Skip to main content

Despre NOI

Cine suntem noi?

Grupul SILVERHAND are o structură de holding. Acesta cuprinde entități din Polonia, România, Bulgaria, Slovacia și Ungaria. De asemenea, acoperă Republica Cehă, Croația, Slovenia, Lituania și Peninsula Iberică.

Recrutăm pentru companii străine

500

Recrutare 2023.

24

Asistență de specialitate

Recrutăm în toate sectoarele economiei, atât în numele angajatorilor polonezi, cât și pentru angajatori din următoarele țări: Germania, Austria, Elveția, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Islanda, Irlanda, Belgia, Olanda, Spania, Franța și Canada.

Etapele cooperării cu noi

Mai jos sunt prezentate etapele de recrutare

 • 1 Etapa

  Încărcarea CV-ului - puteți să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră prin intermediul site-ului nostru sau prin intermediul căsuței de e-mail contact@silverhand.ro

 • Etapa

 • 2 Etapa

  Contact cu specialistul nostru - unul dintre angajații noștri, după ce vă va analiza CV-ul, vă va contacta pentru a vă prezenta ofertele de muncă cele mai avantajoase pentru dvs.

 • 3 Etapa

  Recomandare - angajatorul vizat va fi contactat pentru a vă prezenta candidatura și pentru a face demersuri în vederea angajării dvs.

 • Etapa

 • 4 Etapa

  Semnarea contractului - etapa finală constă în semnarea contractului cu angajatorul țintă și începerea activității.

Procesul de recrutare durează doar câteva zile, așa că, dacă sunteți în căutarea urgentă a unui loc de muncă, vă putem ajuta rapid.
Dacă intenționați să începeți să lucrați abia peste câteva săptămâni, depuneți acum candidatura și vom informa angajatorul țintă cu privire la data de începere preferată.

Faceți cunoștință cu o parte din echipa noastră.

Cheia existenței companiei este, în primul rând, o echipă de peste 60 de profesioniști bine educați și plini de energie pozitivă, datorită cărora multe mii de oameni au fost deja angajați în străinătate și în Polonia. Datorită nouă, mulți profesioniști au găsit un loc de muncă adecvat calificărilor și cerințelor lor financiare.

silverhand

Echipa Noastra

60

Recrutori în Silverhand

Succesul grupului SILVERHAND nu ar fi fost posibil fără muncă asiduă și fidelitate absolută față de cele mai înalte standarde etice - principiile onestității, responsabilității și respectului față de oameni.

În fiecare zi, ne asigurăm că calitatea serviciilor noastre și satisfacția clienților sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Codul de etică SILVERHAND

Ne ghidăm după principiul "Un loc de muncă nu este un produs", deoarece înțelegem foarte bine că fiecare persoană este diferită și necesită o abordare individuală în procesul de căutare a unui loc de muncă. În practică, acest lucru înseamnă că vă puteți baza pe sprijinul deplin al experților noștri pentru a vă ajuta să vă risipiți îndoielile și să vă găsiți locul de muncă de vis.