte mulțumit. Salutări întregii echipe!"

 

Romina S., Chelneriță – Insula Juist , jud. Alba

”Dupa primele zile e Ok. Am colegi de treaba, majoritatea sunt tinerei si ne înțelegem bine. Toată lumea vorbește germana aici, predominant sunt nemți si sunt înțelegători. Eu le-am zis in prima zi ca sunt începătoare si au fost tare amabili, mi-au urat bun venit. Mai multe detalii numa' peste ceva timp, cand mai prind ceva experiența si mai am parte de experiențe. Toate cele bune de la mare!"

 

Gheorghe S., Zugrav, jud. Alba

”Sunt mulțumit, mă descurc. Nu am niciun semn de întrebare. Am avut colegi din Africa, Bulgaria și Polonia."

 

Marian N., Electromecanic, jud. Constanța

”Am ajuns cu bine, iar aici totul este ok.  Fata de locul anterior de munca, aici este mult mai bine, nu sunt stresat si lucrez in conditii bune. M-am imprietenit cu 2 slovaci si 2 nemti aici.  Va multumesc pentru ajutor. Toate cele bune”

 

Andrei B., Muncitor în construcții, jud. Hunedoara

”Aplicat cu încredere pentru job, nu se percepe niciun fel de comisioane doar atât trebe sa ai bani de drum cu care iți vei cumpăra tu biletul cu mana ta, eu sunt de o luna jumate in germania prin ajutorul silverhand și is mulțumit, foarte mult și cu ocazia aceasta le mulțumesc foarte mult pentru job”

 

Genovica C., jud. Harghita

”Buna ziua, sunt sotia unui muncitor ajutat si angajat la o firma din germania, prin intermediul echipei Silverhand Romania, in special a doamnei Kelemen Nora, care ne – a ajutat atat pe sotul meu, cat si pe mine.. Cu aceasta ocazie vreau sa multumesc echipei Silverhand, ca i – au gasit un loc de munca la un angajator German cu toate drepturile din tara Germana si bine platit… Apelati cu incredere, ca este o firma serioasa, fara comisioane, dar trebuie sa cunosti Limba Germana, ca sa te poti descurca. Mii de multumiri echipei Silverhand !!!!!”

 

Raul S., jud. Hunedoara

”În primul Rând firma SilverHand nu e cu tepe.
Eu le mulțumesc din adâncul Inimii,o firma de milioane fata de altele.
Când am.plecat prima dată cu ei,prin legătura cu ei,într-adevăr mi-a fost teama,că apoi să mă conving.
Și de ani de zile îmi e bine,am nimerit un loc bun și bine plătit.
Respecte firmei.
O recomand cu mare încredere și drag.”

 

Robert L., jud. Timiș

”Silverhand nu da tepe!!!E poate ce a mai serioasa firma de plasare a fortei de munca din Romania!”

 

Marcela P., jud. Brașov

”O firma de incredere se merita sa o contactati”

 

Mircea  T., Instalator, jud. Argeș

”va multumim pentru interesul dvs.fata de mine (noi) si ca sa va spun sincer imi este cam greu cu colegii-sunt de diverse natii-cu limba ma  descurc dar mai greu. In ceea ce priveste angajatorul mi se pare serios,acum dupa prima plata facuta-sa speram ca asa va fi pana la sfarsit […] cu multumiri si sperante de bine !”

 

Ovidiu B., Electrician, jud. Arad

”Pina in prezent ,colaborarea  a fost super.Sper sa fie la fel mult timp de aici in colo.In ceea ce priveste tara,imi place […] Colegii ,pina acum super fain,ca si noi de altfel.Stilul de viata ,acomodarea ,depinde de fiecare […] In rest totul e bine,cu munca ne descurcam. Cu respect!”

