Despre NOI

HR PROJECT MANAGER
Adelina Nedelcu
Sediu Craiova

Am absolvit Facultatea de Științe Politice, specializarea Sociologie, din cadrul S.N.S.P.A. București. De asemenea, am absolvit studiile universitare de master ale Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, domeniul Management, specializarea Managementul Resurselor Umane din cadrul Universității din Craiova.

Am ales compania Silverhand, deoarece consider că reprezintă o oportunitate prin intermediul căreia îmi pot valorifica cunoștințele și competențele dobândite în urma studiilor de master în domeniul resurselor umane, ale studiilor universitare în domeniul sociologiei, dar și cunoștințele  lingvistice de engleză și germană însușite în gimnaziu și liceu. Evaluând și punând în valoare abilitățile și competențele fiecărui candidat, îi ofer acestuia posibilitatea de a-și găsi un loc de muncă și de a evolua din punct de vedere profesional. Acest melanj de cunoștințe și abilități provenite din studiul domeniului resurselor umane și ale sociologiei mă ajută să realizez un profiling al candidaților adaptat nevoilor existente pe piața muncii.

Printre hobby-urile mele se numără: lectura, pictura și muzica.

Unul dintre citatele mele preferate este : ,,Mergi înainte în viaţă cu o sclipire în ochi și cu un zâmbet pe faţă, dar cu un scop măreţ în inimă.” – Gordon B. Hinckley