fbpx

Angajații despre noi

Părerea angajaților referitor la colaborarea cu Silverhand Romania.

Gabriel P., Mecanic auto – Germania,  jud. Brașov

Ioan T., Electrician – Olanda,  jud. Prahova

Ion L., Chelner – Germania,  jud. Constanța

„Bună ziua. A fost ok. Încep sa învăț sistemul. Nu este greu. Mă încurc puțin la băuturi dar va fi bine. Încet încet le voi învăța pe toate. Lucrul decurge cum trebuie. Acum am o mica pauza, iar ulterior revin la muncă. Încă nu am reușit sa activez cartela. Va trebui sa merg la un centru pt activare și atunci va voi suna și pe dvs și pe domnul W*** cu noul meu nr. Totul este bine aici și va rog să-i transmiteți și dânsului.”

Dorinel C., Electrician industriale – Germania,  jud. Gorj

„Este totul bine, am inceput colaborarea cu dumneavoastra cu dreptul si asa am continuat, imi place ca ati promis seriozitate si asa a si fost. Cazarea este buna, avem si transport pana la lucru, ne-ar lipsi o masina de spalat, dar am sesizat lucrul acesta si se va rezolva problema. va multumesc pentru telefon.”

Ionuț P., Lăcătuș – Austria,  jud. Argeș

Lucian I., Instalator – Olanda,  jud. Bacău

„Vineri am semnat contractul la sediul firmei. Lucrez cu încă un coleg român, tot prin intermediul dvs. a venit și dânsul. Cazarea este ok, numai că este puțin mai departe de lucru, însă ne deplasăm cu mașina de la firmă. Am discutat cu dl. W de la fimă să căutăm o cazare mai aproape. La lucru este bine.”

Cristian R. și Timotei T., Instalatori – Germania,  jud. Arad

„Cu munca este bine. Ne descurcăm cu ce avem de făcut, mai avem câțiva colegi polonezi. Cazarea este ok. Până acum suntem bine. Vă mulțumim pentru telefon.  O zi bună întregii echipe.”

Cristian Z., Muncitor construcții – Germania,  jud. Sălaj

„Este bine la locul de muncă. Mă descurc cu ce am de făcut, iar șeful este foarte înțelegător. Cazarea este destul de aproape de lucru, nu este o distanță mare. M-am întâlnit și cu alți colegi români care lucrează tot aici la companie. Până acum lucrurile sunt bune. Țin să vă mulțumesc pentru tot.”

Dan T., Mecanic industrial – Olanda,  jud. Neamț

„M-am obișnuit cu ceea ce e de făcut la locul de muncă. Este totul bine cu munca, colaborarea cu colegii. Lucrăm de luni până vineri, însă uneori lucrăm și sâmbăta când sunt multe comenzi. Vă mulțumesc tare mult pentru telefon. Mă bucur că v-am auzit.”

Viorel S. și Albert P., Instalatori – Olanda,  jud. Brașov și Hunedoara

„Am ajuns cu bine. Am fost la sediul firmei pentru semnarea contractului, de acolo am luat și mașina de lucru, am primit datele de la cazare și lucru. La cazare este bine. Mâine vom începe și lucrul. Vă anunțăm mâine cum a fost prima zi de lucru.”

Razvan C. și Alexandru C., Electricieni – Austria,  București

„Mă bucur că ne-ați sunat. Ne-am descurcat și cu cazarea și cu locul de muncă. Șeful de șantier este de treabă. Punctul de lucru este în Germania, însă nu este o distanță mare de la frontieră. Este un proiect mare, lucrăm mai multe echipe. Vă mulțumim pentru tot. Vă ținem la curent!”

Paul M., Vopsitor industrial – Olanda,  jud. Hunedoara

„Am ajuns cu bine in weekend la cazare. Este bine la cazare, mai locuiesc cu încă doi colegi. În prima zi am avut o scurtă prezentare la locul de muncă, iar zilele acestea voi începe deja să lucrez împreună cu colegii. Sunt sigur că mă voi descurca, am mai lucrat așa ceva. Vă mulțumesc că vă interesați de cum decurg lucrurile și după anagajare. O zi bună!”

Marian P., Instalator – Germania,  jud. Ilfov

Adrian B., Tâmplar – Austria,  jud. Călărași

Ștefan B., Mecanic industrial – Olanda,  jud. Timiș

„Bună ziua! Am început cu bine munca, îmi place ceea ce e de făcut. Zilele acestea șeful mi-a prezentat lucrurile pe care trebuie să le fac zilnic. Fabrica este destul de mare, la cazare mai locuiesc cu un coleg român, și domnul lucrează împreună tot aici. Mergem împreună la lucru cu mașina pe care am primit-o de la firmă. Ne mai auzim. O zi bună!”

Florin C. și Ștefan C., Electricieni – Germania,  jud. Olt

„Am reluat cu bine munca și anul acesta. Lucrăm pe același șantier, împreună cu colegii cu care am lucrat și anul trecut. Este totul bine, ne înțelegem bine și cu șeful de șantier, este mulțumit de munca noastră. La cazare este în regulă, ne-am întors la cazarea la care am locuit înainte. Apreciez faptul că ne-ați sunat să vedeți dacă am început cu bine din nou munca. Vă mulțumesc!”

Constantin S. și Octavian S., Electricieni – Germania,  jud. Arad

„Vă mulțumim pentru oportunitatea de a continua și anul acesta colaborarea cu dvs. Am ajuns cu bine la noul punct de lucru. De cazare suntem mulțumiți. Săptămâna aceasta suntem programați la test, iar de îndată ce primim rezultatele vom începe lucrul. Vă ținem la curent!”

Cătălin P., Electrician – Olanda,  jud. Timiș

„Bună ziua! Mă bucur să ne auzim și în acest an. Totul este bine în colaborarea cu firma, am început anul în forță, am reluat activitatea. Este un proiect mare la care vom lucra în acest an.  Să sperăm că toate lucrurile vor decurge cum au decurs și anul trecut, adică bine. Vă mulțumesc pentru telefon și mă bucur să colaborăm în continuare.”

Mircea D., Muncitor producție – Germania,  jud. Bistrița-Năsăud

„Bună ziua! În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru faptul că m-ați ajutat să găsesc un loc de muncă în apropriere de localitatea în care locuiesc. În al doilea rând mă bucur că este totul în regulă la locul de muncă, îmi place ceea ce fac și că am putut continua colaborarea și în acest an. Vă doresc un an plin de realizări. Să ne reauzim cu bine!”

Gavril G., Electrician – Austria,  jud. Bistrița-Năsăud

„După prima săptămână de lucu, pot să vă spun că lucrurile decurg bine. Lucrez cu încă un coleg austriac, însă mă descurc, mai am unele dificultăți cu termenii tehnici, însă îmi notez zilnic cuvintele noi. Îmi place foarte mult zona unde lucrez, este o zonă turistică, sunt peisaje foarte frumoase. Cazarea este ok. Vă mulțumesc pentru faptul că vă interesați de cum decurg lucrurile și după angajare.”

Beniamin V., Zidar – Austria,  jud. Maramureș

Radu B. și Florin G., Dulgheri – Olanda,  jud. Constanța

„Am trecut cu bine de examenul VCA. Am început de ieri lucrul. La șantier este totul în regulă, ne descurcăm. Vă mulțumim pentru sprijinul pe care ni-l acordați și că ne ajutați mereu când e nevoie.”

Ștefan B., Electrician – Germania,  jud. Brașov

„Țin să vă mulțumesc că m-ați ajutat din nou să găsesc un loc de muncă în Germania. Chiar dacă nu mai lucrez cu colegi români aici, mă descurc și mă înțeleg cu șeful în tot ceea ce am de făcut. Vă salut și aveți tot respectul meu pentru munca pe care o faceți!”

Sergiu T., Muncitor producție – Germania,  jud. Arad

„Bună ziua! Am ajuns cu bine, ieri am fost la sediul firmei unde am semnat contractul de muncă, iar azi am avut prima zi de lucru. La cazare este bine. Chiar dacă nu am mai lucrat în acest tip de producție, sunt sigur că mă voi obișnui cu ce este de făcut. Vă mulțumesc pentru sprijinul oferit și vă țin la curent cu alte noutăți. Numai bine!”

Mihai S., Lăcătuș – Germania,  jud. Prahova

„Mă bucur să colaborez din nou cu Silverhand. Nu mă așteptam să găsim atât de rapid un nou job și atât de aproape de orașul unde locuiesc. M-am integrat rapid, colegii de la muncă m-au ajutat în primele zile să mă acomodez cu ce avem de făcut. Salutări întregii echipe și numai cuvinte de laudă tuturor!”

Dan C., Electrician – Germania,  jud. Botoșani

„Bună ziua! Vă mulțumesc pentru rapiditatea de care ați dat dovadă în găsirea unui loc de muncă. Lucrez cu încă un coleg român, tot prin Silverhand a venit și dânsul. Ne-am adaptat rapid la ce avem de făcut.”

Constantin B., Muncitor producție – Germania,  jud. Iași

„După prima săptămână de lucru pot să vă spun că este bine. M-am acomodat cu ceea ce am de făcut. Nu este o muncă grea, aproape totul este mecanizat. De la cazare la locul de muncă avem un microbuz de la firmă cu care ne deplasăm. Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat în găsirea unui nou loc de muncă.”

Herman T., Electrician – Germania,  jud. Ilfov

„Bună ziua! Nu pot să spun decât că noul loc de muncă este așa cum am discutat înainte de plecare. Am înceredere de fiecare dată în echipa Silverhand atunci când aleg să merg din nou în străinătate. Sunt sigur că și de această dată va fi o colaborare bună la fel ca până acum. Numai bine!”

Florin V., Electrician – Germania,  jud. Giurgiu

Mircea O., Zugrav – Germania,  jud. Sibiu

„Multumesc de ajutorul prompt acordat, fiind deja in Germania si ramanand fara un loc de munca. Am fost la biroul firmei unde am semnat contractul de munca si am primit detaliile locului de munca, dupa care m-au condus la cazare.”

Marian F., Instalator – Germania,  jud. Arad

„Am ajuns cu bine la cazare, am gasit un loc mobilat cu tot ce am nevoie, iar in zona sunt si destule supermarket-uri, asa ca nu am mult de mers cand am nevoie de ceva. Locul de munca este aproape, la 20 de minute de cazare, destul de bine. Multumesc si pastram legatura.”

Liviu M., Electrician – Germania,  jud. Mureș

„Buna ziua Va multumesc pentru intregul suport, in special domnisoarei Diana care a facut o treaba de Nota 10+. Am gasit un loc de munca in functie de abilitatile si cerintele mele.”

Toader D., Electrician – Germania,  jud. Constanța

„Bună ziua, nu v-am putut răspunde la telefon pentru ca eram la muncă, am ajuns cu bine la cazare ieri. Arată foarte bine, e curățenie și ce mă bucură mult este că am camera proprie. La locul de muncă vin cu un coleg român, până acum ne descurcăm bine, vă mulțumim pentru toate eforturile depuse, v-ați mișcat foarte repede pentru a ne ajuta. O zi frumoasă!”

Armand L., Rigipsar – Germania,  jud. Maramureș

„Sarut mana pentru promptitudinea gasirii unui loc de munca in zona unde deja locuiesc in Germania, ramanand fara serviciu. A doua zi am fost sunat de firma si am primit o oferta foarte buna.”

Viorel C., Instalator – Germania,  jud. Timiș

„Multumesc de oportunitatea oferita, sunt deja la a doua colaborare cu Silverhand si la fel de multumit. Va recomand cu incredere!”

Petru A., Tâmplar – Germania,  jud. Hunedoara

„Cei de la firma m-au asteptat la gara de unde am plecat la birou pentru semnarea contractului de munca in original si dupa m-au condus la cazare. Cazarea este peste drum de locul de munca, deci foarte convenabil, iar la locul de munca imi fac meseria pe care o practic de atatia ani.”

Daniela R., Consultant – Germania,  jud. Timiș

„Am fost intai la o proba de lucru la birou sa vad intai despre ce este vorba. Am acceptat  oferta si am stabilit o data comuna de incepere a activitatii. A fost cu atat mai bine, dat fiind faptul ca eu cautam un loc de munca aproape de locatia unde este stabilita si  familia mea. Colectivul de munca este minunat, toti ma ajuta sa ma acomodez cat mai repede.”

Vili I., Zugrav – Germania,  jud. Neamț

Sebastian I., Instalator – Olanda,  jud. Prahova

„Bună ziua, dna Alina! Îmi cer scuze că nu am reușit să vă scriu ieri. Am luat proba de lucru, iar azi am avut prima zi. Nu mi se pare greu ce este de făcut, am mai lucrat cu astfel de instalații. Săptămâna viitoare voi primi o nouă cazare mai aproape de lucru. Vă mulțumesc încă o dată. Ținem legătura.”

Dan C. și Septimius M., Instalatori – Olanda,  jud. Prahova

„Suntem bine și eu și dl. Septimius. Șeful de șantier este de milioane, ne înțelegem foarte bine. Cei de la firmă, de asemenea, sunt niște oameni serioși și îți vin în ajutor pentru orice problemă. Săptămâna viitoare venim două săptămâni în concediu, iar după vom începe din nou munca. Multă sănătate și ne reauzim la un telefon.”

Filip N., Muncitor construcții – Germania,  jud. Cluj

„Cazarea este aproape de lucru, la 10 minute de mers pe jos. La cazare mai locuiește și un alt coleg, ne înțelegem bine. La lucru este bine, oamenii sunt înțelegători și te ajută ori de câte ori ai nevoie, până acum totul este bine. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care îl acordați atât înainte cât și după angajare.”

Iulian C. și Costel B., Lăcătuși – Germania,  jud. Prahova

„Luni am ajuns la sediul firmei unde am semnat contractul de muncă, iar apoi am pornit spre cazare. Pot să vă spun că prima săptămână de lucru am trecut-o cu bine. Până la firmă mergem cu mașina noastră, iar de acolo primim mașina de la firmă pentru a merge la șantier. Cazarea arată foarte bine, este curățenie și liniște. Am să vă țin la curent cu munca. Weekend plăcut!”

Ovidiu C., Zugrav – Germania,  jud. Alba

„La muncă este totul bine. Mă bucur că am și un coleg roman, lucrez împreună cu dl Daniel și el lucrează cu Silverhand de 3 ani. Am primit și celelalte documente de la firmă la cazare, am să le trimit înapoi prin poștă. Vă mulțumesc pentru telefon. Am să vă mai sun săptămâna viitoare.”

Ioan B., Electrician – Germania,  jud. Sălaj

„Acum am ieșit de la lucru. Dvs. cum sunteți? Sunt mulțumit de tot ce am găsit aici. Șeful este de treabă, este un domn cam de vârsta mea, dimineața mă ia cu mașina de la cazare și mergem împreună la lucru. Doamnele de la firmă sunt de treabă, m-au ajutat cu toate documentele ce trebuiau făcute. Sunt aproape și de sediul firmei. Totul este așa cum mi-ați spus dvs. înainte de plecare. Nu am decât să vă mulțumesc.”

Lucian P., Șofer de camion – Germania, jud. Bihor

„Buna ziua doamna Kelemen!
Va multumesc pentru mesaj si intrebari.
Termin curand a treia saptamana de lucru. Am inceput sa dobandesc experienta. Am lucrat cinci zile ca practicant, ajutor de sofer si apoi sofer asistat.
De aproape doua saptamani sunt singur pe camion frigorific.
Domnii de la firma pentru care lucrez, sunt foarte rezonabili. Desi au foarte multe comenzi, mie pana acuma mi-au dat rute destul de accesibile,  probabil pentru ca sunt incepator, insa eu apreciez acest lucru la dânsi pentru ca in asemenea conditii pot sa-mi fixez deprinderile necesare ca sa pot da randament sporit. Cred ca pas cu pas voi face progresele necesare ca sa satisfac asteptarile dumnealor.
Doamnele de la firma sunt extrem de cumsecade, in frunte cu doamna A***.
Cazarea este foarte aproape de depozit, de unde pornesc si revin zilnic cu camionul. Locatia este curata, linistita si placuta. Am si un mic spatiu verde, o curte deschisa, cu vedere spre padure.
Eu cred ca va fi bine.
Pana acum pot sa spun ca m-am acomodat.
Dintre firmele de plasare forta de munca cu care am interactionat de cand am inceput sa-mi caut un job, Silverhand si S*** sunt cele mai serioase si vrednice de incredere.
Va multumesc inca odata pentru tot sprijinul si suportul acordat.
Va doresc si eu multa sanatate si impliniri pe toate planurile.
Cu stima”

Doru N., Lăcătuș – Germania,  București

„De mult asteptam un proiect pentru a colabora cu Silverhand si mai ales ca am primit si o super oferta salariala. Cazarea este foarte bine amenajata iar proiectul este foarte interesant, imi pune la contributie diferitele domenii in care am activat.
Multumesc inca o data pentru sansa oferita, numai bine!”

Christian Z., Ajutor tâmplar – Austria,  jud. Brașov

Cătălin F., Muncitor depozit – Germania,  jud. Călărași

„Buna ziua, doar ce am ajuns de vreo 20 de min. Abia despachetam. Totul ok, Cazarea este ok, curat, pe o scara de la 1 la 10 as zice un 9. Chiar mi-au adus si cateva gustari, desi nu era necesar.”

Mihai G., Sudor – Elveția,  jud. Prahova

„Am ajuns cu bine, totul este ok la pensiune. Am trecut cu brio proba de lucru si de azi am inceput. Este chiar foarte bine la locul de munca, mult mai bine decat ma asteptam.
Multumesc de ajutorul acordat si va tin la curent cu alte detalii.”

Cristian G., Șofer camion – Islanda,  București

este la a 3-a colaborare cu echipa Silverhand Craiova

Attila M., Zugrav – Austria,  jud. Hunedoara

„Am inceput de luni sa lucrez, deocamdata este totul in regula si la cazare, foarte bine amenajata. A mai ramas sa imi deschid un cont bancar. Multumesc de promptitudinea si seriozitatea de care ati dat dovada.”

Florin D., Electrician – Germania,  jud. Prahova

„Am ajuns luni la biroul firmei din localitatea unde am si cazarea proprie. Aici  am semnat contractul si am primit adresa locului de munca. La locul de munca este bine, va tin la curent si cu alte detalii.”

Dănuț H. și Mihaela H., Electricieni – Austria,  jud. Botoșani

„Am ajuns cu bine in Austria si de dimineata am inceput si lucrul.
Multumim pentru ajutorul acordat in aceasta perioada in care am ramas fara un loc de munca.
Pastram legatura, Danut si Mihaela”

Iulian D. și Fabian S., Instalatori – Austria,  jud. Bacău și Neamț

„Am ajuns cu bine în Austria. Nu am întâmpinat probleme pe drum, a fost totul ok. Astăzi am avut prima zi de lucru, iar mâine urmează să ne întâlnim și cu dl.  G. de la firmă. Este o zonă turistică aici unde lucrăm, este un peisaj frumos. Cazarea este ok, este tot o pensiune turistică. Vă mulțumim pentru ajutorul acordat!”