 

Dan M., Operator CNC, jud. Arad

”Mulțumesc pentru e-mail, …Da, sunt foarte mulțumit de noul loc de muncă, colegii sunt foarte sociabili, înțelegători. Îmi doresc sa fiu la fel de mulțumit și de salariul + diurna. …voi vedea, sunt optimist de felul meu…..Mi-am vizitat și fiica, va mulțumesc mult pentru că mi-ati găsit așa de repede serviciul în Germania aproape de fiica mea…..mult bine Vă doresc. …sper sa ținem legătura. …”

 

Marius A., Operator CNC, jud. Covasna

”Lucrez prin intermediul firmei Silverhand Romania de aprox o luna. Deja m-am acomodat si la munca si cu celelalte persoane care lucreaza aici. Va recomand cu incredere, eu sunt multumim de munca lor. ”

 

Nicoleta C., Agent securitate la aeroport, jud. Galați

”Tin sa va multumesc intai, pt profesionalismul de care ati dat dovada, si pt ca, doresc sa beneficieze si alte persoane de oferta dvs. am sa va recomand mai departe. Va multumesc”

 

Mircea M., Muncitor depozit, jud. Mureș

”Locul de munca este in regula, sunt si colegi romani aici.  Multumesc!”

 

Marian S., Cioplitor în piatră, jud. Caraș-Severin

”M-am adaptat, îmi place aici. Oamenii sunt serioși. Vă mulțumesc foarte mult că m-ați putut ajuta să-mi găsesc un loc de muncă.”

 

George C., Sudor MIG-MAG, București

”Cazarea este ok, locuiesc intr-un camping, cu baie, bucatarie etc. Mai am un coleg care ar vrea sa vina sa lucreze aici prin intermediul dvs…Va salut”

 

Marian I., Electrician, jud. Timiș

” Sunt multumit de conditiile de munca de aici, oameni sunt seriosi. Sper sa ramana tot asa treaba, iar firma sa fie multumita de mine. Multumesc si tinem legatura”

 

Lelia P., jud. Constanța

”Apelati cu incredere la aceasta firma !Este singura firma serioasa din Romania care iti asigura un loc de munca sigur si bine platit! Sotul meu lucreaza de un an in Germania ajutatat de Silverhand! Au o echipa minunata cu oameni seriosi si promti! Va multumesc din suflet oameni minunati si mult succes in continuare! Aveti tot respectul si admiratia mea ! O seara frumoasa! ”

 

Florian G., Mecanic utilaje de construcții, jud. Dolj

”Buna ziua! Am fost intrebat de primele impresii de la noul loc de munca si pana acum sunt multumit, totul este conform asteptarilor.  As vrea sa mi gasesc un curs de limba germana in apropiere de loffenau , eventual cu program de dupa masa sau weekend. Cred ca ar fi in folosul ambelor parti sa mi imbunatatesc limba. Daca aveti vreo recomandare, as fi recunoscator. Va multumesc anticipat ! ”

 

Alin I., Instalator, jud. Dâmbovița

” Buna! Am inceput lucrul. Totul decurge bine, colegii sunt foarte prietenosi. Ma inteleg bine cu toata lumea. ”

 

Florin B., Mecanic utilaje de construcții, jud. Suceava

”Sunt foarte multumit de firma, e o firma serioasa, de asemenea ma inteleg si cu colegii de munca. Ma bucur ca am coleg roman aici la cazare cu care merg la lucru.  Cazarea e in regula.”

 

Virgil M., Instalator construcții civile, jud. Mureș

”Sunt super multumit de locul de munca de la firma K**** din Munchen. Deja m-am imprietenit cu seful de pe santier, am primit toate asigurarile. Dl S***** este foarte de treaba, ne ajuta cand avem nevoie de ceva. Cazarea este in regula, deja m-am obisnuit cu aerul din Germania. Va salut”

 

Ioan M., Muncitor fabrică, jud. Sibiu

”Buna, imi cer scuze de intarziere, nu am putut sa va scriu pana acum fiindca nu am avut credit pe telefon. Am inceput, este ft bine! Mersi mult!”

