Despre NOI

BRANCH MANAGER
Razvan Rusan
Sediu România

Limba și cultura germană au reprezentat o pasiune pentru mine încă din copilărie. Am urmat cursurile secției germane a Facultății de Economie din cadrul Universității Babes­ Bolyai, din Cluj. În timpul facultății am studiat un semestru în Germania, la Universitățile Siegen, respectiv Münster (NRW). În prezent lucrez la teza de doctorat în domeniul Marketing, în cadrul Universității de Vest, din Timișoara.

 

Administrez sediul Silverhand din România, recrutez candidați pentru a le oferi posibilitatea unui loc de muncă și păstrez legătura cu clienții din Germania și colegii din Polonia. Consider că Silverhand oferă un beneficiu oamenilor, oferindu-­le posibilitatea obținerii unui loc de muncă stabil și, implicit, a unei vieți mai bune. Nu de puține ori suntem sunați de cei care lucrează prin intermediul nostru ca să primim mulțumiri. Iar asta reprezintă, desigur, o mare bucurie pentru noi.

 

Timpul liber îl petrec alături de fiul meu Radu și de cei 2 labradori, Daisy și Charlie. Ne jucăm împreună și facem multe drumeții.