Ștefan B., Electrician – Germania,  jud. Brașov

„Lucrez împreună cu dl Gabriel care a venit în Germania tot prin intermediul dvs. Momentan nu mai avem alți colegi români, dar ne descurcăm. Dimineața mergem cu mașina împreună cu șeful de șantier de la firmă până la punctul de lucru. Până acum este bine. Vă mulțumesc de telefon!”

Ovidiu R., Instalator – Germania,  jud. Timiș

„Am ajuns sâmbătă la cazare, iar luni am început lucrul. La lucru este ceva nou, facem instalații pentru case prefabricate, dar mă descurc. Am prins rapid ce am de făcut. Cazarea este ok, locuiesc singur. Ținem legătura.Numai bine!”

Adrian C., Îngrijitor persoane vârstnice – Germania,  jud. Sibiu

„Firma la care lucrez acum se ocupă de îngrijire la domiciliu. Am primit mașină de la firmă cu care merg în fiecare zi la pacienții pe care eu îi îngrijesc. E puțin mai greu până mă obișnuiesc cu programul pt. că trebuie să fii la fiecare pacient la ora stabilită, dar este bine. Vă mulțumesc pentru tot. Vă țin la curent!”

Costel Z., Instalator – Austria,  jud. Iași

„Cazarea este in regula, chiar mai buna decat ma asteptam,iar la locul de munca este foarte bine,imi fac meseria si chiar pot sa lucrez mai multe ore suplimentare.
Multumesc de ajutor si va tin la curent si cu alte noutati.”

Sorin P., Operator mașini producție – Germania,  jud. Suceava

„Bună ziua, Vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine, dumneavoastră personal și firmei pe care o reprezentați sunteți profesioniști și cu mult suflet în ceea ce faceți.
De trei luni lucrez la firma și sunt foarte mulțumit.
Cu respect și stimă!”

Antonie S., Electrician – Germania,  jud. Suceava

„Multumesc pentru ajutorul acordat in aceasta perioada grea in gasirea unui loc de munca chiar in zona unde locuiam.La locul de munca este in regula, va tin la curent si cu alte detalii.”

Ioan G., Muncitor producție – Germania,  jud. Hunedoara

„Am ajuns cu bine. La gară m-a așteptat un coleg de la cazare. Astăzi am avut prima zi de lucru, este ok. Urmează să fac și un curs aici pentru a putea lucra și pe stivuitor. Ținem legătura. Vă mulțumesc încă o dată.”

Ioan D., Operator mașini producție – Germania,  jud. Sibiu

„Pot să vă spun că până acum totul este bine. Munca nu este una grea, însă trebuie să fii atent la ceea ce faci. M-am obișnut și cu schimburile, îmi place ce trebuie să fac. Vă mulțumesc de telefon. O zi bună!”

Paul T., Electrician – Germania,  jud. Vâlcea

Daniel N., Instalator – Germania,  jud. Galați

„Buna ziua, tocmai am terminat intalnirea cu cei de la firma, au fost tare de treaba, m-au asteptat cu o cafea si am semnat si contractul de munca. Acum astept sa merg la cazare, nu-mi vine sa cred ce repede ati rezolvat cu toate, va multumesc frumos, multa sanatate!”

Marta R., Ajutor bucătar – Germania,  jud. Hunedoara

„Bună ziua! Am ajuns în cursul zilei de ieri la firma angajatoare.
Azi voi avea parte și de o scurtă prezentare a locului de muncă și mă voi întâlni și cu patronul firmei. Am o cazare aproape de job dar mă pot deplasa cu un coleg care locuiește în pensiunea unde stau și eu. Rămâne să păstrăm legătura cu Dvs! Deocamdată totul este ok cu mine.”

Gabriel S., Electrician – Germania,  jud. Timiș

„Bună ziua! Chiar acum avem o mică pauză. La lucru este bine, nu mai am alți colegi români, dar nu este o problemă. Cazarea este destul de aproape de locul de muncă, lucru ce mă bucură. Mâine voi merge la bancă pentru a-mi face și cardul bancar. Am să vă anunț când îl voi primi. Vă mulțumesc pentru telefon, o zi bună să aveți.”

Victor F., Sudor – Germania,  jud. Prahova

„Bună ziua, dna Alina! La lucru vă pot spune că este bine, nu este o muncă foarte grea. Mai am câțiva colegi polonezi cu care locuiesc și la cazare, mergem împreună la lucru cu mașina unuia dintre colegi. La cazare mă bucur că am camera mea, este liniște. Pe viitor poate mă ajutați să îi găsesc și prietenei mele un job, să vină și ea în Germania.”

Ovidiu M., Electrician – Germania,  jud. Bihor

„Bună ziua! Vă mulțumesc pentru telefon. La locul de muncă este bine, șeful de șantier este un om cu care poți comunica și te ajută în orice problemă. Cu mașina am rezolvat problema. Am să mă interesez în zonă dacă pot face un curs de limba germană, m-ar ajuta și mai mult. Vă doresc o săptămână frumoasă și spor la lucru!”

Daniel Z., Montator climă și ventilație – Germania,  jud. Olt

este la a 4-a colaborare cu echipa Silverhand
„Buna dimineata, am ajuns ieri la cazare si astazi la locul de munca, deocamdata e totul bine aici si va voi tine la curent. Va multumesc frumos atat dvs cat si colegei dvs pentru tot ajutorul acordat, o saptamana frumoasa!”

Ionel B., Electrician – Germania,  jud. Caraș-Severin

„Am ajuns cu bine la biroul firmei  unde am semnat contractul de munca si am primit adresa locului de cazare.
La locul de munca este totul in ordine, iar la cazare am tot necesarul.
Multumesc de ajutorul acordat si va tin la curent si cu alte detalii.”

Daniel Z., Instalator – Olanda,  jud. Vrancea

„Firma care se respecta, respect pt colaboratori, și sunt foarte serioși!

Ioan L., Operator mașini producție – Germania,  jud. Alba

„Multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada in gasirea unui loc de munca. Am ajuns la biroul firmei unde am semnat contractul de munca si am inceput lucrul a doua zi. Sunt foarte multumit atat de oferta salariala cat si de noul loc de munca, va tin la curent cu alte detalii.

Claudiu C. și George U., Instalator și Muncitor construcții – Germania,  jud. Mureș și jud.  Maramureș

Emilia P., Operator mașini producție – Germania,  jud. Bihor

„Bună ziua! Mulțumesc frumos de întrebare, totul este bine, m-am obișnuit și cu schimburile la noul loc de muncă. Astăzi sunt liberă. M-am acomodat și cu colegii, acum am și un coleg român cu care lucrez. Am crezut că va fi mai greu, dar este foarte bine. Vă doresc o zi frumoasă!”

Radu C., Sudor MIG-MAG – Germania,  jud. Iași

„Buna dimineata dl Cojoc,
Am ajuns cu bine, am inceput sa lucrez. Stiu ca trebuia sa va anunt, imi cer scuze, eu m-am gandit ca e duminica sa nu deranjez.
Cazarea este buna, cu transportul trebuie sa ma obisnuiesc.
Eu incep lucru la ora 7, pe la 9 am o pauza de 30 min.
O zi buna.
Cu respect”

Dănuț și Mihaela H., Echipă de electricieni – Germania,  jud. Botoșani

„Multumim pentru toate eforturile dvs. in a ne gasi un loc de munca într-un timp atat de scurt, stiind faptul ca in aceasta perioada rece sunt oferte mai putine.
La locul de munca este foarte bine, avem colegi care ne sprijina si seful de santier este foarte de treaba.”

Dragoș S., Montator rigips – Olanda,  jud. Botoșani

„Bună ziua, dna Alina! Până acum totul a fost bine la noul loc de muncă. Am lucrat cu încă un coleg român. Acum am venit de sărbători acasă, iar din luna ianuarie vom începe din nou lucrul. Vă urez sărbători fericite și am să vă resun în ianuarie. O zi bună!”

Alexandru S., Stivuitorist – Germania,  jud. Iași

Anul acesta în ianuarie am avut deosebita plăcere de a contacta firma Silverhand, solicitând un loc de muncă în străinătate. Prestația echipei a fost una deosebită, atât din punct de vedere profesional cât și eficace, obținând în cel mai scurt timp cazare și locul de muncă dorit pentru mine și prietena mea.
Din data de 7 februarie am semnat contractul de munca în Germania până la data de 15 noiembrie, atât eu cât și prietena mea (…). Am beneficiat de ocazia de dezvoltare profesională, învățat multe lucruri noi, astfel deținem experienta nu doar pentru schubmaststapler, ci și pentru hochregalstapler sau frontstapler. 
Vă mulțumesc pentru interesul acordat, și sper ca începând cu noul an să putem colabora din nou.

Cosmin B., Electrician – Olanda,  jud. Constanța

„Va multumesc pentru telefon, totul este super ok la santier, cazarea de asemenea este foarte buna. Am stat mai mult cu baieti romani trimisi tot de dvs. Pe 20 dec. ma intorc in Romania pentru a petrece sarbatorile, iar pe data de 06 ianuarie ma reintorc in Olanda. Va urez un an nou frumos!”

Lidia B., Muncitor producție – Germania,  jud. Dolj

„Buna ziua! Am ajuns cu bine si azi a fost prima zi de munca. Totul este bine pana acum. Va multumesc pentru grija!”

Ileana H. și Ciprian I., Operator mașini producție – Germania,  jud. Arad

Niculae S., Sudor – Olanda,  București

”Bună ziua! Mulțumesc pentru grija acordată. După primele săptămâni pot să vă spun că totul este în regulă, nu sunt probleme, și sunt sigur că nu vor fi nici de acum înainte. O zi excelentă vă doresc!”

Nicolae M., Barman – Germania,  jud. Brașov

”Am ajuns cu bine la noul loc de muncã. Hotelul este foarte mare, apartamentul în care urmeazã sã locuiesc aratã super. Vã trimit si câteva poze. Mâine urmeazã sã semnez contractul si sã am prima zi de lucru. Vã sun mâine sã vã spun cum a decurs prima zi. Vã multumesc încã o datã. O searã frumoasã!”

Florin V., Electrician – Germania,  jud. Giurgiu

Alin A., Montator mobilă – Germania,  Germania

”Mă bucur că am reușit, prin intermediul dvs, să obțin un nou loc de muncă. Vestea și mai bună este că lucrez exact în localitatea în care și locuiesc împreună cu familia, locul de muncă fiind chiar foarte aproape de casă, în pauza de masă merg acasă. Până acum totul este bine. Vă mulțumesc foarte mult și am să vă recomand tuturor celor care sunt în căutarea unui loc de muncă. Vă doresc numai bine și păstrăm legătura!”

Toader M., Electrician – Germania,  jud. Suceava

”Lucrez împreună cu încă doi domni români și un domn polonez. Mâine am o săptămână de când am ajuns la noul loc de muncă. Cazarea este în regulă, locuiesc în cameră cu domnul din Polonia, mă înțeleg foarte bine cu el. Vă mulțumesc mult pentru tot sprijinul pe care mi-l acordați. Vă doresc numai bine și multă sănătate!”

Marian U., Montator rigips – Germania,  București

”Am ajuns cu bine. Îmi place ceea ce trebuie să fac la noul loc de muncă. Zona unde mă aflu este superbă, este un peisaj extraordinar, vă trimit imediat câteva poze, iar zilele viitoare vă voi trimite poze și de la muncă. Păstrăm legătura, iar când mă voi întoarce în România voi trece pe la Timișoara pentru a ne cunoaște.”

George F., Sudor – Germania,  jud. Prahova

”Multumesc Silverhand pentru promptitudinea de care ati dat dovada in gasirea unui loc de munca si de faptul ca ati tinut cont de preferintele mele in ceea ce priveste zona locului de munca dar si a ofertei salariale.”

Daniel C., Stivuitorist – Germania,  jud. Sibiu

”Am ajuns cu bine la adresa firmei. Ieri am avut proba de lucru pe care am trecut-o cu brio si de azi am inceput. Va multumesc pentru tot.”

Marius C., Muncitor producție – Germania,  jud. Constanța

”Am mai colaborat in trecut cu firma Silverhand si am fost foarte multumit, de aceea am ales sa o fac din nou. Multumesc de promptitudinea de care ati dat dovada in gasirea unui nou loc de munca. Deocamdata este totul in ordine atat la cazare cat si la locul de munca. Va tin la curent si cu alte detalii.”

Alexandru T., Operator mașini producție – Germania,  jud. Timiș

”Sunt deja la a doua colaborare cu firma Silverhand.Recomand tututor celor care sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate.”

Laurentiu T., Muncitoare fabrică – Germania,  jud. Dolj

”La gara m-a asteptat un domn de la firma care m-a condus la birou unde am semnat contractual de munca si dupa am ajuns la cazare. Cazarea este dotata cu toate utilitatile de care am nevoie, iar la locul de munca ma descurc destul de bine.”

Ion R., Lăcătuș – Germania,  jud. Caraș-Severin

”Locul de munca este in ordine, cu colegii ma inteleg foarte bine iar cel mai bun lucru este faptul ca locul de munca este in apropierea cazarii. Multumesc si pentru faptul ca ma ajutati in orice nelamurire sau problema am.”

Nicolae S., Stivuitorist – Germania,  jud. Timiș

”Multumesc pentru oportunitatea oferita. De ieri am inceput lucrul, colegii sunt de treaba, iar la cazare am tot ce imi trebuie.”

Maria O., Operator mașini producție – Germania,  jud. Alba

”Multumesc pentru ajutorul prompt acordat in gasirea unui loc de munca in Germania. Datorita voua nu a mai trebuit sa ma intorc in Romania, eu aflandu-ma deja in Germania. La locul de munca este bine, firma m-a ajutat in gasirea unei cazari cum am dorit.”

Ionut N., Electrician – Germania,  jud. Cluj

”Multumesc pentru colaborare si pentru faptul ca am avut de unde alege din mai multe oferte. Astfel am putut incepe lucrul in orasul meu preferat, Hamburg. Multumit si de cazare si de locul de munca si mai ales de faptul ca fac meseria ce imi place, cea de electrician.”

Gheorghe F., Instalator – Germania,  jud. Maramureș

”Am ajuns cu bine la adresa de cazare, iar de azi am inceput lucrul. Cazarea este ok la o pensiune si amenajata cu tot ce am nevoie. Multumesc si pastram legatura.”

Alexander H., Bucătar – Germania,  jud. Brașov

“Mulțumesc întregii echipe pentru ajutorul acordat! Vă doresc în continuare numai bine și sănătate!”

Tudor C., Electrician – Austria,  jud. Călărași

”Bună ziua Echipa Silverhand! Vă mulțumesc pentru tot! Cu colegii de lucru mă înțeleg foarte bine, iar acum urmează să schimbăm și șantierul fiindcă aici am terminat lucrările. Mediul de lucru este super plăcut și la cazare totul este în regulă!”

Adrian O., Instalator – Germania,  jud. Sibiu

“Bună ziua dna Nora! Țin să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine! Momentan am să-mi pregătesc casa pentru iarnă, însă la anul cu siguranță mă voi întoarce în Germania. M-am înțeles foarte bine cu colegii de la lucru dar și cu firma angajatoare. Numai bine și sănătate”

Manole C., Instalator – Islanda,  jud. Constanța

”M-am acomodat bine cu munca și cazarea, chiar mi s-a propus o prelungire a contractului pentru anul viitor, ianuarie-mai. Cu colegii străini mă împac bine. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul Dvs!”

Laurențiu T., Chelner – Germania,  jud. Maramureș

”Mă simt foarte bine aici! Mulțumesc echipei Silverhand pentru ajutorul și suportul acordat!”

Daniel L., Instalator – Norvegia,  jud. Constanța

”Multumesc mult pentru ajutor.”

Ileana H., Muncitoare fabrică – Germania,  jud. Arad

”Va multumesc pentru intelegere,implicare si sprijin. O sa va recomand la prieteni.”

Fănuța și Nicolae R., Muncitori producție – Germania, jud. Vâlcea

”Va multumim pentru sprijin si ajutor. O sa ne aducem si fiica cu noi sa lucreze aici.”

Petru V., Lăcătuș – Olanda,  jud. Iași

”Va multumesc pentru tot! Sunteti o draguta!”

Marius O., Lăcătuș – Olanda,  București

”Va multumesc pentru implicare. Am trecut cu brio examenele VCA si BSN, iar conditiile de cazare sunt in regula.”

Ștefan G., Tâmplar – Olanda, jud. Giurgiu

”Am ajuns ieri la cazare. Este de-a dreptul deosebita, iar astazi am prima zi de munca. Nu este complicat job-ul si cred ca ma voi acomoda in cel mai scurt timp. Pastram legatura.”

Robert P., Șofer – Germania, jud. Arad

”Buna ziua! va multumesc pentru telefon, aici e totul in ordine. Va multumesc pentru sprijinul acordat”

Ionuț N., Electrician – Germania, jud. Cluj-Napoca

”Am ajuns cu bine la adresa de cazare, are tot ce am nevoie iar de luni am si inceput lucrul. Multumesc frumos pentru promptitudinea de care ati dat dovada.”

Mihai P., Zugrav – Germania, jud. Iași

”Sunt la a doua colaborare cu Silverhand, la locul de munca este bine, iar cazarea este destul de aproape. Va tin la curent cu alte detalii.”

Dumitru G., Instalator – Elveția, jud. Gorj

”Multumesc pentru facilitarea acestui loc de munca in Elvetia, fara Silverhand nu ar fi fost posibil. La locul de munca este bine, m-am adaptat nu mi-a fost greu avand experienta de munca in tari ca Germania, Austria sau Olanda.”

Gabriel T., Electrician – Olanda, jud. Prahova

”Conform convorbirii telefonice cu firma din Olanda am ajuns la biroul lor unde am semnat contractul de munca si am primit adresa de cazare. Multumesc pentru obtinerea unui loc de munca si a seriozitatii de care ati dat dovada.”

Vasile M., Montator rigips – Germania, jud. Timiș

”Am ajuns cu bine la locul de cazare si de luni incep lucrul. Faptul ca am cunostinte de limba germana m-a ajutat foarte mult in gasirea unui loc de munca”

Tudor D., Operator mașini – Germania, jud. Salaj

”Dupa prima saptamana de munca, impresia este foarte buna. E totul foarte ok, mult mai bine chiar si ca experienta anterioara.”