 

Andrei B., Muncitor în construcții, jud. Hunedoara

”E totul ok. Azi mă mut la noul șantier. Numai bine! Vă mulțumesc”

 

Alex T., Electrician, jud. Suceava

”Este o agentie foarte buna recomand. Eu am plecat cu aceasta agentie si sunt multumit de locul de munca gasit de ei si le multumesc. ”

 

Mihai M., Muncitor depozit, jud. Brasov

”Deocamdată e bine. Cât este prevăzut în contract am primit. Au reținut doar chiria și taxele…. Mulțumesc de intrebare.Gânduri bune din Reykjavik care sa știți ca nu este ceva senzațional Brasovul și Timișoara sânt de 10 ori mai frumoase. Cu respect Mihai. ”

 

Marius C., Stivuitorist, jud. Arad

”Din partea mea stima si respect.conditii foarte buna de cazare,pret rezonabil pt Germania,nu am ce sa bag de vina.cei de la firma *** s-au ocupat de noi sa nu ne lipseasca nimic.inclusiv cu transport,cu tot ce am avut nevoie.in fiecare vineri am primit in avans cate 50€ pt mancare.am primit si avans de mi-am cumparat o masina sa ma pot deplasa,tichet de benzina 40€ pe luna.fara reprosuri.daca si banii or sa fie ce mi-au promis,doar luna aceasta in 15 o sa primesc salaru,atunci chiar nu am ce sa mai zic,decat respect.pana acum totul e perfect.va multumesc”

 

Csaba N., Tâmplar, jud. Mureș

”multumesc silverhand ca existati si faceti atat bine poporului roman” 

 

Marius P., Muncitor construcții, București

 

Alex T., Electrician, jud. Suceava

 

Ion T., Electrician, Republica Moldova

Buna ziua, tin  in primul rind sa va multumesc  pentru  angajare si ulterioara consiliere. Cit despre experienta prin care am trecut, e bine sa ai cont bancar,  un autoturism, de dorit inregistrat in Ro rezulta mai putine costuri. Sa cunosti mai multa germana – conteaza mult … Weekend placut. Numai bine !

 

Viorel C., Instalator, jud. Caraș-Severin

Va multumesc foarte mult pentru jobul gasit. Santeti o  firma foarte  serioasa din toate p.d.v.  Am dat telefonul vostru si la mai multe cunostinte. 

 

Iulian C., Operator utilaj, jud. Caraș- Severin

Costel B., Operator CNC, jud. Sibiu

Firmă serioasă în care poți să ai încredere, și știi sigur că vei fi ajutat. 
Nota 10 cu felicitări!

 

Pavel D., Șofer profesionist, jud. Cluj

Exista transparenta totala. Este munca multa, dar oamenii sunt seriosi. Ne-au platit si orele suplimentare si cele normale la virgula.

 

Viorel Z., Muncitor fabrică, jud. Suceava

Firma foarte serioasa, recomand oricui vrea un loc de munca in Germania. Apelati cu cea mai mare incredere.

 

Paul Tudora, Electrician, jud. Vâlcea

”…a urmat interviu în limba germană luat la limită, învățând câteva fraze tip chestionar și cu traducătorul. Greșeală fatală. Am pierdut munca din cauza înțelegerii greșite a indicațiilor primite la locul de muncă. Deci fără a ști limba e f. greu….Cum spuneam, am pierdut un loc bun din cauza mea și am sunat la Silverhand neștiind să vb. cu angajatorul german. Fix două zile a durat și mi-au găsit alt punct de lucru. Pe mail cu adresa și locație angajator și adresa cazare…”

 

 

Marius T., Germania

”…apreciez deschiderea Dumneavoastra pentru clienti, ceea ce inseamna in primul rind seriozitate, care sincer din experienta mea de pina acum, lipseste la marea majoritate a firmelor de intermediere a fortei de munca”

 

Ștefan F., Operator mașini, jud. Mureș

 

 

Florin P., jud. Neamț

Țin să mulțumesc echipei SilverhandRO pentru efortul depus! Recomand cu încredere! Vă mulțumesc!

 

Cristian S., jud. Dâmbovița

SilverHah, ce parere sa am,??!!…. Sunt ESENTA PROFESIALISMULUI in .Romania.SILVERHAND duce cresterea PIB-lui cu 30%, al Romaniei.

 

Sorin A., jud. Brașov

Nota 10 cu felicitari!

 

Daniel S., jud. Prahova

Este ok

 

Angi M., jud. Bihor

Eu personal mi-am rupt spatele la căpșuni ani de zile ,vorbesc limba engleză și sper că această firmă îmi va găsii un serviciu ,că nu am făcut școala degeaba.Oricum cinste vouă pt tot ce faceți

 

Ioana D., jud. București

O firma f. serioasa care se respecta , calitatea face diferenta , sa fiti sanatosi cu totii !

