Skip to main content

Este adevărat că bărbații primesc 5000 $ pentru a se căsători cu femei din Islanda?

Bez kategorii

Despre femeile din Islanda, căsătorii și bani, adevăruri și minciuni!

 

Islanda sau „Țara gheții și a focului”, denumită astfel datorită ghețarilor aflați în apropierea apelor termale, în ciuda faptului că este o țară mică, cu o populație scăzută, în special față de bărbați, ea se clasează printre cele mai atractive țări din lume.

 

Această țară este cunoscută ca fiind una aproape amazoniană, procentul femeilor din societate fiind sensibil mai mare decât al bărbaților (se vehiculează un raport de un bărbat la 7 femei). Se spune că multe femei își așteaptă viitorul soț din alte țări străine. Faptul că numărul turiștilor care vizitează Islanda este dublu față de numărul populației stabile, pentru multe femei poate fi o oportunitate ideală spre un posibil mariaj.

De altfel femeile sunt foarte frumoase, iar Islanda se mândrește cu cele trei victorii ale concursului Miss World Universe.

Este vorba despre Hólmfríður Karlsdóttir care a obținut acest titlu în anul 1985, Linda Pétursdóttir în 1988, iar în 2005 – Unnur Birna Vilhjálmsdóttir.

 

Islanda este o țară relativ mică, iar din acest motiv bărbații care au o oportunitate de a continua studiile în alte țări, ori obțin oferte de muncă în străinătate, se pot despărți cu o mai mare ușurință de familie în comparație cu o femeie.

Pentru că Islanda este o insulă unde toată lumea se cunoaște, mulți locuitori își lasă apartamentele neîncuiate și au multă încredere unii în alții. Aceastaă atmosferă de familie extinsă creează o stare de liniște și bună înțelegere în comunitate. Folosirea cheilor este un gest de grosolonie.

Nici polițiștii islandezi nu sunt dotați cu armament și se apără în felul în care au fost instruiți, însă cazurile de violență sunt foarte rare.

 

De mult circulă o știre despre faptul că bărbații din țările străine, care se vor căsători cu fete locale, autoritățile țării "zăpezii" sunt dispuse să plătească o sumă de 5.000 $ lunar. Vă anunțăm că această informație este total falsă.

 

Pentru mai multe informații despre adevărul ascuns din cea mai răspândită farsă declanșată de un imigrant, citiți AICI!  Guvernul islandez nu a oferit niciodată granturi imigranților pentru căsătoria cu islandezii, indiferent de sex.

 

De altfel vă aducem la cunoștință că din Ianuarie 2018, Legea Egalizării Salariale între Sexe se impune în toate firmele irlandeze, angajatorii fiind obligați a răspunde în fața legii în cazul în care se împotrivesc, informație obținută din Business Insider.

Firmele care au cel puțin 25 de angajați sunt obligate să obțină un certificat guvernamental pentru confirmarea egalității salariale. Companiilor le este interzisă diferențierea salarială dintre bărbați și femei care practică aceeași muncă.

Legea a fost promulgată în data de 8 martie 2017, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, având menirea să elimine diferențele de salarizare până în 2022.

 

 

Dacă vă surâde ideea de a lucra în Islanda și a cunoște frumusețile locale,

așteptăm să ne contactați la unul din numerele de telefon: 

0770 422 954 sau 0770 139 232,

de luni până vineri, între orele 9-17.

International Recruiting Experts