Marius T., Excavatorist – Austria, jud. Caraș-Severin

”Am ajuns cu bine, am primit o masina de la firma pentru a ma putea deplasa la munca, azi am sustinut proba practica. Sper sa imi gaseasca si un coleg de camera pentru ca in momentul de fata sunt singur in camera”

Daniel Z., Instalator – Germania, jud. Cluj-Napoca

”Buna ziua, aici este totul bine momentan. Sunt in procesul de acomodare la noul loc de munca, lucrez in echipa cu cineva si ma descurc bine. Va voi suna si la sfarsitul saptamanii sa va tin la curent, va multumesc!”

Catalin L., Sudor – Germania, jud. Neamț

”Buna dimineata, am trecut proba si am inceput la locul de munca. Totul aici e conform asteptarilor, conform celor discutate cu dvs la inceput. Astept sa se concluzioneze situatia cu cazarea intrucat vreau sa-mi aduc si sotia aici. Pentru moment este perfect. Va multumesc pentru telefon!”

Marian G., Operator CNC – Germania, jud. Mureș

Bună ziua! Am început azi în schimbul unu și deocamdată  sunt ok.

Am să lucrez cu colegi vorbitori de germană ca să îmi mai îmbunătățesc și cunoștințele de germană. Vă țin la curent cu informații noi dar până atunci vă mulțumesc pentru amabilitate și pentru ajutorul acordat!

Cristinel P., Chelner – Germania, București

”Buna ziua! Am luat sortul si lucrez ca sa ma acomodez si sa invat cerintele postului. Restaurantul arata foarte ingrijit. Este o zona linistita, multa natura, multa verdeata. Colegii de munca par foarte de treaba si saritori. ”

Ovidiu D., Muncitor construcții – Germania, jud. Hunedoara

Cornel C., Instalator – Germania, București

”Buna ziua, momentan sunt la locul de munca, am ajuns cu bine ieri, am fost preluat de la gara de un domn si m-a condus la firma. Am aici si colegi romani trimisi tot prin intermediul dvs, m-au ajutat sa completez formularele inainte de inceperea la munca iar astazi e prima zi. Va multumesc pentru seriozitate si eforturile depuse!”

Nicolae U., Zugrav – Islanda, jud. Bihor

”Am ajuns ieri dimineata in Islanda. Pana acum totul s-a miscat foarte rapid, am reusit sa iau si kennitala in aceeasi zi. Am fost la biroul firmei si mi s-a facut prezentarea contractului, a locului de munca. Ulterior, dl. P**** m-a condus la cazarea din Keflavik. Conditiile sunt foarte bune, peste asteptari. In cursul zilei de maine urmeaza sa merg la santier impreuna cu colegul din Bulgaria. De asemenea, saptamana viitoare il astept pt dl. V**** cu care am colaborat in Olanda si ne-am inteles foarte bine. Va multumesc pentru ajutor”

Aurelian S., Chelner – Germania, jud. Mureș

Liviu B., Vopsitor industrial – Germania, jud. Constanța

”Este totul in regula, si la firma, si la cazare. Ma descurc. Va multumesc ca m-ati ajutat sa imi gasesc un loc de munca. Va voi recomanda si altor persoane.”

Laurentiu T., Chelner – Germania, jud. Maramureș

Totul este superb! Am ajuns aseară la hotel, azi dimineața am semnat actele și de luni voi începe activitatea la noul loc de muncă. Zona este foarte frumoasă aici, am camera mea, liniștea mea, mă bucur pentru că am ales să colaborez cu firma Dvs! Vă țin la curent cu noi informații!

Janos C., Montator acoperiș – Austria, jud. Harghita

Bună ziua, doamna Nora! Am ajuns cu bine în Austria. Angajatorul de la firma m-a ajutat cu actele și m-a prezentat la client. Este foarte mult de lucru, mă bucur foarte mult  și sper că pot rămâne aici până la sfârșitul anului. Vă mulțumesc înc-o dată și vă doresc multă sănătate!

Adrian C., Electrician – Germania, jud. Hunedoara

Bună ziua! Am ajuns vineri cu bine la cazare. Dânșii m-au chemat la birou și am reușit să discut toate nelămuririle mele legat de contractul de muncă. Azi am și început munca pe șantier, am și colegi cu care mă deplasez până la lucru. Deocamdată sunt bine, vă mulțumesc frumos pentru ajutorul acordat!

Miha S., Muncitor producție – Germania, jud. Sibiu

”Cazarea este buna, momentan sunt in camera, astept sa semnez contractul de munca si sa incep treaba. Masina de spalat este la subsol si costa 1 euro/tura. Inca nu stiu exact locul/distanta unde voi lucra, unii baieti merg cu bicicleta. Sper sa va ajute la informarea altor candidati.”

Gheorghe B., Chelner – Germania, Germania

George C., Muncitor construcții – Germania, jud. Suceava

Ciprian N. și Cătălin L., Electricieni – Germania, jud. Bacău și Vrancea

”Da, am ajuns de ieri la cazare, acum suntem la munca, cazarea este buna, sa vedem cum ne descurcam cu munca.”

Ionut G., Șofer de camion – Islanda, jud. Bacău

”Am fost de dimineata la firma si am semnat contractul, maine incep la munca. Ma bucur ca am profitat de aceasta sansa, aveam nevoie sa schimb locul de munca iar faptul ca am venit aici ma va ajuta foarte mult. A meritat asteptarea. Sa ne auzim cu bine!”

Lucian I., Sudor – Austria, jud. Sălaj (a 2a colaborare cu Silverhand)

”Buna ziua, am trecut proba de sudura si s-a rezolvat si cu cazarea, arata foarte bine. Am terminat si prima zi de munca si a fost totul in regula, am si colegi romani cu care vorbesc, sper sa intru in ritmul de lucru cat mai repede. Vreau sa fie angajatorul multumit ca doar am venit aici la munca. Va multumesc  si dvs inca o data!”

Marian T., Mecanic utilaje agricole – Germania, jud. Argeș

”Buna ziua, duminica am ajuns la cazare cu bine si de maine incep lucrul. Luni m-a condus doamna L. de la firma la locul de munca, deocamdata este bine, pastram legatura.”

Valentin S., Șofer camion – Islanda, jud. Neamț (a 2a colaborare cu Silverhand)

”Sunt deja la a doua colaborare cu firma Silverhand Romania, multumesc pentru sansa oferita. Am ajuns cu bine la cazare, azi o sa fiu prezentat firmei unde urmeaza sa incep activitatea si deseara o sa si incep lucrul. Multumesc pentru sprijinul acordat in obtinerea unui nou contract.”

Alexander H., Ajutor bucătar – Germania, jud. Brașov

”Buna dimineata! Da, am ajuns cu bine, totul a decurs conform intelegerilor, ieri a fost deja prima zi de munca. Totul este in regula si sunt foarte multumit de conditii. Va multumesc frumos pentru amabilitate, promptitudine si seriozitate!”

Ionel D., Operator producție – Germania, jud. Hunedoara

”Am ajuns cu bine la cazare, domna de la firma este foarte de treaba, ma ajuta in orice situatie. La locul de munca este bine, pastram legatura.”

Marius G., Șofer camion – Islanda, București

”Multumesc pentru sansa oferita, anul trecut nu am putut onora oferta din cauza unor probleme personale. Am ajuns cu bine in Islanda, la aeroport m-a asteptat cineva care m-a condus pana la cazare. La locul de munca este in regula, fac meseria asta de multi ani.”

Liviu F., Muncitor construcții – Germania, jud. Hunedoara

”Am ajuns cu bine duminica  la cazare si de luni am inceput munca. Am primit si echipament de lucru, deocamdata este bine, revin zilele urmatoare cu mai multe detalii.”

Costel T., Fierar betonist – Germania, jud. Argeș

”Am trecut proba doamna, m-au angajat si e totul bine. La cazare am doar colegi polonezi dar ma inteleg cu ei, nu am intampinat probleme. Va multumesc inca o data!”

Mircea O., Zugrav – Germania, jud. Sibiu

”Bună ziua! Am ajuns luni la cazare și spre norocul meu, voi avea și colegi români la noul meu loc de muncă. Am primit și echipament de lucru de la angajator plus m-au ajutat și cu primul meu avans. Vă mulțumesc pentru tot suportul acordat!”

Mihai M., Electrician – Olanda, jud. Mureș

”Bună Echipa Silverhand! Am ajuns ieri în Olanda și cei de la firma angajatoare m-au preluat de la aeroport –  a fost un gest frumos din partea lor. Azi urmează să semnez contractul de muncă și de mâine încep la lucru. Aștept cu nerăbdare! Mulțumesc Silverhand!”

Sorin S., Șlefuitor auto – Germania, jud. Constanța

”Bună ziua! Am ajuns astăzi cu bine în Germania. Am primit cazarea și prima mea impresie este foarte bună. Mâine urmează prima mea zi de lucru la noul loc de muncă. Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat!”

Ciprian C., Mecanic – Germania, jud. Cluj

”Buna ziua! Totul este in regula, ma descurc bine, ma inteleg cu colegii, totul ok. Va multumesc pentru intrebare!”

Ana și George B., Vopsitor auto – Belgia, jud. Bistrița-Năsăud

”Buna ziua! Am ajuns cu bine. Totul e in regula. Pentru prima zi am fost chiar incantati. Si am primit semnale ca si angajatorul a fost multumit. Multumim mult, Silverhand!”

Paul C., Muncitor depozit – Germania, jud. Vaslui

”Locul de munca este in regula, am primit chiar o noua cazare mai aproape de serviciu. Pana in prezent ati dat dovada de seriozitate. Tinem legatura.”

Dan C., Electrician – Germania, jud. Arad

”Sunt deja la a doua colaborare cu firma Silverhand si pot spune ca sunt foarte multumit. Cazarea este in regula, stau singur in camera. Dupa doua saptamani am primit si un mic avans.”

Mihai și Loredana G., Operatori producție – Germania, jud. Suceava

”De mult timp am incercat sa gasim eu si sotia mea un loc de munca in Germania. Silverhand ne-a oferit aceasta sansa. La munca este bine, lucram in schimburi si firma este ok. ”

Stefan D., Instalator – Germania, jud. Brăila

”Multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada in gasirea unui loc de munca potrivit mie. Desi locuiesc in Germania de cateva luni bune, nu am reusit sa imi gasesc ceva de lucru. Managerul firmei este foarte cumsecade si ma ajuta in orice problema am, iar colegii sunt de treaba.”

Ionut P., Mecanic auto – Germania, București

”Am ajuns cu bine la cazare, de maine incep lucrul. Apreciez foarte mult sprijinul acordat in gasirea unui loc de munca in Germania desi am cunostinte de limba germane minime. Multumesc pentru sansa acordata!”

Dorin D., Operator CNC – Germania, jud. Hunedoara

”Cazarea este foarte aproape de locul de munca, la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Stau singur in camera, unde am bucatarie, baie si este foarte liniste. La munca imi place, toata lumea este intelegatoare, iar cu colegii ma inteleg bine.”

Gabriel F., Stivuitorist – Germania, jud. Caraș-Severin

”Am ajuns la cazare. Conditiile sunt ok. E super curat. Am semnat si contractul. Maine, la 7, incep munca. Pastram legatura. Multumesc!”

Tudor R., Sudor – Olanda, jud. Brașov

”V-am contactat sa va spun ca am dat proba de sudura si am fost acceptat, de maine incep la locul de munca. Ieri m-a asteptat persoana de contact in oras si m-a condus la cazare, este totul in regula, astept sa vad cum va fi la munca. Vreau sa va multumesc pentru sprijinul acordat, numai bine!”

Constantin și Elena M., Muncitori fabrică – Danemarca, jud. Iași

”Buna ziua, am ajuns cu bine, mulțumim!  Deocamdată avem o locuința provizorie, nu suntem la adresa care era in contract. Peste o săptămâna ne-au spus ca vom merge la adresa de pe contract, probabil. Azi a fost prima zi de munca, in mare a fost totul in regula, speram sa fie mult mai bine pe viitor când vom învață tot ce avem de făcut.

Mulțumim pentru mesaj!”

Marian P., Electrician – Islanda, jud. Constanța

”Buna ziua domnule Gota!

Vreau sa va multumesc pentru jobul din Islanda,totul este ok,cei de la E**** mi au prelungit contractul,sunt multumit de tot ce se intampla aici.

Cu stima,Marian P.”

Marian I., Electrician – Germania, București

”Am ajuns cu bine la sediul firmei din Fulda. Acolo am fost asteptat de dl. S. cu care am mers la primarie pentru inregistrare. Am discutat toate detaliile necesare, iar la final am primit adresa de la cazare si de la santier. Sper sa imi imbunatatesc abilitatile de limba germana.”

Silviu și Claudia S., Tâmplar/Muncitoare fabrică – Germania, jud. Dâmbovița

”Dl. C ne-a condus pe mine si pe sotie la cazare iar acum asteptam sa punem la punct ultimele detalii. Maine mergem sa semnam contractele de munca, sotia nu a mai vrut sa lucreze in domeniul hotelier iar domnul C. a fost de acord si i-a oferit o alta posibilitate, sa lucreze in fabrica. La cazare avem colegi romani, eu nu platesc cazare iar sotia e fericita ca si-a gasit colege cu care sa mearga la munca aici. Va multumim ca ne-ati contactat sa va interesati daca am ajuns cu bine, sanatate!”

Marian O., Muncitor fabrică – Germania, jud. Teleorman

”M-a preluat o doamna de la gara si m-a condus la cazare. Conditiile de la cazare sunt bune, este curat si bine. Stau in camera de 3 persoane, dintre care una este din Romania, iar cealalta este din Croatia. Momentan totul e bine si nu am nimic de reprosat.”

Jean L., Instalator – Norvegia, București

Domnul Jean se află la al doilea contract de mediere de lungă durată încheiat cu Silverhand Group

”Cazarea este ok, cea mai buna pe care am avut-o in Norvegia. Locul de munca, de asemenea este in regula, cu exceptia ca sunt unii instalatori la santier care nu stiu sa vorbeasca lb en, dar asta se va rezolva in timp.  Singura problema este transportul de la locul de munca pana la cazare, insa voi primi indrumare de la firma si acest lucru se va rezolva.”

Francesca I., Muncitoare fabrică – Germania, jud. Dolj

”Buna ziua, am ajuns, este totul in regula, am fost primita cu bratele deschise de catre personal, cazarea este ok, Dna. I**** de la firma m-a asigurat ca totul este ok, am facut controlul medical si acum ma indrept catre locul de munca.”

Gheorghe B., Electrician – Germania, jud. Maramureș

”Buna ziua, am ajuns la Fulda, astazi de dimineaza am semnat contractul de munca si am primit informatiile cu privire la cazare, iar acum ma indrept spre aceasta.”

Cornel C., Instalator sanitar – Olanda, jud. Iași

”Buna ziua, domnisoara Lavinia, va multumesc pentru eforturile dvs, am discutat cu dl J. si voi incepe de luni la locul de munca. Persoana de contact a fost foarte grijulie si m-a coordonat spre cazare, iar apoi spre biroul firmei unde am semnat contractul de munca. Sunt nerabdator sa inceapa ziua de luni si sa muncesc, ca doar de asta am venit aici. Ne vom auzi la telefon ca sa va pun la curent pe parcurs legat de cum ma descurc. Va multumesc pentru amabilitate, toate bune!”

Florin M., Electrician – Norvegia, jud. Prahova

”Buna ziua, am ajuns in Norvegia, in momentul de fata iau cina cu Dl. A*** si discutam despre programul meu pentru zile urmatoare.”

Rudolf H., Lăcătuș – Austria, jud. Maramureș

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Austria. Lucrez aproape de o săptămână ca lăcătuș la o firmă renumită în nordul Austriei. Sunt mulțumit cu condițiile de cazare, iar la locul de muncă am și colegi din România. Vă mulțumesc pentru ajutorul acordat!

Dănuț B., Electrician – Germania, jud. Maramureș

Bună ziua! Mă bucur că am ales în continuare să colaborez cu Silverhand. De data aceasta am posibilitatea să lucrez mai aproape de soția mea, care și ea are un job în Germania. Sunt mulțumit, sănătate vă doresc!”

Cristian D., Electrician – Germania, jud. Galați

”Pot sa va spun ca totul e bine, si la cazare, si la locul de munca, chiar daca nu e santier si e o fabrica, e bine. Va multumesc inca o data si sper sa fie bine pe mai departe. Toata stima!”

Daniel V., Șofer de autobuz – Germania, jud. Brașov

”Am ajuns ieri cu bine la cazare. Azi am inceput lucrul si incep sa invat traseul. Ma bucur ca m-ati sunat sa vedeti daca este totul in regula, sunt multumit de ceea ce am gasit aici. Revin saptamana viitoare la dvs cu mai multe detalii. O zi buna!”

Petru U., Electrician – Germania, jud. Iași

”Am rezolvat cu dl A** sa mergem maine la primarie pentru a ma inregistra, am cerut si un avans iar dansul a fost foarte amabil sa ma ajute. La munca e totul bine, ma descurc, sper sa fie domnii multumiti de mine. La cazare locuiesc cu un coleg roman, totul decurge super. Va multumesc ca m-ati sunat sa va interesati de situatia mea si ca ma sprijiniti in continuare. Multa sanatate!”

Constantin G., Sudor – Olanda, jud. Dolj

”Am semnat contractul de munca, firma mi-a pus la dispoziție o mașina pe care am luat-o in primire. Condițiile de la cazare sunt bune. Sper sa fie totul ok și sa lucrez cât mai mult timp aici, iar când ajung la Craiova vreau sa ne întâlnim sa va povestesc experiența din Olanda.”

Nicușor C., Electrician – Germania, București

”V-am sunat sa va multumesc pentru sprijin. Am ajuns de dimineața la sediul firmei din Fulda, l-am întâlnit pe dl. A**, am semnat toate actele necesare, apoi am luat trenul înspre Freiburg, unde, la gara am fost așteptat de o persoana de la firma pentru care urmează sa lucrez. Sunt bucuros ca am ajuns aici și ca totul a decurs foarte bine.”

Zoltan B., Lăcătuș mecanic – Islanda, jud. Timiș

”Am ajuns cu bine, ne-am intalnit cu persoana de contact, am fost directionati spre cazare, totul este in regula. Ma aflu aici cu un coleg roman, ne intelegem bine, e o atmosfera prietenoasa. Asteptam sa mergem la locul de munca, suntem optimisti.”

Ladislau P., Lăcătuș mecanic – Austria, jud. Hunedoara

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Austria, am fost la birou și am semnat contractul de muncă. Lucrez deja de o săptămână și sunt mulțumit de condițiile de lucru și de cazare. Vreau pe această cale să mulțumesc  echipei Silverhand pentru silința și rapiditatea acordată în găsirea unui job pentru mine.  Multă sănătate!

Nicolae I., Operator producție – Germania, jud. Prahova

Am ajuns cu bine în Germania. M-am întâlnit mai întâi cu domnii angajatori, am semnat contractul iar după m-au însoțit până la cazare. Vă mulțumesc foarte frumos ca mi-ați găsit așa de repede un loc de muncă în Germania. Revin cu alte detalii după prima mea săptămână de lucru.

