fbpx

Locurile de muncă în Germania în anotimpul rece

2015
noiembrie 12

 

Silverhand îți oferă loc de muncă 

atunci când alți angajatori  și-au terminat lucrările

 

Așa cum v-am tot obișinuit, oferim în fiecare săptămână, numeroase locuri de muncă în Germania. Fie că vă căutați un job în domeniul tehnic ( electrician, instalator, sudor, operator/programator CNC, stivuitorist, mecanic auto, mecanic utilaje agricole, mecanic utilaje de construcție, mecanic utilaje utilitare, șoferi cat. C + E, șoferi autobuz, tâmplari și altele) sau fără vreo calificare anume ( muncitori fabrică) , noi vă putem oferi o soluție, un job bine plătit într-o țară foarte puternic dezvoltată așa cum este Germania. Condiția de bază este să vorbiți limba germană la nivel conversațional.

Analizăm cu grijă companiile germane angajatoare pentru a ne asigura că cei care pleacă la muncă prin intermediul Silverhand au parte de un job sigur și bine plătit. Un alt aspect pe care noi îl analizăm este puterea financiară a firmei angajatoare pentru a fi siguri că angajații români își primesc la timp banii.  Până acum lucrurile au ieșit foarte bine. Avem  peste 300 de persoane care au un job datorită Silverhand Romania. 

Foarte mulți clienți ne întreabă de ce nu angajăm și fără limba germană.Ei bine, tocmai faptul că nu recrutăm astfel de persoane denotă seriozitatea noastră ca și firmă de mediere. Faptul că cerem un nivel conversațional de germană demonstrează că lucrăm cu firme germane reale care oferă salarii atractive, dar au și pretenții de limbă pentru a le putea obține. 

Ca să înțelegeți mai bine acest aspect urmează să detaliem puțin procesul de recrutare.

*Ne sunați sau vă sunăm pentru că v-ați arătat interesat de un job anume găsit în anunțurile noastre


*Verificăm nivel de germană la care vă aflați și vă spunem dacă putem sau nu să vă recomandăm mai departe


*Dacă îndeplinți criteriile solicitate de noi, vă recomandăm mai departe la angajatorul german. Acesta vă sună pentru un interviu în limba germană și vă oferă detalii suplimentare. 


*Dacă sunteți acceptat, ne vor trimite un email cu detaliile locului de muncă – unde anume urmează să vă cazați, ce salariu urmează să primiți, adresa, persoana de contact de la locul de muncă


*Noi vă trimitem oferta angajatorului german și dvs. stabiliți dacă sunteți de acord cu aceasta.


*Dacă totul este în regulă, semnați un contract de mediere cu noi ce conține informațiile discutate în interviul cu angajatorul german (nu percepem comision).


*Ulterior plecați, vă cazați, mergeți să semnați contractul cu firma angajatoare din Germania și începeți lucrul.

 

Noi vom colabora cu dvs. chiar și după ce ați plecat în Germania. Pentru orice probleme aveți suntem la doar un telefon distanță. Vă vom ajuta de fiecare dată! Cerem din partea dvs. calm și răbdare!

Suntem conștienți că ”meseria este brățară de aur” și tocmai din acest motiv nu tratăm munca precum o marfă. Dorim să mulțumim clienții prin serviciile noastre și să le răsplătim încrederea acordată.

 

Dacă vorbești limba germană la nivel conversațional și vrei să lucrezi în Germania:

așteptăm telefonul dvs. la 0773 787443 între orele 9-17

*așteptăm CV-urile dvs. pe adresa de email:
contact@silverhand.ro