 

Helenio M., jud. Sibiu

Numarul 1 pe Romania ,Silverhand!Si un sfat pt toti care vor de munca in Austria,e normal sa sti lb germana,in Germania la fel ,in Olanda lb engleza,si asa mai departe!Silverhand ofera o gama larga de locuri de munca,sunt profesionisti si e normal sa angajeze oameni care stiu o limba straina! Am vazut un comentariu al cuiva nemultumit ! Silverhand sau o alta firma buna nu angajeaza cersetori,hoti sau analfabeti .Cine vrea un viitor sigur sa invete ,o limba straina,o meserie,respectul si pe urma sa emita pretentii!!Firmele de Tepe din Romania le promit tuturor locuri de munca bine platite,fara limba internationala,fara meserie, si lumea se lasa pacalita foarte usor! Silverhand este viitorul oamenilor bine intentionati !

 

Vasile S., Muncitor construcții, jud. Constanța

 

Roberto N., Stivuitorist, jud. Bihor

Firma super serioasă, în o săptămână mi-a găsit de lucru ca stivuitorist, am și vorbit cu angajatorul din Germania de câteva ori, dar niște probleme de familie m-au împedicat să merg. Sper că în vară să apelez din nou la voi. Așa că dragi români nu vă mai plângeți, puneți mâna pe carte și învățați germană, dacă vreți în Germania, daca nu uitați-vă la telenovele. Ich wunsche Silverhand Team alles gute und Viel Erfolg weiter. Macht weiter so. Tschuss.

 

Marin B., Lăcătuș, jud. Brăila

Mii de mulțumiri tuturor din firma Silverhand pentru efortul depus de a-mi găsi un loc de muncă în Germania. Cea mai de încredere firmă de recrutare a forței de muncă pentru străinătate.

 

Narcis Z., Lucrător comercial, jud. Suceava

Firmă foarte serioasă. Apelați cu cea mai mare încredere.

 

Cristian I., jud. Hunedoara

Sunt de cuvânt. Mulțumesc Silverhand.

 

Adrian și Georgiana, jud. Bihor

Cea mai bună firmă de recrutare din România și cea mai sigură..mulțumesc Silverhand

 

Ion Madalin C., Șofer, jud. Maramureș

Am o părere foarte bună despre Silverhand !

 

Tiberiu L., Electrician, jud. Prahova

O companie în care poți să ai încredere și ești sigur că ești ajutat.

 

Rozalia B., jud. Sălaj

Soțul meu lucrează datorită lor în Germania și le multumește mult prin intermediul meu. Mulțumim.

 

Liliana Ș., jud. Teleorman

Nu am colaborat dar am întâlnit un om care a plecat la muncă în Germania prin Silverhand Romania, totul a fost exact ce s-a zis !

 

Nicu I., Italia

Firmă serioasă

 

Carmen D., jud. Caraș-Severin

Foarte serioasă firma!

 

Ioan M., Dulgher

Să aveți încredere în companie

 

Alin B., Instalator sanitare

Firmă de top! Lucrez de 5 luni în Germania prin intermediul lor și sunt foarte mulțumit!

 

Dimitrie C., Mecanic utilaje agricole

Felicitări Silverhand! S-au autosesizat la fiecare întrebare și nedumerire pe care am avut-o. Mențin o legătură strânsă cu ei și apelez cu încredere ori de câte ori întâmpin o situație neprevăzută.

 

Iulian N., Electrician industrial

Prieteni dragi, Silverhand este cea mai serioasă firmă de mediere, aveți încredere în tot ce spun ei . Eu lucrez la ei de 4 luni și sunt serioși. Sunați cu încredere!

 

Adrian C., Muncitor fabrică

Mulțumesc Silverhand pentru ajutorul pe care mi l-ați oferit și felicitări pentru că ajutați românii să obțină mult mai ușor un loc de muncă în Germania. Eu lucrez deja de 3 luni prin intermediul lor și condițiile sunt foarte bune.

 

Razvan D., Instalator sanitare

Felicitări pentru ceea ce faceți! Recomand cu încredere Silverhand pentru profesionalism și atitudine!