Alpar T., Instalator – Islanda, jud. Harghita

”Am ajuns aseara in Islanda. De acolo am fost dus la cazare unde conditiile sunt foarte bune. Camera este ok, 4/4, curata. Astazi am fost la sediul firmei sa rezolvam cu toate actele necesare, iar maine incep lucrul efectiv. Tinem legatura.”

Daniela B., Îngrijitor persoane vârstnice – Germania, jud. Bistrița-Năsăud

”Am ajuns cu bine aseara. Ne-a asteptat doamna de la firma la gara. Am fost la firma si am semnat contractul, apoi m-a prezentat personalului din azil. Cazarea este echipata cu tot ce ne trebuie. Diseara o sa intru la munca in schimbul de noapte. Multumesc pentru tot! Nu ma asteptam sa fie atat de bine.”

Mihai P., Electrician – Germania, jud. Mehedinți

Bună ziua! Mă bucur de o nouă colaborare cu Dvs. Momentan lucrez la o altă firmă din Germania unde am și un coleg român, ne înțelegem foarte bine. Sper să țină șantierul până la sfârșitul anului acesta. Vă mulțumesc și multă sănătate.

Daniela C., Muncitor necalificat – Germania, jud. Timiș

”Am ajuns aseara, azi am fost la firma, mi-au explicat putin cum stau lucrurile si maine urmeaza sa incep. E totul in regula, si locuinta, si la firma. Sunt toti oameni cumsecade si gentili. Deocamdata nu sunt probleme.”

Echipa 4(Marian D., Adrian B., Cristian D., Marius S.), Zidari – Olanda, București și Dr. Tr. Severin

”Buna ziua. Am ajuns la cazare unde conditiile sunt exceptionale, va spun ca sunt mai bune ca acasa, iar domnul de aici este foarte intelegator. Noi nu vorbim foarte bine lb. engleza si totusi ne-a propus sa ne inscrie la cursuri pe banii dansului doar ca sa putem comunica eficient. Rar am intalnit asemenea conditii. Va multumesc”

Eugen R., Instalator – Olanda, jud. Botoșani

”buna ziua, am ajuns azi noapte la cazare. Acum sunt la cursul pentru obtinerea certificatului VCA. Ulterior merg cu dna. de la firma sa ma inregistrez la primarie, iar maine ajunge si colegul de la Bucuresti cu care voi lucra. Va multumesc. Tinem legatura”

Marian P., Electrician – Islanda, jud. Constanța

”Buna ziua.

Numarul de Germania nu l-am mai bagat in telefon. Telefonul il tin inchis la munca. Il deschid doar in pauza si dupa program. Pana acum totul este ok. Si la munca si la cazare. Multumesc pentru preocupare

O zi buna va doresc,

Marian P.”

Nicolae V., Sudor – Germania, jud. Timiș

”Bună ziua!

Am ajuns cu bine la firmă, am semnat toate actele și sunt deja după prima zi de lucru. Mi-a făcut plăcere să colaborez cu Dvs.

O zi bună!”

Ioan P., Muncitor în depozit – Olanda, jud. Hunedoara

”Va multumesc de intrebare, da totul este in regula”

Marian A., Ajutor bucătar – Germania, din Hamburg – Germania

”e bine, am ajuns sambata, am inceput atunci munca, avem un apartament cu tot ce ne trebuie, e fain. Seful de aici e si primarul din localitate”

Vasile B., Tâmplar – Germania, jud. Bacău

”La munca e normal, am un coleg moldovean, la cazare e bine, avem o casuta asa mai mica, avem si o bucatarie, sa putem sa gatim”

Alin E., Instalator – Norvegia, jud. Gorj

”Buna ziua, dl. Alexandru. Totul este in regula in Norvegia, atat la job cat si la cazare. Am finalizat un curs de protectia muncii. Momentan lucrez la instalatii sanitare. Tinem legatura in continuare.”

Marius H., Fierar betonist – Norvegia, jud. Vaslui

Totul este perfect! Contractul merge mai departe. Oamenii sunt prietenoși și mă ajută de câte ori am nevoie. Deja mi-au plătit biletul pentru întoarcerea la muncă în ianuarie. Vă mulțumesc și la mulți ani! 

Costi V., Muncitor depozit – Germania, jud. Hunedoara

” Buna Seara !!!

Multumesc de intrebare 🙂 !!

Aici sunt bine ,din punctul meu de vedere 🙂,sunt foarte bucuros de faptul ca firma L** ma ajutat cu 1000 de euro ptr am cumpara o masina cat de cat functionabila ptr servici .

Acum sper si Dansii sa fie multumiti de mine 🙂!!!

Cu la capitolul Sarbatori de iarna …..nu sunt prea fericit deoarece voi ramane singur in pensiune de Sarbatori 🙁….dar  o sa trec peste peste asta 🙂.

Imi doresc in noul an sa reusesc sa imi gasesc pe langa jobul actual 1 sau doua mini joburi (acel job care este platit in Germania cu 450 de euro neimpozabili )🙂…iar cu bani pe care ii strang din aceste mini-joburi ,sa pot sa ma inscriu la un Ausbildung intr-o meserie ca Programator in IT sau Electrician 😉…..am observat pe siteul Silverhand ca aceste meserii sunt platite bine 🙂👌.

V-am recomandat de 2 ori intr-un grup de Facebook 🙂🙂🙂.

Sunt norocos ca v-am intalnit 😊😊😊

Va doresc Sarbatori Fericite !!!

Va doresc mult Succes !!!”

Adrian A., Electrician – Olanda, jud. Cluj

”Buna ziua, dl. Alexandru. Mi s-a prelungit contractul in Olanda. Sunt foarte multumit de firma la care m-ati plasat si drept dovada mi-au lasat cheile de la cazare, mi-au confirmat revenirea in Olanda dupa sarbatori. Imi place continuitatea si vreau sa raman aici cat mai mult timp”

Rares P., Instalator – Norvegia, jud. Bacău

”Termin contractul pe data de 14.12 si sunt interesat sa ma reintorc in Norvegia din ianuarie 2019. Totul a fost ok, exact asa cum am stabilit de la bun inceput. Cei de la firma mi-au promis ca ma suna in momentul in care se redeschid santierele in Tromso. Va urez sarbatori fericite!”

Dan M., Muncitor construcții – Olanda, jud. Suceava

” Am 6 luni de cand lucrez la firma asta. Relatia cu seful de santier este foarte buna. Mi s-a prelungit contractul. Am sa ma intorc in tara pe 20 decembrie si revin in Olanda pe data de 06 ianuarie. Munca nu este cea mai usoara, insa m-am acomodat foarte bine. Tinem legatura in continuare.”

Jean L., Instalator – Norvegia, București

”Buna ziua. Sunt dispus sa ma reintorc in Norvegia pentru un nou contract de munca. Experienta de la Tromso a fost buna, am castigat in medie 4000 de EUR/luna cu tot cu ore suplimentare. Acum sunt in discutii pentru a primi si banii de vacanta. Din ianuarie vreau sa ma reintorc. Va multumesc”

Vasile B., Mecanic – Islanda, jud. Ilfov

” M-am acomodat foarte repede cu jobul. Am fost foarte multumit de salariu, deoarece faceam si ore suplimentare. Cazarea a fost buna. Per total sunt multumit ! Va multumesc”

Ionel L., Electrician – Islanda, București

”A fost bine. Am stat o mare perioada singur in camera. Jobul a fost excelent, oamenii de la munca super ok. M-am inteles foarte bine atat cu colegii cat si cu seful de santier. Au fost foarte multumiti de mine. Discutam dupa sarbatori despre un nou loc de munca”

Cristian C., Instalator – Islanda, jud. Constanța

” Este foarte bine. Suntem cazati in camere single, locuim intr-o vila in centrul orasului. Jobul este for simplu. Salariul vine la timp si facem si ore suplimentare. Va multumesc”

Mihacz T., Electrician – Germania, jud. Mureș

”Este super ok aici! Mă înțeleg foarte bine cu toți colegii de la lucru si primesc mult suport din partea firmei angajatoare. Deocamdată mă simt bine, vă mulțumesc! ”

Ioan M., Dulgher- Germania, jud. Bistrița-Năsăud

” e foarte bine, nu mai lucrez la firma romaneasca, unde sa isi bata joc, sa nu iti fie platite orele suplimentare. Am nimerit foarte bine aici”

Gheorghe S., Zugrav – Germania, jud. Alba

”foarte faina firma, toti m-au laudat aici, am primit si cadou de craciun, foarte bine a fost, primim banul la timp, revin la anu, a ramas ca ma suna ei”

Dan M., Operator CNC – Germania, jud. Arad

Bună, Vă mulțumesc că vă gândiți și la mine. În perioada sărbătorilor vreau să vin în țară cu fiica mea, dacă găsesc bilete de avion mai ieftine „last minute „..vreau să-i fac cadou primul ei zbor. La serviciu este bine, lucrez la aceeași fabrică de când am venit, colegii sunt ok. Mă înțeleg super cu toți, de la șef până la ultimul coleg, nu am avut până acum nici o divergență. Mult bine Vă doresc și Sărbători fericite, întregii echipe

Vasile și Cristina H., Operatori producție – Germania, jud. Harghita

”Bună ziua, am ajuns cu bine, am început munca de 3 zile, e totul ok. Cazarea este bună, avem o garsonieră complet utilată. Semnalul la telefon e un pic cam slab, probabil din această cauză nu am putut fi contactat. O zi frumoasă in continuare! ”

Mihail A., Electrician – Germania, jud. Timiș

Bună ziua! Am început cu bine munca în Austria. Cazarea este aproape de lucru așa că deplasarea este super ușoară. Îmi doresc o colaborare cât se poate de lungă cu această firmă, sunt super ok. Vă mulțumesc

Florin D., Electrician – Islanda, jud. Călărași

”M-am acomodat foarte bine in Islanda, sunt obisnuit cu genul acesta de munca. Totul este in regula pana acum. Va multumesc”

Vasile C., Mecanic – Islanda, jud. Prahova

”Buna ziua. V-am sunat sa va spun ca am terminat contractul in Islanda, a fost o experienta foarte buna. Evident, de-a lungul timpului au existat si mici neintelegeri, dar s-au rezolvat si cu ajutorul firmei din Islanda. Astept cu mare drag sa ma reintorc pentru un nou contract.”

Marian A., Montator ferestre și uși – Germania, jud. Galați

Bună ziua! Am ajuns cu bine la cazare. Lucrez deja de aproape o săptămână și m-am integrat foarte bine la punctul de lucru. Să dea Domnu să meargă fel de bine și în continuare.

Dragos C. și Silviu D., Instalatori – Olanda

”Experienta este foare buna. Jobul este ok si deloc complicat. Cazarea este foarte buna, avem dormitoare separate si toate conditiile necesare unui trai bun. Pe 10 decembrie venim in concediu si ne vom intoarce in prima saptamana din Ianuarie. Va multumim”

Razvan C., Îngrijitor persoane vârstnice – Germania, jud. Brașov

Bună ziua! Am ajuns cu bine la cazare. Lucrez deja de aproape o săptămână și m-am integrat foarte bine la punctul de lucru. Sper să fie la fel de bine și în continuare.

Adrian M., Muncitor depozit – Belgia, jud. Galați

”Am ajuns astazi, m-am cazat, totul este minunat, inclusiv orasul, iar conditiile de cazare sunt foarte bune. Acum merg la firma sa semnez actele si duminica incep lucrul.”

Florin și Loredana F., Muncitori depozit – Belgia, jud. Satu Mare

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Belgia. Cazarea e alta decât ce ne-a arătat S*** dar este ok. Mâine ne întâlnim cu doamna S*** pentru a semna contractul și să mai cerem anumite detalii. V-am rămâne foarte recunoscători dacă ne-ați găsi și un alt job pentru mine și pentru soția mea după ce terminăm  contractul aici. 

Alexandru D., Muncitor construcții – Finlanda, jud. Dolj

”Am ajuns la cazare, arata foarte bine si este curat. Avem bucatarie unde imi pot gati si avem wifi in camera. T** este un tip super ok. Maine dimineata mergem sa facem actele la primarie si protectia muncii. Luni incep munca. Iti multumesc pentru tot Lucian, esti un adevarat profesionist.”

Alina V., Muncitoare fabrică – Germania, jud. Harghita

Dumitru S. și Simion P., Șoferi camion – Islanda

”Am onorat tot contractul de 6 luni, experienta a fost foarte buna. Asteptam inceputul de an ca sa putem merge inapoi. Desi salariul era de 2850, am facut multe ore suplimentare si ajungeam la 3500 EUR net/luna dupa cazare. Va multumesc.”

Ionut B., Șofer camion – Germania, jud. Caraș-Severin

Buna! Am semnat azi contractul de munca cu firma angajatoare. Ramane sa dau proba de lucru joi si vineri iar dacă totul decurge bine, voi avea un loc de muncă pentru o perioadă de cel puțin un an. Mă bucur că m-ați putut ajuta și că în același timp mi-ați găsit în zonă  unde îmi doream eu cel mai mult. Sunteți o echipă bună! O zi faină în continuare.

Vali N., Macaragiu – Germania, jud. Suceava

”Am ajuns la locul de munca din Austria, totul e in regula, sunt multumit, pana acuma pot confirma ca este o firma serioasa, sper sa avem o colaborare de succes”

Gabriel A., Montator parchet – Germania, jud. Neamț

Bună ziua! Vă mulțumesc în primul rând că m-ați ajutat. Am deja o săptămână și mă înțeleg foarte bine cu angajatorul și cu toți colegii de la lucru.

Am să urmez și un curs de limba germană ca să îmi mai perfecționez cunoștințele mele.

O zi bună și spor Echipa Silverhand!

Florentin V., Dulgher – Norvegia, jud. Mehedinți

”Este excelent in Norvegia. Cazarea este intr-o cabana foarte mare, fiecare angajat are dormitorul lui, cabana este dotata cu toate utilitatile. Managerul nostru este un tip foarte de treaba, ne intelegem excelent iar salariul il primim mereu la timp si este mai mare fata de ce am vorbit noi initial. Fac echipa cu un lituanian si ne intelegem de minune, pe scurt, totul este excelent”

Gheorghe U., Zugrav – Germania, jud. Maramureș

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Germania. Ieri a venit doamna de la firma angajatoare si am mers impreuna la locul de muncă.  Nu locuiesc departe de cazare plus am colegi de la lucru care mă ajută cu transportul zilnic până la șantier. Vă mulțumesc pentru ajutorul Dvs și ținem legătura în continuare!

Anca P. și Ioan D., Muncitori necalificați – Germania, jud. Brașov

”am ajuns, suntem deja la cazare, e mai bine decat ne asteptam, conditii mai mult decat decente, stam intr-un apartament cu 2 camere doar noi 2 si avem transport asigurat, un minibus pana la lucru.”

Alina V și Adrian T., Muncitori fabrică – Germania, jud. Harghita/jud. Sibiu

”am ajuns, cazarea e cum s-a promis, o garsoniera pentru noi, astazi avem protectia muncii si va tinem la curent. Momentan este totul bine.”

Alin R., Tâmplar – Germania, jud. Timiș

”asa cum au spus si cunostiintele mele sunteti o firma f serioasa, de asta am si apelat la dvs.”

Sorin B., Zugrav – Germania, jud. Timiș

”Buna ziua, sunt foarte multumit de firma de Germania si de dumneavoastra, nota 20! Din cate experiente neplacute am avut inainte, chiar pot sa spun ca a fost foarte bine. Ceea ce s-a vorbit, asta am si gasit acolo, de aceea v-am recomandat la prieteni. Stima!”

Mihai P., Stivuitorist – Belgia, jud. Timiș

”Buna ziua, am ajuns cu bine in Belgia, am dat si proba la care am obtinut un rezultat bun. Multumesc frumos pentru toata sustinerea echipei dumneavoastra.”

Sabin D., Zugrav – Germania, jud. Sibiu

”Da, este totul in regula. Nu stiu cum sa va multumesc. ”

Gianina L., Operator producție – Germania, jud. Alba

”Buna ziua! Sunt OK, multumesc! Am inceput munca. Momentan e bine. M-am mutat in apartament cu inca trei colege. Sper sa fie totul in regula. ”

Cristian D. și Ion T., Electrician – Germania, jud. Galați

”Da, am ajuns cu bine. Cazarea arata ok, cei de la firma spun ca in doua saptamani ne cauta ceva mai aproape. In restul totul bine, la munca e ok. Stima”

Romica R., Instalator – Norvegia, jud. Botoșani

”S-a terminat contractul, acum m-am intors acasa. Pot spune ca sunt multumit de intreaga perioada petrecuta in Norvegia, am lucrat impreuna cu domnul Alin de la Targu-Jiu, trimis tot de dvs. Acum vreau sa petrec 1-2 sapt cu familia, apoi sa merg iar la lucru, tot cu dl Alin daca se poate pentru ca ne-am inteles foarte bine. Va sun saptamana viitoare. Multumesc”

Marian D. și Dorin S., Electricieni – Germania, jud. Bihor

”Nu am putut sa raspundem ieri deoarece ne-am lasat telefoanele in masina. Este totul in regula, ne-au dat deja masina de serviciu. Desi e statiune montana, sunt cam 8 grade seara, cam ca la noi. Ieri am lucrat cu 2 colegi, de azi lucram singuri. La cazare e ok, camera single, baia e pe hol dar nu e rau momentan. Ne intoarcem la lucru, o zi frumoasa!”

Cristian A., Electrician – Germania, jud. Neamț

”Buna seara ,da am fost la munca ,a fost totul bine ,doar ca la început de munca nu mi-a explicat ce trebuie sa fac și cum ,macar o jumate de ora sa rămână cineva sa-mi explice. Am facut doar 3 tablouri electrice cel mai greu a fost primul și schema era desenata de mâna .

Mâine plec la un nou santier .

Va mulțumesc,

cu stima Cristian A.!”

Cristian G., Șofer camion – Islanda, București

”Am lucrat 3 luni in Islanda cu firma dvs. am avut o experienta foarte buna. Cand au fost probleme, am apelat la firma cu care colaborati si m-au ajutat de fiecare data. A fost o experienta foarte buna.”

Amira C., Personal hotelier – Germania, jud. Timiș

Vasile V., Șofer de autobuz – Germania, jud. Bistrița-Năsăud

Bună ziua! Vă mulțumesc pentru mesaj. Sunt bine, am ajuns dimineața la firmă și am semnat contractele de muncă. Urmează să mergem împreună cu angajatorul la punctul de lucru. Vă mulțumesc pentru ajutorul Dvs! Mă bucur că am ales să colaborez cu Silverhand.

Marius N.,Mihai M., Andrei U.,Leontin E., Instalator – Norvegia, jud. Prahova

”Avem 2 zile deja de munca, pana acum totul e bine. Legat de cazare, momentan stam toti 4 intr-o garsoniera unde avem plita, frigider si baie proprie, dar ne vor muta in cateva zile.Multumim pentru tot.”

Gabriel V., Dulgher – Olanda, jud. Dâmbovița

”am ajuns cu bine, acum ne indreptam spre primarie pentru acte, va multumesc”

Constantin T., Electrician – Germania, jud. Neamț

”Bună ziua! Vă mulțumesc pentru ajutorul Dvs. Lucrez în apropiere de granița cu Elveția, colegii sunt de treabă, am primit și primul meu avans de la angajator. Sper că pot rămâne aici până la sfârșitul anului. Cu multă stimă”

Radu C. și Valentin V., Electricieni – Germania, jud. Timiș

”am ajuns bine, la cazare avem 2 bai, o bucatarie, e totul curat, nu avem masina de spalat, dar au zis ca in cel mai scurt timp se rezolva, lucram, ne-a preluat seful de santier cand am ajuns, e totul bine momentan”

Paul R., Ionica D. și Daniel P., Muncitori construcții – Olanda, jud. Călărași

”Este foarte bine. Am prins santiere bune, cu oameni intelegatori si comunicativi. Avem o luna si cu siguranta ne vor mai tine, suntem la al 2-lea santier si seful de santier este foarte multumit de noi. Cazarea este perfecta, o pensiune curata si aranjata. Iti multumim mult Lucian!”

Florin S., Ionel M. și Florin D., Montatori rigips – Olanda, jud. Giurgiu

”Suntem Ok. Cazarea este buna. Domnul R, persoana de contact este un om foarte serios si intelegator care ne-a ajutat cu absolut tot pana acum. Avem o mica problema la masina dar avem promisiuni ca o vom repara foarte curand. Va multumim pentru seriozitatea dumneavoastra”

Silvestru N., Muncitor fabrică – Germania, jud. Suceava

”sunt intr-o camera cu domnul Florin, tot prin voi a plecat, aici sunt conditii bune, e prea bine aici, luni incep lucrul, aici e un peisaj extraordinar, trebuie sa veniti si dvs o data, va raman recunoscator”

Cristina C., Operator producție – Germania, jud. Dâmbovița

”Ma bucur nespus ca m-ati putut ajuta intr-un timp atat de scurt, Va multumesc mult.

Salutari de la Targoviste

Multumesc mult !

O  zi buna !”

Mihai O., Muncitor fabrică – Germania, jud. Prahova

”Si eu va felicit pentru competenta si profesionalismul de care ati dat dovada!”

Marian T., Bucătar – Germania, București

”chiar daca am stat 5 zile pe drumuri, multumesc pt oferta, dl angajator este un tip ok, chiar deosebit as putea spune, sper ca ne vom vedea vreodata”

Gheorghe B., Stivuitorist – Germania, jud. Alba

”Totul este super, si cazarea si locul de munca. Nu am niciun fel de problema. Va multumesc!”

Marius A., Operator CNC – Germania, jud. Covasna

Mihaita M., Instalator – Olanda, jud. Prahova

”Este totul in regula pana acum si la locul de munca, si la cazare. Este bine. Sper sa nu fie probleme nici in viitor. ”

Valentin C., Sudor – Germania, jud. Brașov

”Este totul in regula, sunt multumit. Din cate am citit si am inteles, firma la care lucrez este una dintre cele mai bune din Germania. E totul foarte bine. Va multumesc!”

Gheorghe S., Zugrav – Germania, jud. Alba

”respect, multumiri pentru colaborarea de 4 luni, va sun si la anul, cand incepe sezonul, mare respect, sunteti de nota 10, nu numai dvs si colegii, va urez succes si toate cele bune si ne auzim la anul, sa ma aveti in vedere”

Teodor B., Zugrav – Germania, București

”Sunt cu trafaletul in mana. La pensiune e bine, totul in regula. Sunt la 80 de km de Frankfurt, vine cu masina zilnic dupa mine, am facut si actele, deci nu am probleme momentan. Sa traiti, o zi buna!”

Daniela G., Interesată pentru un loc de muncă în Norvegia

”Multumesc frumos!! Speram si eu sa gasesc ceva pentru mine in aceasta tara. Ati fost foarte draguti si profi ca mi-ati raspuns! O zi frumoasa!”

Vasile T., Electrician – Germania, jud. Timiș

”aseara m-am instalat, imi place, acum sunt la spital(e locul de munca), totul e bine pana acum, sunt multumit”

Aurel H. și Alexandru G.,  Sudori – Germania , jud. Arad

”Suntem multumiti, ne intelegem bine cu colegii unguri, am rezolvat si cu masina de spalat la cazare. Pot sa spun ca ne-am acomodat si probabil vom ramane pe termen lung aici. Sunt persoane care au si 8-10 ani vechime la firma asta, deci e o companie serioasa. Un weekend placut!”

Mihai B., Mecanic camioane – Germania, jud. Bihor

Bună ziua! Lucrez de 2 săptămâni lângă Linz într-un atelier/service de camioane.

Mă înțeleg bine cu patronul, am colegi austrieci și colegi români care lucrează șoferi de camion la această firmă.

Vă mulțumesc și toate cele bune vă doresc!

Petru T., Vopsitor auto – Germania, jud. Bihor

”Se vopsesc doar masini noi, trebuie sa stii bine sa le pregatesti. E o hala imensa, se lucreaza in schimburi si cer sa lucrezi foarte bine. Trebuie pregatita caroseria, chituita, izolata, apoi sunt 4 cabine unde le vopsim. ”

Marin I., Electrician – Islanda, jud. Timiș

”Buna ziua!

Va multumesc pentru acest proiect domnisoarei Oana Vancu si intregii echipe Silverhand. Primele impresii la aproape o saptamana dupa inceperea lucrului sunt bune. Astept ziua de salariu pentru a confirma faptul ca este o firma de incredere. Nu am dubii in privinta asta.

   Cateva informatii utile pentru urmatorii candidati care vin prima data in Islanda:

-Aici e frig chiar si in timpul verii (la coborarea din avion, multi din cei care erau doar cu un tricou, erau vineti de frig)

-Pentru deschiderea unui cont in banca e nevoie de pasaport (cartea de identitate nu au acceptat decat la una din banci ) E o regula nou impusa si cred ca si banca asta o va adopta.

-Preturile sunt exagerat de mari comparativ cu cele din alte tari din Europa

-Pentru cei care iubesc natura, au ce vedea. E o tara frumoasa. Eu abia astept luna octombrie sa vad „aurora boreala”.

Ganduri bune si multe multumiri din Grundarfiordur, Islanda

Cu stima

Marin I.”

Marius C., Stivuitorist – Germania, jud. Bihor

”Buna ziua, am implinit un an si am fost preluat direct de angajator. La firma de personal, unde mi-ati gasit locul de munca au fost oamenii foarte corecti, tot ce s-a discutat s-a si intamplat, cazare buna si cand am avut nevoie am fost ajutat de dansii. Va multumesc ca m-ati ajutat si din partea mea aveti tot respectul!”

Aurel D. și Sebastian C., Electricieni – Austria, jud. Brașov

”cazarea e cu tot ce trebuie, localitatea imi place mult, ma inteleg bine cu seful de santier si sunt multumit. Daca mai e ceva, va mai sunam.”

Adrian C., Stivuitorist – Germania, jud. Maramureș

”Am inceput de 3 zile munca, in a 3 – azi m-am descurcat singur, fara ajutor din partea nimanui. Saptamana viitoare o sa fie cu mine un coleg roman care o sa-mi mai explice cateva lucruri. La cazare este in regula. Nu am niciun fel de problema.”

Andrei V., Tâmplar – Norvegia, jud. Mehedinți

”Buna ziua, am ajuns in Norvegia. Am fost asteptat la aeroport de un domn de la firma care m-a si condus la cazare. Camera in care locuiesc este destul de mica, insa stau singur in camera, iar asta ma bucura. Maine voi merge la munca impreuna cu cineva de la firma. Pastram legatura”

Florin M., Zugrav – Germania, jud. Maramureș

”e perfect aici, e totul bine, nu as vrea sa imi schimb locul de munca, multumesc pentru grija”

Razvan H., Chelner – Germania, jud. Timiș

”Da am ajuns bine si totul e ok, deabia astazi am dat de internet si nu mi-am luat cartela de germania inca.”

Florin M., Vopsitor auto – Germania, jud. Argeș

”Apartamentul este super, nici nu ma asteptam sa fie asa ok. Firma pare serioasa, sper sa raman cat mai mult aici.”

Loredana  F., Cameristă – Germania, jud. Timiș

”Deocamdata totul e bine. Lucrez de 2 zile, camera mea este cu tot ce trebuie, aragaz, frigider, chiar ok. Colegii sunt ok, vorbesc si engleza, ma inteleg mai in germana, mai in engleza. Ne mai auzim, la revedere!”

Nicolae S., Stivuitorist – Germania, jud. Hunedoara

”Lucrez doar ture de noapte insa momentan imi convine pentru ca sunt sporuri. Camera in schimb trebuie schimbata, cei de la firma au spus ca de vineri ma pot muta in alta camera”

Mirel S., Tâmplar – Germania, jud. Dâmbovița

”La lucru e in regula, m-am integrat imediat si intre timp mi-au facut si oferta sa ma angajez direct la ei. Acuma sa vedem ce si cum. In rest, de la 1 la 10, e un 8 deoarece cazarea e cam departe de locul de munca. Atunci cand revin din concediu a ramas ca voi avea alta cazare. Toata stima!”

Iulian G., Eugen G. și Petrica S., Electricieni – Germania, jud. Olt

”Am ajuns duminica seara, ne-am cazat si acum am inceput munca. La cazare e convenabil, noi ne vedem de treaba la lucru, daca mai e ceva am sa va sun. Va multumesc mult!”

Erica F., Muncitoare fabrică – Germania, jud. Caraș-Severin

”Noi va multumim pentru ajutor si intelegere sunteti singura firma din romania de care nu suntem dezamăgiți de servicile oferite de câte ori am plecat prin voi am numa cuvinte de laudă si am încredere în străduința voastra”

Gheorghe B., Instalator – Norvegia, jud. Galați

”E ok. Totul este in regula, il astept pe domnul Kristian luni, sa rezolvam cu restul actelor necesare. Este bine!”

Iuri B., Electrician – Olanda, jud. Constanța

Cristian C., Montator acoperis – Islanda, jud. Ialomița

”E totul in regula, sunt multumit, lucrez ca montator de acoperisuri acum. Multumesc!”

Dorinel și Ionut S., Electricieni – Olanda, jud. Cluj

”buna ziua, va multumesc pentru telefon. Suntem in Olanda, am ajuns cu bine, momentan este totul in regula, iar maine suntem programati la examenul VCA. Va contactam si zilele viitoare pentru a va informa”

Danut H., Electrician – Germania, jud. Botoșani

”Momentan sunt la muncă și nu pot vorbi foarte multe. E bine, pot să spun că am nimerit bine. Vă sun mai târziu să discutăm mai multe dacă doriți”

Adrian B., Muncitor producție – Germania, jud. Teleorman

”ambalez niste conserve mici, e cel mai usor job pe care l-am avut, nu mai am colegi romani, sunt majoritatea nemti, ceea ce imi convine, din august incep cursul de germana asigurat de ei”

Gigi P., Electrician – Olanda, jud. Galați

”Este foarte bine in Olanda, nu am de ce sa ma plang. Stau in aceeasi casa cu un alt coleg trimis de firma dvs (S. Sorinel). Saptamana aceasta am avut concediu si m-am intors in tara, dar sambata plec iar in Olanda. Va multumesc!”

Sorin A., Zugrav – Germania, jud. Timiș

Dumitru P., Muncitor construcții, Austria-Viena

Elena S. și Adrian B., Muncitori producție – Germania, jud. Ilfov

”La lucru este totul bine, ne intelegem cu colegii si nu exista probleme. La cazare sunt destul de multi romani, insa din pacate este prea departe de locul de munca, dar speram in curand sa rezolvam aceasta problema. Am reusit sa ne acomodam, iar in mare parte suntem multimiti.”

Constantin V., Muncitor producție- Germania, jud. Hunedoara

Sabin F., Electrician – Germania, jud. Mehedinți

”da, asa este adevarat si eu va recomand la alte persoane interesate sa lucreze in strainatate cu firma dv intermediara Silverhand ”

Stelian B., Zugrav – Germania, București

”Am cunoscut aici niste oameni foarte cumsecade. Clientul la care lucrez acum m-a sprijinit cu orice am avut nevoie. La cazare este foarte bine. Mi-au cumparat televizor nou, fara ca macar sa le cer acest lucru.”

Florin M., Zidar – Germania, jud. Maramureș

Cazarea este foarte aproape de locul de munca, la aproximativ 10 minute de mers cu masina. Stau singur in camera, unde am bucatarie, baie si este foarte liniste. La munca imi place, toata lumea este intelegatoare, iar cu colegii ma inteleg foarte bine.

Constantin V., Gestionar marfă – Germania, jud. Hunedoara

Am ajuns in Germania cu bine dar fara retea de telefonie mobila (cei de la digi ma asigurau ca nu o sa am probleme cu reteaua in Germania), la aeroportul din Nuremberg am fost preluat de Domnul W. W. (o persoana de Nota 10 foarte calma si rabdatoare si grijulie ) care m-a dus direct la Pensiune in Langquaid . Aici am cunoscut 4 persoane foarte OK dintre aceste 4 persoane sunt 2 frati super de treaba unul dintre ei m-a ajutat sa imi iau cartela Prepay. Lanquaid este un oras mic si linistit in comparatie cu Capitala Romaniei .

Joi Domnul W. m-a dus in Regensburg la firma L**** pentru semnarea contractului de munca aici am cunoscut-o si pe Doamna M. C., o femeie de Nota 10, care m-a incurajat foarte mult si m-a incurajat sa fiu fara teama si rabdator pana toate lucrurile revin la normal.   

Domnul W. mi-a spus ca de luni voi merge la servici la firma ALDI unde va exista o perioada de proba (Probezeit), unde dupa cate am inteles exista si posibilitatea sa nu ma tina daca nu le pot fi de ajutor.

De indata ce voi lucra la firmal ALDI voi reveni cu mai multe detalii.

La Revedere !!!!

Cu respect, Constantin  V.!!!

Cristian B., Vopsitor mobilă – Germania, jud. Timiș

Am ajuns cu bine, locatia e minunata, iar locul de munca grozav.

Maricel I., Lăcătuș montator – Insulele Bermude, jud. Botoșani

Marius C.,  Electrician – Germania, jud. Iași

Alex Z., Instalator – Germania, București 

Vasile L., Operator CNC – Germania, jud. Bihor

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Germania!

La locul de muncă e super, mă înțeleg super bine cu șeful de aici, programul de muncă este în schimburi ceea ce îmi place cel mai mult că așa am timp să-mi reactivez contul bancar și să fac și alte activități.

Înc-odată vă mulțumesc!

Valentin B., Instalator – Norvegia, jud. Galați

Petre C., Stivuitorist – Germania, jud. Mehedinți

”Va multumesc pentru telefon. Am ajuns cu bine la cazare,sunt putin obosit insa de maine merg la firma sa semnez contractul. Pare totul in regula”

M. N., Candidat – Germania

K. N., Candidat – Germania

Dan M., Montator țiglă – Olanda, jud. Suceava

Vasile I., Ajutor bucătar – Germania, jud. Timiș

Bună ziua! Am ajuns cu bine în Germania. Domnul de la firma angajatoare a venit după mine până la gară, ulterior am mers împreună la locul de muncă pentru prezentarea locului de munca. Cazarea este superbă, stau singur în cameră.

Până la locul de muncă fac 15 minute pe jos, am si supermarket în zonă. Deocamdată sunt foarte mulțumit! Cu multă stimă!

Gabriel F., Electrician – Germania, București

Bună ziua ! Vă multumesc pentru întrebare!  In Germania sunt de 25 de ani si ma simt foarte bine. Cu firma din Fulda lucrez excelent, fiind in prezent la un şantier din Kiel. Cu deosebit respect

Florin G., Instalator – Germania, jud. Timiș

Vă mulțumesc pentru ajutorul oferit de a-mi gasi un loc de muncă în Germania pe postul de instalator. Sunt pregătit să îmi mai îmbunătățesc cunoștințele de limbă germană și atunci voi fi mai sigur în ceea ce fac. La cazare este totul în regulă, mă înțeleg bine cu colegii de la lucru. Vă mulțumesc pentru tot, Silverhand!

Mircea G., Operator producție – Germania, jud. Timiș

”Bună! Mă simt super bine aici în Germania. Mă înțeleg cu șefii de aici și cu colegii de la lucru. Vă mulțumesc că mi-ați găsit din nou un loc de muncă în sudul Germaniei.”

David E., Ajutor bucătar – Germania, jud. Bacău

”E bine, vreau sa raman aici, cazarea este excelenta, apartament sus, bucatarie, singurul inconvenient este ca am doar o masa pe zi. Ambientul este placut, multumesc mult!”

Daniel C., Electrician – Germania, jud. Arad

”Salut! Multumesc pentru informatii. Azi am primit la cazare plicul cu foile de pontaj. Cazarea e ok, locul de munca la fel, lucrez la un subsol si de aia nu prea am semnal. ”

Mihai C., Stivuitorist – Germania, jud. Arad

”Am incheiat prima zi, a fost super! Exact aceeasi munca pe care am facut-o 17 ani in tara. Cu limba e mai dificil dar o invatam. De aici ies la pensie daca toata lumea e multumita”

Constantin S., Operator CNC – Olanda, jud. Călărași

”Lucrez la aceeasi firma din februarie si ma simt foarte bine. Desi nu mai sunt romani la firma asta, ma inteleg bine cu colegii, m-am atasat de ei si de mediul de aici asa ca vreau sa raman in continuare. O zi frumoasa!”

Alexandru P., Instalator – Norvegia, București

”V-am sunat sa va spun ca totul merge foarte bine in Norvegia. Lucrez din martie si mi-au prelungit contractul pana la sfarsitul lunii octombrie. S-a format echipa de 4 romani/proiect, lucram impreuna si ne intelegem din ce in ce mai bine. Va multumesc

Nicolae S., Operator producție – Germania, jud. Prahova

”Este foarte bine. Locul de munca este la 1 min de locul de cazare. Am camera mea proprie, baia si bucataria sunt comune, insa sunt singurul locatar de pe etaj. Totul este in regula. ”

Alexandru S., Electrician – Germania, jud. Caraș-Severin

”Am prins foarte bine. Sarcinile de la locul de munca sunt mai usoare decat cele pe care le faceam in Romania, iar cazarea este intr-o zona foarte frumoasa. Sper sa raman aici.”

Vasile C., Mecanic auto – Islanda, jud. Prahova

”Salut Alex,

Imi cer scuze ca nu v-am contactat, am deteriorat cartela in prima zi de Islanda incercand sa o schimb cu una de aici,au trimis alta din tara ce nu a sosit.Sunt ok,si locul de munca si cazarea sunt in regula,am pastrat legatura cu E**** pentru neclaritati.Weekend minunat!

Vali S., Șofer camion – Islanda, jud. Neamț

”Momentan am o saptamana si 2 zile de lucru, mai am de invatat putin rutele insa sunt 3 curse mari in zona Reykjavik, nu o sa fie probleme. Cazarea e ok, mai sunt 2 romani in apartament si sper sa lucrez mai multe ore de saptamana viitoare

Cristian M., Șofer de autobuz – Islanda, jud. Constanța

”Ma bucur ca m-ati sunat. Sunt foarte fericit aici in Islanda. Chiar nu ma asteptam sa ma simt atat de bine. Totul este perfect si la locul de munca si la cazare, iar cu colegii din Romania ma inteleg la fel de bine. Contractul se termina la sfarsitul lunii august, am vorbit la firma sa mi se prelungeasca, iar cei de acolo mi-au promis ca fac tot posibilul sa imi gaseasca un alt angajament.

Sorin B., Zugrav – Germania, jud. Timișoara

”Cazarea e super ok, totul e cum s-a discutat. Zona imi place, mai lucrez cu 2 romani si cu nemti. Azi merg sa fac Anmeldung si cont bancar. Stima!

Sorin G. și Emil D., Sudori – Norvegia, jud. Brăila și București

”Conditiile de munca sunt bune, este destul de usor ceea ce muncim aici,  cazarea este ok insa putin cam scumpa. Vreau sa mi se prelungeasca contractul in Norvegia sau sa lucram tot cu dvs. si pe viitor

Dan N., Tâmplar – Germania, jud. Sibiu

Mediu în care se desfășoară activitatea este plăcut iar cu angajatorul de aici mă înțeleg foarte bine. Vă mulțumesc pentru ajutorul Dvs.!

Mirel S., Tâmplar – Germania, jud. Dâmbovița

”La lucru nu am ce sa comentez, e super ok. Pentru mine e simplu, maine trebuie sa montez 20 de ferestre, se mai glumeste, chiar e foarte bine. Si cazarea e ok insa maine ne mutam la o alta cazare, mai aproape de lucru. Sper sa fie la fel si acolo, ne auzim la telefon.

Mihai M., Stivuitorist – Islanda, jud. Brașov

”Salut Domnule Alex. Miercuri am început munca. Nu este ce mă așteptam dar nici nu pot să spun că este f.rau.Sant la un mare depozit de logistică la selecția coletelor de pe bandă. Cu stivuitorul prea puțin. Actuala cazarea este cam nasoală față de precedentele dar se compensează că sânt la 30min.de merg pe jos si nu depind de autobuz care-i 115€ pe lună. Am și o masă caldă la prînz la un preț f.convenabil ptr.Islanda.Sa vad și cu bani si mai vorbim. Gânduri bune din ISLANDA”

Florin-Vasile C. și Cristian-Vasile M., Tâmplari – Germania, jud. Timiș

Am ajuns cu bine în Germania. Am trecut proba de lucru săptămâna trecută, iar acum am început să lucrăm în același schimb. Deocamdată suntem foarte mulțumiți . Vă mușâumim și Dvs și firmei angajatoare din Germania!”

Alexandru C. și Danuț G., Electricieni – Islanda, jud. Bacău

”Buna ziua, este totul in regula si la munca si la cazare. Momentan nu sunt probleme. Mi-a spus cineva inainte de a veni in Islanda ca munca aici este foarte grea, insa nu e deloc adevarat. Va multumim!

Dorin S., Electrician – Germania, jud. Bihor

”Buna ziua.

Tin sa va multumesc pentru locul de munca oferit prin cadrul agentiei de recrutare Silverhand.

Totul e ok. La munca e super. Ma inteleg cu colegul in engleza ok.

A fost de neasteptat. Orasul e ceea ce cautam de mult: civilizatie.

Multumesc.

Daniel G., Zugrav – Islanda, jud. Botoșani

”A fost o experienta foarte frumoasa. Momentan sunt acasa si mi-as dori sa merg din nou peste doua luni.

Ion S., Muncitor siderurgie – Germania, jud. Timiș

”E bine si cu cazarea si cu serviciul. Am 25 de minute de mers pe jos, imi face bine miscarea si o sa imi iau o bicicleta. O zi buna sa aveti!

Gabriel S., Mecanic utilaje agricole – Germania, jud. Timiș

”V-am sunat sa va multumesc! Sunt multumit de locul de munca, este meseria ce mie imi place si vreau sa ma stabilesc aici

Sebastian G., Șofer camion – Islanda, jud. Brașov

”Buna ziua. Am ajuns de cateva zile in Islanda. Totul este bine pana acum si cazarea este ok. Am avut training zilele trecute, iar de ieri am inceput munca. Vom tine legatura. Va multumesc.

Marian B., Muncitor construcții – Germania, jud. Caraș-Severin

Am ajuns cu bine în Germania, am semnat actele iar acum mergem la cazare. Deocamdată suntem mulțumiți de colaborarea cu firma Dvs și cu angajatorul de aici. Vă țin la curent cu noutățile. O zi frumoasă!”

Simion  P., Șofer camion – Islanda, jud. Iași

”Am ajuns cu bine. Totul este in regula pana acum. Am avut ieri un training, iar de maine mergem la munca. La cazare stau singur in camera momentan si s-ar putea sa raman asa. Imi plac mult oamenii, sunt foarte corecti, mai ales cei de la firma care mi-au spus ca orice problema ar fi sa ii anunt cat mai repede posibil.

Cristian V., Mecanic auto – Islanda, jud. Constanța

”Am ajuns cu bine, astazi vom face actele, pentru ca ieri a fost sarbatoare in Islanda. Camera este foarte mare, chiar nu ma asteptam la asemenea conditii bune. Am tot ce imi trebuie. Astept sa vina colegul de camera.

Ovidiu E., Instalator – Norvegia, jud. Gorj

”Am ajuns cu bine la Tromso. Din pacate avionul a avut turbulente si ne-am speriat putin, insa important este ca am ajuns cu bine. Momentan sunt cu domnul Kristian la finante pentru inregistrare. Am camera single, bucatariile sunt foarte mari. Pana acum totul este in regula.

Ciprian F., Șofer camion – Islanda, jud. Brașov

”Am ajuns cu bine. In prima zi am semnat actele si mi-au facut instructajul. In primele doua zile de munca am condus alaturi de un coleg roman, iar de saptamana viitoare o sa primesc si eu un camion. Totul este in regula pana acum.

Florin V., Instalator – Norvegia, București

”E totul in regula, la munca nu e nimic care sa ma depaseasca, momentan lucram la scurgeri. La cazare este foarte bine. Fiecare are camera separata. Astept prelungirea contractului.

Corin C., Electrician – Olanda, jud. Hunedoara

”Sunt in birou la firma, conditiile de cazare sunt bune, pana acum, momentan e bine

Virgil B.,  Electrician industrial – Germania, jud. Mehedinți

Dragă Nora K.,

 Te salut și îți mulțumesc pentru tot. Nu sunt probleme de acomodare. La job totul e perfect, cu oameni extraordinari. 

Astăzi am primit contractul de muncă și voi demara deschiderea contului.”

Elena R.,  Șef de linie în producție – Germania, jud. Timiș

Bună ziua! M-am obișnuit foarte bine cu lucru și cu colegii. Mi-a făcut o mare plăcere să colaborez cu dumneavoastră și v-am mai recomandat la alți prieteni. Vă mulțumesc pentru tot!”

Cristian C., Sudor MIG MAG – Germania, jud. Iași

”Vă mulțumesc. E totul în ordine și mie mi-a făcut plăcere să colaborăm!”

Dan M., Mecanic industrial – Islanda, jud. Brașov

”Am ajuns cu bine in Islanda. Totul este asa cum mi-ati spus. Camera este curata, mai am un coleg de camera, insa am vorbit cu cei de la firma ca peste 2 luni sa vina si sotia, iar atunci optez pentru camera single. Va multumesc pentru tot si tinem legatura in continuare

Anton C., Mecanic – Germania, jud. Hunedoara

”E binisor. Mi-au dat un apartament, mi-au facut Anmeldung, steuer ID, urmeaza AOK. Astept sa vad ce bani iau pe luna trecuta si marirea de salariu. Sanatate!

Remus S., Electrician – Olanda, jud. Caraș-Severin

”Pana acum sunt multumit. Am lucrat la un proiect pana astazi, iar de maine m-au chemat la altul. Si angajatorul pare multumit de serviciile mele. La cazare e ok, sunt incaperi mari, per total este in regula.

Marian L. și Florin S., Electricieni – Olanda, jud. Prahova și București

”Lucram de 2 saptamani, totul este in regula pana acum. Momentan suntem cazati in Germania, facem naveta in Olanda cu masina inchiriata de firma, insa ni se va schimba cazarea in cel mai scurt timp.

Dănuț N., Personal curățenie  – Islanda, jud. Galați

”Conditii foarte bune de cazare. Locul de munca este bun. Trebuie sa fac curatenie intr-un mall, sa spal in holuri, toalete. Imi place ca am posibilitatea sa fac ore suplimentare, iar acestea sunt platite.

Cristian S., Șofer – Islanda, București

”Neata! Am ajuns cu bine, momentan e ok. Astazi merg la firma pt semnarea contractului si restul actelor, iar maine incep.

Claudiu R., Inginer mecanic – Islanda, jud. Constanța

”Este deja a patra zi de munca. Conditiile de cazare sunt foarte bune. La locul de munca imi place. Repar si asigur mentenanta la diverse vapoare. Totul este asa cum am discutat in prealabil.

Giani B., Vopsitor industrial – Germania, jud. Timiș

”Sunt cazat singur in camera deocamdata. Am baie proprie. Bucataria este comuna, dar este echipata cu tot ce trebuie. La locul de munca imi place. Nu este o munca dificila. Trebuie sa vopsesc tevile de gaz si apa. Totul este in regula.

Gheorghe S., Zugrav, jud. Alba

”Lucrez cu inca 2 macedonieni, facem ore suplimentare, lucrez si sambata, se vede ca ma apreciaza, eu imi fac treaba. La cazare stau tot cu ei intr-o vila. Multumesc pentru tot, pentru interventii, traduceri

Ianos S., Mecanic industrial, jud. Sibiu

Bună ziua! Vă spun eu dacă la locul de muncă e în regulă atunci cu toate celelalte este ok. Mă înțeleg foarte bine cu colegii de la lucru și cu agenția de aici. Am primit după primele 5 zile lucrătoare și un avans, mă ajută foarte mult la început! Vă mulțumesc pentru suportul și ajutorul Dvs!”

Vicenziu T. și Alin B., Zugravi – Olanda, jud. Dolj

”Am ajuns in Olanda, e totul bine. Suntem cazati la o ferma. Avem o camera foarte mare cu tot ce ne trebuie, inclusiv filtru de cafea. Sunt 20 de km pana la locul de munca, dar totul este in regula.

Doru B., Electrician, jud. Brașov

”Cand am ajuns au fost ceva probleme cu cazarea, insa s-au rezolvat in cateva ore. Sunt intr-un apartament, cu baie, bucatarie, la 17 km de locul de munca. Vom automatiza o statie de pompieri aici, nu stiu cat va dura proiectul. Daca mai e ceva, va contactez.

Alexandru P., Instalator – Norvegia, București

”Lucrez de o luna, sunt multumit cu conditiile de munca si de cazare. De asemenea, am inregistrat progrese la nivel de comunicare in limba engleza. Sunt recunoscator ca m-ati ajutat cu primul loc de munca in Norvegia ca prima experienta internationala. Sper sa stau cat mai mult aici.

Ionel D. și Grigore S., Tâmplari, jud. Cluj și jud. Satu Mare

”Suntem cazati la o pensiune, nu avem nimic de reprosat referitor la conditiile de care beneficiem. Zilele acestea am avut proiecte in diferite localitati, dar de maine am inteles ca vom primi un proiect de lunga durata.

Tudor R., Stivuitorist, jud. Timiș

”Imi place la locul de munca. Cazarea este in regula, stau singur in camera. Conform contractului de munca, dupa 4 luni de zile lucrate imi va creste si salariul. 

Marian J., Zugrav, jud. Timiș

”M-am cazat aseara, am semnat de dimineata contractul, acum sunt la munca, pe schela. Momentan nu am ce sa reprosez, e totul cum am vorbit. O zi buna!

Mihai B., Montator mobilă, Republica Moldova

Adonis H., Operator CNC, jud. Sibiu

Bună ziua! Sunt mulțumit de relația cu colegii și cu superiorii mei. Cu țara mai trebuie ceva timp de acomodare. Dar totul se învață și eu vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Vă recomand în continuare cu încredere!

Emil T., Mecanic auto, jud. Bihor

Bună! Sunt foarte mulțumit și de muncă și de colegii! Dar mai ales de dumneavoastră, sunteți foarte de ajutor și tot respectul meritați! Bravo Silverhand!

Andrei G., Instalator – Islanda, jud. Teleorman

”Sunt de 5 luni si jumatate in Islanda, sunt foarte fericit la locul de munca, mi s-a prelungit contractul initial, iar in luna mai urmeaza sa semnez a doua prelungire. Angajatorul este foarte multumit de mine si chiar mi-a pus la dispozitie o masina cu care sa ma plimb in weekend sa mai pot vedea si alte locuri, deoarece am cazarea foarte aproape de locul de munca. Oamenii sunt foarte ok, insa nu ma inteleg foarte bine cu clima de aici. Legat de salariu, am ajuns sa castig minimum 2700 EUR/luna.

Viorel L., Electrician, jud. Timiș

”Salut! Sunt Viorel L. din Lugoj plecat sâmbătă trecută în Landshut Germania. Mi-ați cerut acum câteva zile sa va scriu despre acomodare. Cazarea e foarte buna, cu munca in regula. De marți suntem detașați la alta firma, sper sa fie bine. V-am trimis poze pentru asigurare. O zi buna!

Narcis G., Instalator, jud. Galați

”Am un coleg de camera roman, a venit angajatorul de la firma sa imi aduca echipamentul de lucru, m-a condus la cazare, astazi ma odihnesc si maine incep lucrul

Laurențiu I., Șofer mașină de salubritate – Islanda, jud. Brăila

”Cazarea este superba, oamenii sunt deosebiti. Joi am ajuns. Vineri, in prima zi de lucru, mi s-a dat echipamentul si am semnat contractul. Luni am lucrat jumatate de norma, iar apoi cu norma intreaga. Am un instructor care ma initiaza. Totul este in regula.

Corneliu P., Electrician – Islanda, jud. Bacău

”Astazi fac un an de cand sunt in Islanda si sunt multumit la locul de munca, mi s-a prelungit contractul si mai am de munca aici.

Sergiu B., Electrician, jud. Arad

Un răspuns sincer: nu știu prea bine limba germană însă oriunde mergi dacă muncești ești bine primit și bine văzut. Mă adaptez mediului, în rest muncesc și încerc să fiu cât de corect se poate. Voi învăța și limba germană în continuare.Vă mulțumesc!

Costinel A., Electrician – Olanda, jud. Călărași

”Buna ziua, domnule Alex. Am ajuns cu bine in Olanda, m-a asteptat domnul R. la aeroport exact asa cum m-ati anuntat. Maine am examenul VCA si tot maine, doamna M. ma va ajuta cu BSN-ul. Lucrul il incep saptamana viitoare, pentru ca mai sunt de rezolvat unele acte, iar atunci voi avea si o alta cazare.

Daniel C., Șofer profesionist, jud. Hunedoara

”Conditiile sunt bune, e o camera la mansarda, am bucataria si baia langa. Camionul il gasesc incarcat cand incep tura, se descarca cu stivuitorul, sunt multe de tinut minte, mi s-a explicat insa fiecare firma la care descarc are alta procedura, alte acte. Masinile sunt extraordinare, 40 de mii de km, nu am ce sa reprosez. Am problema doar cu turele de noapte, nu ma pot odihni, insa sper sa ma obisnuiesc cu programul acesta de lucru. Mai vorbim saptmana viitoare, o zi buna!

Iulian M., Instalator, jud. Dâmbovița

”Sunt la munca. Cazarea e la 4 km de locul de munca, e super! Am gasit niste colegi romani, e foarte bine!

Jean L., Instalator – Norvegia, București

”Buna ziua! Cazarea super ok, dar scumpă. Locul de munca și colectivul super sociabili. Sincer sunt foarte mulțumit ,dar sa vedem daca raman la sfârșitul lunii muncite cu salariul vorbit de noi.Dar pana acum super mulțumit. Va mulțumesc pt tot

Ilie T., Sudor MIG-MAG, jud. Timiș

”Sunt multumit de locul de munca, ma inteleg foarte bine cu seful de aici.

Attila K., Tâmplar, jud. Harghita

”A​m început muncă la un atelier pe lângă Stuttgart. Sunt foarte mulțumit cu firma Silverhand și cu colaborarea deja de un an și jumătate. Mă bucur de faptul că am colegi înțelegători și mă ajută mereu când am probleme.”

Ion G., Sudor MIG-MAG, jud. Giurgiu

Bună ziua! Am început munca, am dat proba de lucru cu succes și am posibilitatea să lucrez împreună cu încă doi colegi din România. La cazare este super ok, am cameră single. Urmează să-mi deschid aici și un cont bancar și să-mi fac toate actele necesare. Vă mulțumesc mult pentru ajutorul dvs!”

Mihai L., Electrician, jud. Botoșani

”Sunt la lucru, totul este in ordine, cazarea este top! La locul de munca m-am acomodat foarte repede, fara probleme. Multumesc frumos!

Cristi D., Electrician, jud. Galați

”Am completat actele la firma, am semnat contractul. Cazarea este foarte buna, avem o casuta cu 2 camere, fiecare cu camera lui. Acum renovam un azil de batrani. Momentan nu avem nici o problema. O zi buna!

Alin G., Electrician, jud. Hunedoara

”Dl Alex ptr moment toate bune! Am ajuns bine, am semnat contractul si maine mergem la treaba! Am primit cazarea si conditiile sunt super!

Sorin A., Zugrav, jud. Timiș

”La cazare e super, la locul de munca e super, cand termin treaba chiar daca e mai grea  ca in Anglia, nu ma simt la fel de obosit, mi-au facut toate actele, nu am cuvinte sa le multumesc firmei cat si dvs

Adrian A., Electrician industrial, jud. Alba

Este exact ce mi-am dorit: un loc de muncă bine plătit și condiții super bune de cazare. Vă mulțumesc mult pentru ajutorul Dvs.!”

Ioan T., Lăcătuș, jud. Maramureș

Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul dvs. După primul an de muncă m-am angajat direct la firmă și urmează să mă mut cu toată familia aici în Germania. Vă mulțumesc înc-odată pentru tot!”

Marius F., Instalator – Norvegia, jud. Galați

” Buna seară. M-ati rugat sa va scriu un scurt rezumat cum stau lucrurile în Norvegia. Lucrurile sunt ok zborul cu avionul a fost un dezastru total din cauza ca au luat trei bilete separate si nu unul cu escală, în Frankfurt era nici să nu ajung la avion de-abia am ajuns. În rest aici la locul de muncă și la gazdă este ok. Polonezii care stăteau pe aici sunt cam neglijenti cu igiena casei și a toaletei dar în rest ok, am vorbit și cu Kristian despre aceasta a trimis o echipa de curățenie și să rezolvat (dacă vor menține curățenia rămâne de văzut)  acuma cred ca au plecat în concediu. Cei de la firmă sunt foarte primitori si placuti. Cam acesta este rezumatul pana în acest moment aștept să iasă actele pentru ședere temporară ce vor veni cam peste două – trei săptămâni. Îți doresc o seară bună

Istvan S., Operator CNC, jud. Cluj

Lucrez de la începutul februarie la această firmă din Germania și deocamdată mă înțeleg foarte bine cu șeful. Am un coleg român din Arad și din când în când mergem împreună la lucru sau facem cumpărături pentru familie în weekend-uri. Deocamdată lucrez într-un singur schimb dar îmi convine foarte mult. Vă mulțumesc pentru ajutor și vă doresc mult succes pe mai departe!

Viorel M., Instalator – Norvegia, jud. Constanța

”Sunt la munca. Conditiile de munca sunt in regula. Avem o cazare provizorie, intr-o cladire cu etaj, camera proprie, bucatarie, living. Asteptam o cazare mai aproape de locul de munca, momentan am primit bilete de autobuz de la firma, facem 25 minute pe drum. Biletele de avion le-am primit conform rezervarii, nu au fost alte taxe de aeroport, iar la aterizare am fost asteptat de catre cineva de la firma din Norvegia.

Alexandru B., Instalator, jud. Bacău

Ion T., Electrician, Republica Moldova

”Bună ziua! vă mulțumesc pt felicitare și oferta care ne-ați propus-o.Totodata,cred că sunteți cei mai buni și serioși la moment pe piața Jobului. Gânduri bune din Basarabia! 

Cristian V., Muncitor fabrică, jud. Alba

”Am sa merg azi la 13 sa primesc hainele de lucru de la firma de automotive. Acolo se fac spoilere pt diverse masini. La cazare sunt singur in camera, in cealalta camera mai stau 2 romani, e bine momentan. Multumesc

Iulian A., Sudor, jud. Neamț

”Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru noi și vă doresc numai bine. O zi bună!

Vasile T., Electrician, jud. Timiș

”La lucru e bine, la cazare stau intr-un apartament, mai am un coleg de camera

Albert L., Bucătar, jud. Iași

”Bună ziua! Am primit contractul de mediere cu firma Silverhand din Timisoara cu care sunt deaccord. Va multumesc pentru ajutorul oferit si sper la o colaborare frumoasa!

Andrei F., Operator CNC, jud. Dolj

”Cazarea este ok, dusurile sunt ok, singurul incovenient este ca nu sunt masini de spalat, dar in rest e totul bine, oamenii sunt primitori, intelegatori, traiul este mai bun ca in tara avand in vedere salariul, iar preturile sunt exact ca in tara. La lucru este totul bine, ma inteleg cu seful.

Cătălin C., Muncitor fabrică, jud. Gorj

”Chiar ma gandeam sa va sun azi sa va multumesc pentru oportunitatea oferita, este super bine aici, am vorbit cu firma si mi-am mai luat un extra job, am inceput sa mai invat si ceva mai bine germana. In rest totul este bine si sunt multumit

Daniel U., Operator CNC Laser, jud. Timiș

”La cazare stau cu un neamt, e cam micut apartamentul dar pt moment ma descurc. la munca ma asteptam sa fie mai greu intr-o saptamana cred ca o sa ma descurc singur. Multumesc pentru moment, daca apare ceva va contactez

Mircea S., Instalator, jud. Dâmbovița

”Ma bucur ca lucrez pe meseria mea si ca lucrarea dureaza tot anul. Seful este multumit de mine, cu colegii ma inteleg bine, m-am imprietenit chiar si cu proprietara de la cazare. Azi mi-a intrat si avansul, acum merg sa fac cumparaturi. Un weekend placut!

Remus V., Dulgher, jud. Covasna

”Buna ziua. Am semnat contractul, sunt la lucru. Deocamdata e ok, daca voi intampina probleme am sa va contactez. O zi buna.

Cristian P., Muncitor depozit, jud. Suceava

”Momentan totul este ok. Daca intervine ceva, va apelez. Oricum, va multumesc mult. O zi buna!

Johnny K., Vopsitor industrial, jud. Caraș-Severin

”Buna Ziua. Doresc sa va anunt ca sint foarte multumit de colaborarea noastra din trecut si as dori ca si pe viitor sa putem colabora in continuare

Adrian A., Electrician – Olanda, jud. Cluj

”Cazarea este in Dordrecht, avem fiecare propia camera si toate utilitatile puse la punct. Lucram intr-un santier naval in hala pe o platforma statie eoliene. Conectam in tablouri si alte echipamente adiacente. PPE-ul poate fi asigurat si pe santier si alte scule de marimi mai mari si anumite scule de mana. Am lucrat in ture de zi primele doua saptamani si de azi intram in tura a doua.

O zi buna!

Dan N., Muncitor fabrică, jud. Sibiu

Am ajuns luni la firmă, am semnat contractul și a doua zi am început lucru. Mă gândeam că la această fabrică sunt singurul român însă am avut plăcerea să-i cunosc pe un cuplu tânăr. Lucrez la 10 m de ei și mă bucur foarte mult de asta.”

Dl Ion M. – București și Dl. Marian L. – Pitești, Instalatori

”Am ajuns sambata la cazare, e un apartament, camerele sunt curate, bucataria la fel, am nimerit excelent. Tinem legatura!”

Mihai A., Zugrav, jud. Timis

” sunt multumit, la lucru e foarte bine, fac lucruri pe care le faceam in perioada in care eram la inceput de meserie, deci nu e nimic complicat sau greu.”

Gheorghe C., Electrician, jud. Hunedoara

” Incep lucrul luni, sunt multumit de cum se comporta firma, angajatorul m-a asteptat la cazare, a fost cu mine sa-mi arate traseul de la lucru la cazare, ce autobuz sa iau, mi-a explicat conditiile inca o data, iar luni merg iar cu el la locul de munca.”

Ioan E., Muncitor fabrică, jud. Neamț

”Am un coleg roman cu el merg in fiecare zi la lucru, cazarea este asa cum se cuvine, iar de locul nu sunt probleme ”

Nagy C., Montator uși și ferestre, jud. Mureș

Lucrez din noiembrie 2017 la aceeași firmă și până acum sunt foarte mulțumit cu ei. De Crăciun am venit în România ca să petrec sărbătorile cu familia mea. Vă mulțumesc pentru ajutor și pentru că sunteți foarte serioși!

Cu stimă, Nagy C.

Andrei G., Zidar, jud. Teleorman

”V-am sunat sa va spun ca ma simt foarte bine in Islanda. Imi place la locul de munca, de asemenea, cazarea este ok. Am primit de Craciun un gift card de la firma angajatoare in valoare de 250 EUR. Legat de salariu, va spun ca am primit in luna decembrie 3500 de EUR, desi puteam sa castig maximum la ore suplimentare 2600. Sunt foarte multumit si doresc prelungirea contractului.”

Nicolae S., Stivuitorist, jud. Hunedoara

”cazarea este super ok, momentan stau singur in camera, astept un coleg. Descarc tiruri cu stivuitorul, iau paletii si ii pun pe sortimente – 120 tone/zi. Nu fac munca fizica. Multumesc pentru ajutorul acordat!”

Gheorghe S., Muncitor construcții, jud. Alba

”Sunt super multumit aici la firma ****** din München, super cazare, super salariu, sunteti cei mai buni ,cei mai tari, au venit cei de la firma si mi-au zis ca ma vor si la anu,va multumesc mult,datorita dumneavoastra am ajuns aici si sunt super multumit, multa sanatate domnului Razvan sunteti cei mai buni si tineti-o tot asa”

Petru B., Electrician – Norvegia, jud. Brăila

La locul de munca a fost o atmosfera amicala si  am reusit in scurt timp sa ne integram echipei de acolo. A contat in special cand am fost rugatii sa facem ore suplimentare  atat in cursul saptamanii cat si week end. Cazarea o consider normala asa cum ar trebui sa fie, am locuit asa cum v-am spus intr-o locatie gen Bad and Breakfast, am avut camere separate si foarte important fiind 2 romanii si 2 polonezi am avut 2 toalete cu dus iar bucataria comuna dar suficienta. Trasporul cu avionul, cand am venit in Norvegia, Job***** a platit  iar la intoarcere acasa ne-am cumparat ei bilet de avion dar costurile le-am suportat fiind retinute din ultimul salariu. Va doresc un Craciun Fericit  si un An Nou cu sanatate si prosperitate.

Marius M., Electrician, jud. Constanța

”Sunt foarte multumit, lucrez de cam un an, m-au ajutat si cu haine de lucru, cursuri de limba germana, am lucrat in Anglia dar nu a fost asa bine. Cred ca ma voi angaja direct la firma, insa depinde de oferta pe care mi-o vor face. Multumesc pentru tot si Sarbatori fericite!”

Cristian V., Barman – Malta, București

”Sunt multumit de conditiile de aici. Totul este okey. Va multumesc ! O zi placuta.”

Radu P., Mecanic, jud. Mureș

Ioan S. și Viorel S., Instalatori – Olanda, jud. Cluj

”Buna ziua, in principiu e ok doar ca suntem cazati la mansarda. Jos e super ok, atasez si niste poze. Va salut!”

 

Bogdan N., București

”Buna ziua! As dori sa va comunic un feedback despre serviciile oferite de compania dvs. Nu am reusit sa obtin un job dar am fost impresionat de calitatea si seriozitatea cu care am fost tratat in calitate de potențial client.”

Cristian B., Tâmplar, jud. Galați

”Sunt tot la fabrica de iahturi, nu am probleme. Comunic bine cu ei in germana, se lucreaza pana pe 22 dec. si pe urma din 3 ianuarie. Probabil o sa imi iau si cateva zile de concediu. In rest, nu am nimic de reprosat.”

Cristian U., Dulgher – Islanda, jud. Covasna

”Sunt multumit de conditiile de cazare si de munca, insa a trebuit sa revin in tara pentru a-mi rezolva unele acte, dar vreau sa ma intorc pana de sarbatori pentru a onora contractul. Doresc prelungirea acestuia.”

Marian P., Dulgher – Olanda, jud. Teleorman

”Conditiile sunt ok per total, insa masina de spalat nu functioneaza momentan”

Dorin U., Electrician – Norvegia, jud. Dâmbovița

”Lucrez de o saptamana in Norvegia, cazarea e ok. Momentam avem un proiect la o scoala”

Marius S., Electrician Islanda, jud. Giurgiu

”Am ajuns cu bine, astăzi la 09.00 ora locală vine să mă ia să perfectam actele. O zi frumoasa va doresc! ”

Ciprian C., Muncitor fabrică, jud. Dolj

”Cea mai serioasă și profesionistă firmă de recrutare din România. Bravo!”

Mihaiu R., Muncitor fabrică, București

Ionel C., Mecanic auto, București

”Buna ziua, lucrez in continuare la aceasi firma unde m-a trimis H***** . Tin sa va multumesc enorm, datorita dumneavoastra am implinit un vis .”

Sebastian B., Operator CNC – Olanda, jud. Cluj

”Buna ziua. Locul de munca , normal , destul de bine , deja am 4 saptamani , Nu m-am acomodat de tot !! dar mai asteptam . Casa , normal ! Dar cam departe de munca si la intoarcere prind ambuteiaj si pe 23 -25 km am nevoie de 1 ora . Va multumesc”

Ștefan B., Tâmplar, jud. Bihor

”Cu  respect vă aduc la cunoștință că am început lucrul. Deocamdată este perioada de acomodare dar pot să vă aduc la cunoștință că este destul de bine.Vielen Dank/ Vă mulțumesc mult”

Domnul și doamna Morar, Muncitori fabrică, jud. Mureș

”Buna ziua,totul e ok , cazarea e buna iar munca nu e grea , ne-am acomodat repede.Conditiile si termenii pe care i-am discutat cu d-voastra s-au respectat , acum asteptam Craciunul sa mergem putin acasa.Multumim de ajutor. Un week-end perfect va dorim”

Daniel G., Zugrav, jud. Vaslui

”Buna ziua. M-am acomodat bine.E totul ok. Va multumesc. Salutari din Germania.”

Florin D., Electrician, jud. Hunedoara

”Lucrez deja de 2 luni, totul e bine, la cazare sunt si muncitori romani, la lucru e bine, daca nu inteleg ceva primesc imediat ajutor din partea sefului de santier sau a colegilor. In viitor vreau sa-mi caut singur o cazare pentru a-mi aduce si familia”

George K., Instalator – Olanda, Grecia

”Hi everything going good. I’m still in Holland and I’m working for the same company.”

Ifandopol O., Șofer profesionist – Islanda, București

”Buna ziua, s-a terminat contractul din Islanda. Totul este in regula. Am primit tot ce trebuia sa primim, atât eu cât și colegul meu. Va multumim pentru intrebare si sper sa colaborăm în viitor la fel de bine ca până acum. O zi bună va doresc! ”

Daniel C. și Robert D., Electricieni – Germania, jud. Timiș

”Din pacate nu ne-am acomodat cu conditiile de lucru, in rest am fost multumiti, firma ne-a asigurat, de la echipament pana la scule de lucru, cazarea a fost utilata cu tot ceea ce a fost nevoie, iar firma de acolo s-a ocupat de noi cu profesionalism.  Va multumim pentru ajutorul oferit.”

Florin G., Zugrav, jud. Prahova

”Da, totul e bine, avem fiecare camera noastra. Problema este cu parcarea, trebuie permis de parking de la primarie dar se rezolva.”

Valentin Z., Electrician, jud. Buzău

”ma simt excelent, e bine la locul de munca, cazarea este in regula, doar ca trebuie schimbate 2 trenuri. In rest, toate bune!”

Cristinel I., Zugrav – Islanda, jud. Botoșani

”Am venit din Islanda, totul a fost perfect. La cazare a fost bine de tot, am avut masina de spalat, televizor 4k. S-au comportat foarte bine si probabil ma voi intoarce la anul.”

Ion L., Stivuitorist – Islanda, jud. Constanța

”Pot sa va spun ca la prima vedere se vad niste oameni profesionisti si care stiu ce au de facut.Cazarea este ff buna.Camera mare curata si utilata.Este un fel de motel cu cate 5 camere pe nivel (2 nivele) . Fiecare nivel are bucatarie si dusuri comune,curate si dotate cu tot ce trebuie.Vineri am avut proba practica iar azi, Luni 13.11.2017 prima zi de munca. Si conditiile de munca sunt f bune. Va salut cu respect!”

Petru B. și Florin M., Electricieni – Norvegia

”Am ajuns joi, ne-a asteptat persoana de contact la aeroport. A 2 a zi am semnat contractul, am primit echipamentul de lucru si e bine. La cazare stam singuri in camera, 2 toalete la 4 insi, cazarea fiind la 6 minute de santier. Se construieste o scoala cu un etaj, am facut si altele mai mari, nu e problema, iar cu sistemul lor suntem obsinuiti. Toate cele bune!”

Costel L., Sudor – Norvegia, jud. Galați

” Cu munca e ok, la cazare a fost o problema, deoarece nu aveam sifonier, insa problema a fost rezolvata. Multumesc!”

Florian L., Operator CNC, jud. Argeș

” Va multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat in gasirea unui loc de munca. Va sunt recunoscator, deoarece datorita firmei dumneavoastra lucrez de 1 an si 7 luni in Germania si nu am motive sa ma plang. Va doresc numai bine”

Cristian C., Montator anvelope – Islanda, jud. Ialomița

”Islanda mi se pare o tara destul de interesanta pe de o parte, destul de scumpa ca sa zic asa in ceea ce priveste mancarea, cazarea pe de alta parte. Pentru job-ul pentru care am plecat initial am lucrat doar trei zile. Am asteptat o sap​tamana ca ​firma sa caute alt contract si acum lucrez intr-un alt oras, alt job, mult mai bine platit, cazare asigurata, mese asigurate, chiar daca lucrez ture de noapre. Contractul aici se termina cel mai probabil in decembrie, nu stiu daca se va relua anul viitor. Daca va apar in perioada urmatoare​ (din ianuarie)​ job-uri ​pe termen lung, ​v-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta. O zi frumoasa”

Sebastian B., Operator CNC – Olanda, jud. Cluj

”este ok aici in Olanda, sunt multumit de munca si colegi, de asemenea si firma este multumita de mine”

Ștefan A., Electrician, jud. Hunedoara

”Salut, sunt in pauza acum, totul e in regula. Renovez momentan o locuinta, trebuie sa fac o instalatie noua aici. Nu am nici o obiectie, multumesc mult!”

Virgil T., Operator CNC, jud. Vaslui

”Buna ziua! Am inceput munca cu data de 23.10. Conditiile de munca sunt f.bune. Le-am spus ca cunosc limba germana la nivel de incepator,dar am lucrat singur pe masini incepand de a doua zi. Chiar astazi am vorbit cu cei de la firma din Germania si mi-au spus ca seful este multumit de felul cum operez pe masini, dar doreste sa-mi imbunatatesc cunostitele de lb germana. In rest toate sunt bune,mai putin cazarea,care sper ca o sa se rezolve pana la sfarsitul saptamanii,cu ajutorul celor de la firma. Va multumesc pentru tot sprijinul acordat si sper ca totul sa fie bine !”

Ovidiu R., Muncitor construcții, jud. Vâlcea

”Multumesc pentru mesaj. În primul rând până acum totul este ok, sper și pe viitor să rămână la fel. Cu țara și oamenii de aici sunt obișnuit. Nu ne rămâne decât să ne dorim o colaborare cât mai lungă și constructivă. Cu respect”

Zoltan M., Mecanic auto, jud. Cluj

”Sunt foarte mulțumit cu locul de muncă, am doar colegi din Germania și mă înțeleg foarte bine cu ei. Mi-aș dori să vină și prietena mea și să-i găsiți și ei ceva de lucru aici în zonă. Vă mulțumesc încă o dată și sper să fie totul în regulă și în viitorul apropiat.”

Mihaela B., jud. Suceava

Tiberiu C., Instalator – Olanda, jud. Timiș

”Totul este ok, este usor pentru mine. Va multumesc.”

Bogdan O., Mecanic camioane, jud. Galați

”E foarte bine in Islanda, acum sunt in tara si ma voi intoarce pt un nou contract. Am lucrat si in weekend, pentru ca se plateste bine. Am impartit apartamentul cu inca cineva, insa in ultima perioada am stat singur in apartament. Nu prea este iarna, sunt 4-5 grade cam toata iarna, doar cand bate vantul fiind insula e mai frig. ”

Vasile C., Lăcătuș, jud. Caraș-Severin

”Lucrez de o saptamana la o fabrica din orasul Böblingen. Conditiile sunt bune, nimic de obiectat. E aici un domn plecat tot prin firma dumneavoastra, e mai bine asa fiindca am cu cine sa vorbesc si cu cine sa merg la lucru.”

Zoltan M., Mecanic, jud. Cluj

”Buna deocamdata ii bine cand am ajuns au fost niste mici probleme de comunicare dar sau rezolvat .  As dorii sa aflu cum ii cu atelierul la care voi lucra cat timp ii proba de lucru sa stiu cum sa ma acomodez cu zona in care locuiesc si lucru . Multumesc o zi buna”

Gheorghe C., Zugrav, jud. Timiș

”Cazarea este la 5 minute de munca, la alte 5 minute de Lidl, stau singur in camera, acuma am venit in concediu iar din 20 merg inapoi pt ca sunt ft multumit. Am cerut sa imi mareasca salariul, vedem daca o vor face. ”

Iosif N., Electrician, jud. Alba

”Lucrez de 3 luni în Germania și sunt foarte mulțumit. Pe șantierul actual sunt singurul român și mă înțeleg foarte bine cu șeful meu și cu toată echipa. Avem un proiect de lungă durată, se construiește o fabrică de lapte și e mult de lucru. Voi reveni cu siguranță și din anul viitor! Vă mulțumesc!”

Richard B., Șofer de camion, jud. Caraș-Severin

”În primele săptămâni am lucrat 2 pe camion, iar de săptămâna aceasta sunt singur. La cazare mai e un român, condițiile sunt bune, stau singur în cameră și am toate utilitățile.”

Ion G., Montator anvelope – Islanda, București

”Vineri am vazut anuntul si astazi ( marti ) am biletul de avion. Sunt impresionat de rapiditate, wow.  Va multumesc”

Octavian T., Electrician, jud. Prahova

”E ceva nou, ma invata cei de acolo pentru ca nu am mai facut asa ceva inainte. 99.9% e in regula, la cazare mai stau cu 3 romani, dar ei lucreaza in tamplarie in aceeasi fabrica.”

Dănuț C., Electrician, jud. Timiș

”Am lucrat anul trecut prin firma Silverhand, e o echipă foarte faină. Aș apela cu mare încredere oricând la ei, deoarece am fost foarte mulțumit. Salutări întregii echipe!”

Romina S., Chelneriță – Insula Juist , jud. Alba

”Dupa primele zile e Ok. Am colegi de treaba, majoritatea sunt tinerei si ne înțelegem bine. Toată lumea vorbește germana aici, predominant sunt nemți si sunt înțelegători. Eu le-am zis in prima zi ca sunt începătoare si au fost tare amabili, mi-au urat bun venit. Mai multe detalii numa’ peste ceva timp, cand mai prind ceva experiența si mai am parte de experiențe. Toate cele bune de la mare!”

Gheorghe S., Zugrav, jud. Alba

”Sunt mulțumit, mă descurc. Nu am niciun semn de întrebare. Am avut colegi din Africa, Bulgaria și Polonia.”

Marian N., Electromecanic, jud. Constanța

”Am ajuns cu bine, iar aici totul este ok.  Fata de locul anterior de munca, aici este mult mai bine, nu sunt stresat si lucrez in conditii bune. M-am imprietenit cu 2 slovaci si 2 nemti aici.  Va multumesc pentru ajutor. Toate cele bune”

Andrei B., Muncitor în construcții, jud. Hunedoara

”Aplicat cu încredere pentru job, nu se percepe niciun fel de comisioane doar atât trebe sa ai bani de drum cu care iți vei cumpăra tu biletul cu mana ta, eu sunt de o luna jumate in germania prin ajutorul silverhand și is mulțumit, foarte mult și cu ocazia aceasta le mulțumesc foarte mult pentru job”

Genovica C., jud. Harghita

”Buna ziua, sunt sotia unui muncitor ajutat si angajat la o firma din germania, prin intermediul echipei Silverhand Romania, in special a doamnei Kelemen Nora, care ne – a ajutat atat pe sotul meu, cat si pe mine.. Cu aceasta ocazie vreau sa multumesc echipei Silverhand, ca i – au gasit un loc de munca la un angajator German cu toate drepturile din tara Germana si bine platit… Apelati cu incredere, ca este o firma serioasa, fara comisioane, dar trebuie sa cunosti Limba Germana, ca sa te poti descurca. Mii de multumiri echipei Silverhand !!!!!”

Raul S., jud. Hunedoara

”În primul Rând firma SilverHand nu e cu tepe. Eu le mulțumesc din adâncul Inimii,o firma de milioane fata de altele. Când am.plecat prima dată cu ei,prin legătura cu ei,într-adevăr mi-a fost teama,că apoi să mă conving. Și de ani de zile îmi e bine,am nimerit un loc bun și bine plătit. Respecte firmei. O recomand cu mare încredere și drag.”

Robert L., jud. Timiș

”Silverhand nu da tepe!!!E poate ce a mai serioasa firma de plasare a fortei de munca din Romania!”

Marcela P., jud. Brașov

”O firma de incredere se merita sa o contactati”

Mircea  T., Instalator, jud. Argeș

”va multumim pentru interesul dvs.fata de mine (noi) si ca sa va spun sincer imi este cam greu cu colegii-sunt de diverse natii-cu limba ma  descurc dar mai greu. In ceea ce priveste angajatorul mi se pare serios,acum dupa prima plata facuta-sa speram ca asa va fi pana la sfarsit […] cu multumiri si sperante de bine !”

Ovidiu B., Electrician, jud. Arad

”Pina in prezent ,colaborarea  a fost super.Sper sa fie la fel mult timp de aici in colo.In ceea ce priveste tara,imi place […] Colegii ,pina acum super fain,ca si noi de altfel.Stilul de viata ,acomodarea ,depinde de fiecare […] In rest totul e bine,cu munca ne descurcam. Cu respect!”

Dan M., Operator CNC, jud. Arad

”Mulțumesc pentru e-mail, …Da, sunt foarte mulțumit de noul loc de muncă, colegii sunt foarte sociabili, înțelegători. Îmi doresc sa fiu la fel de mulțumit și de salariul + diurna. …voi vedea, sunt optimist de felul meu…..Mi-am vizitat și fiica, va mulțumesc mult pentru că mi-ati găsit așa de repede serviciul în Germania aproape de fiica mea…..mult bine Vă doresc. …sper sa ținem legătura. …”

Marius A., Operator CNC, jud. Covasna

”Lucrez prin intermediul firmei Silverhand Romania de aprox o luna. Deja m-am acomodat si la munca si cu celelalte persoane care lucreaza aici. Va recomand cu incredere, eu sunt multumim de munca lor. ”

Nicoleta C., Agent securitate la aeroport, jud. Galați

”Tin sa va multumesc intai, pt profesionalismul de care ati dat dovada, si pt ca, doresc sa beneficieze si alte persoane de oferta dvs. am sa va recomand mai departe. Va multumesc”

Mircea M., Muncitor depozit, jud. Mureș

”Locul de munca este in regula, sunt si colegi romani aici.  Multumesc!”

Marian S., Cioplitor în piatră, jud. Caraș-Severin

”M-am adaptat, îmi place aici. Oamenii sunt serioși. Vă mulțumesc foarte mult că m-ați putut ajuta să-mi găsesc un loc de muncă.”

George C., Sudor MIG-MAG, București

”Cazarea este ok, locuiesc intr-un camping, cu baie, bucatarie etc. Mai am un coleg care ar vrea sa vina sa lucreze aici prin intermediul dvs…Va salut”

Marian I., Electrician, jud. Timiș

” Sunt multumit de conditiile de munca de aici, oameni sunt seriosi. Sper sa ramana tot asa treaba, iar firma sa fie multumita de mine. Multumesc si tinem legatura”

Lelia P., jud. Constanța

”Apelati cu incredere la aceasta firma !Este singura firma serioasa din Romania care iti asigura un loc de munca sigur si bine platit! Sotul meu lucreaza de un an in Germania ajutatat de Silverhand! Au o echipa minunata cu oameni seriosi si promti! Va multumesc din suflet oameni minunati si mult succes in continuare! Aveti tot respectul si admiratia mea ! O seara frumoasa! ”

Florian G., Mecanic utilaje de construcții, jud. Dolj

”Buna ziua! Am fost intrebat de primele impresii de la noul loc de munca si pana acum sunt multumit, totul este conform asteptarilor.  As vrea sa mi gasesc un curs de limba germana in apropiere de loffenau , eventual cu program de dupa masa sau weekend. Cred ca ar fi in folosul ambelor parti sa mi imbunatatesc limba. Daca aveti vreo recomandare, as fi recunoscator. Va multumesc anticipat ! ”

Alin I., Instalator, jud. Dâmbovița

” Buna! Am inceput lucrul. Totul decurge bine, colegii sunt foarte prietenosi. Ma inteleg bine cu toata lumea. ”

Florin B., Mecanic utilaje de construcții, jud. Suceava

”Sunt foarte multumit de firma, e o firma serioasa, de asemenea ma inteleg si cu colegii de munca. Ma bucur ca am coleg roman aici la cazare cu care merg la lucru.  Cazarea e in regula.”

Virgil M., Instalator construcții civile, jud. Mureș

”Sunt super multumit de locul de munca de la firma K**** din Munchen. Deja m-am imprietenit cu seful de pe santier, am primit toate asigurarile. Dl S***** este foarte de treaba, ne ajuta cand avem nevoie de ceva. Cazarea este in regula, deja m-am obisnuit cu aerul din Germania. Va salut”

Ioan M., Muncitor fabrică, jud. Sibiu

”Buna, imi cer scuze de intarziere, nu am putut sa va scriu pana acum fiindca nu am avut credit pe telefon. Am inceput, este ft bine! Mersi mult!”

Andrei B., Muncitor în construcții, jud. Hunedoara

”E totul ok. Azi mă mut la noul șantier. Numai bine! Vă mulțumesc”

Alex T., Electrician, jud. Suceava

”Este o agentie foarte buna recomand. Eu am plecat cu aceasta agentie si sunt multumit de locul de munca gasit de ei si le multumesc. ”

Mihai M., Muncitor depozit, jud. Brasov

”Deocamdată e bine. Cât este prevăzut în contract am primit. Au reținut doar chiria și taxele…. Mulțumesc de intrebare.Gânduri bune din Reykjavik care sa știți ca nu este ceva senzațional Brasovul și Timișoara sânt de 10 ori mai frumoase. Cu respect Mihai. ”

Marius C., Stivuitorist, jud. Arad

”Din partea mea stima si respect.conditii foarte buna de cazare,pret rezonabil pt Germania,nu am ce sa bag de vina.cei de la firma *** s-au ocupat de noi sa nu ne lipseasca nimic.inclusiv cu transport,cu tot ce am avut nevoie.in fiecare vineri am primit in avans cate 50€ pt mancare.am primit si avans de mi-am cumparat o masina sa ma pot deplasa,tichet de benzina 40€ pe luna.fara reprosuri.daca si banii or sa fie ce mi-au promis,doar luna aceasta in 15 o sa primesc salaru,atunci chiar nu am ce sa mai zic,decat respect.pana acum totul e perfect.va multumesc”

Csaba N., Tâmplar, jud. Mureș

”multumesc silverhand ca existati si faceti atat bine poporului roman”

Marius P., Muncitor construcții, București

Alex T., Electrician, jud. Suceava

Ion T., Electrician, Republica Moldova

Buna ziua, tin  in primul rind sa va multumesc  pentru  angajare si ulterioara consiliere. Cit despre experienta prin care am trecut, e bine sa ai cont bancar,  un autoturism, de dorit inregistrat in Ro rezulta mai putine costuri. Sa cunosti mai multa germana – conteaza mult … Weekend placut. Numai bine !

Viorel C., Instalator, jud. Caraș-Severin

Va multumesc foarte mult pentru jobul gasit. Santeti o  firma foarte  serioasa din toate p.d.v.  Am dat telefonul vostru si la mai multe cunostinte.

Iulian C., Operator utilaj, jud. Caraș- Severin

Costel B., Operator CNC, jud. Sibiu

Firmă serioasă în care poți să ai încredere, și știi sigur că vei fi ajutat. Nota 10 cu felicitări!

Pavel D., Șofer profesionist, jud. Cluj

Exista transparenta totala. Este munca multa, dar oamenii sunt seriosi. Ne-au platit si orele suplimentare si cele normale la virgula.

Viorel Z., Muncitor fabrică, jud. Suceava

Firma foarte serioasa, recomand oricui vrea un loc de munca in Germania. Apelati cu cea mai mare incredere.

Paul Tudora, Electrician, jud. Vâlcea

”…a urmat interviu în limba germană luat la limită, învățând câteva fraze tip chestionar și cu traducătorul. Greșeală fatală. Am pierdut munca din cauza înțelegerii greșite a indicațiilor primite la locul de muncă. Deci fără a ști limba e f. greu….Cum spuneam, am pierdut un loc bun din cauza mea și am sunat la Silverhand neștiind să vb. cu angajatorul german. Fix două zile a durat și mi-au găsit alt punct de lucru. Pe mail cu adresa și locație angajator și adresa cazare…”

 

Marius T., Germania

”…apreciez deschiderea Dumneavoastra pentru clienti, ceea ce inseamna in primul rind seriozitate, care sincer din experienta mea de pina acum, lipseste la marea majoritate a firmelor de intermediere a fortei de munca”

Ștefan F., Operator mașini, jud. Mureș

Florin P., jud. Neamț

Țin să mulțumesc echipei SilverhandRO pentru efortul depus! Recomand cu încredere! Vă mulțumesc!

Cristian S., jud. Dâmbovița

SilverHah, ce parere sa am,??!!…. Sunt ESENTA PROFESIALISMULUI in .Romania.SILVERHAND duce cresterea PIB-lui cu 30%, al Romaniei.

Sorin A., jud. Brașov

Nota 10 cu felicitari!

Daniel S., jud. Prahova

Este ok

Angi M., jud. Bihor

Eu personal mi-am rupt spatele la căpșuni ani de zile ,vorbesc limba engleză și sper că această firmă îmi va găsii un serviciu ,că nu am făcut școala degeaba.Oricum cinste vouă pt tot ce faceți

Ioana D., jud. București

O firma f. serioasa care se respecta , calitatea face diferenta , sa fiti sanatosi cu totii !

Helenio M., jud. Sibiu

Numarul 1 pe Romania ,Silverhand!Si un sfat pt toti care vor de munca in Austria,e normal sa sti lb germana,in Germania la fel ,in Olanda lb engleza,si asa mai departe!Silverhand ofera o gama larga de locuri de munca,sunt profesionisti si e normal sa angajeze oameni care stiu o limba straina! Am vazut un comentariu al cuiva nemultumit ! Silverhand sau o alta firma buna nu angajeaza cersetori,hoti sau analfabeti .Cine vrea un viitor sigur sa invete ,o limba straina,o meserie,respectul si pe urma sa emita pretentii!!Firmele de Tepe din Romania le promit tuturor locuri de munca bine platite,fara limba internationala,fara meserie, si lumea se lasa pacalita foarte usor! Silverhand este viitorul oamenilor bine intentionati !

Vasile S., Muncitor construcții, jud. Constanța

Roberto N., Stivuitorist, jud. Bihor

Firma super serioasă, în o săptămână mi-a găsit de lucru ca stivuitorist, am și vorbit cu angajatorul din Germania de câteva ori, dar niște probleme de familie m-au împedicat să merg. Sper că în vară să apelez din nou la voi. Așa că dragi români nu vă mai plângeți, puneți mâna pe carte și învățați germană, dacă vreți în Germania, daca nu uitați-vă la telenovele. Ich wunsche Silverhand Team alles gute und Viel Erfolg weiter. Macht weiter so. Tschuss.

Marin B., Lăcătuș, jud. Brăila

Mii de mulțumiri tuturor din firma Silverhand pentru efortul depus de a-mi găsi un loc de muncă în Germania. Cea mai de încredere firmă de recrutare a forței de muncă pentru străinătate.

Narcis Z., Lucrător comercial, jud. Suceava

Firmă foarte serioasă. Apelați cu cea mai mare încredere.

Cristian I., jud. Hunedoara

Sunt de cuvânt. Mulțumesc Silverhand.

Adrian și Georgiana, jud. Bihor

Cea mai bună firmă de recrutare din România și cea mai sigură..mulțumesc Silverhand

Ion Madalin C., Șofer, jud. Maramureș

Am o părere foarte bună despre Silverhand !

Tiberiu L., Electrician, jud. Prahova

O companie în care poți să ai încredere și ești sigur că ești ajutat.

Rozalia B., jud. Sălaj

Soțul meu lucrează datorită lor în Germania și le multumește mult prin intermediul meu. Mulțumim.

Liliana Ș., jud. Teleorman

Nu am colaborat dar am întâlnit un om care a plecat la muncă în Germania prin Silverhand Romania, totul a fost exact ce s-a zis !

Nicu I., Italia

Firmă serioasă

Carmen D., jud. Caraș-Severin

Foarte serioasă firma!

Ioan M., Dulgher

Să aveți încredere în companie

Alin B., Instalator sanitare

Firmă de top! Lucrez de 5 luni în Germania prin intermediul lor și sunt foarte mulțumit!

Dimitrie C., Mecanic utilaje agricole

Felicitări Silverhand! S-au autosesizat la fiecare întrebare și nedumerire pe care am avut-o. Mențin o legătură strânsă cu ei și apelez cu încredere ori de câte ori întâmpin o situație neprevăzută.

Iulian N., Electrician industrial

Prieteni dragi, Silverhand este cea mai serioasă firmă de mediere, aveți încredere în tot ce spun ei . Eu lucrez la ei de 4 luni și sunt serioși. Sunați cu încredere!

Adrian C., Muncitor fabrică

Mulțumesc Silverhand pentru ajutorul pe care mi l-ați oferit și felicitări pentru că ajutați românii să obțină mult mai ușor un loc de muncă în Germania. Eu lucrez deja de 3 luni prin intermediul lor și condițiile sunt foarte bune.

Razvan D., Instalator sanitare

Felicitări pentru ceea ce faceți! Recomand cu încredere Silverhand pentru profesionalism și atitudine!