Lucrează ca instalator în Germania

În Germania instalatorii pot câștiga până la 2500 EUR net/lună.

Lucreză alături de Silverhand și beneficiază de contract de muncă la companie germană, asigurare medicală inclusă, cazare organizată, suport permanent pe durata întregului contract de muncă.

Experiența în domeniu și cunoștințe de limba germană la nivel conversațional sunt necesare pentru a accesa ofertele prezentate de Silverhand.

Lasă-ne datele tale de contact, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp.

Silverhand reușește să îți găsească un loc de muncă mai bun!

Locuri de muncă în Germania

Alege din sutele de oferte de muncă în Germania. Beneficiază de un contract de muncă la companie germană.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • „Am ajuns sâmbătă la cazare, iar luni am început lucrul. La lucru este ceva nou, facem instalații pentru case prefabricate, dar mă descurc. Am prins rapid ce am de făcut. Cazarea este ok, locuiesc singur. Ținem legătura.Numai bine!”
  Ovidiu
  Instalator sanitare
 • ”Am ajuns cu bine la adresa de cazare, iar de azi am început lucrul. Cazarea este ok la o pensiune și amenajată cu tot ce am nevoie. Mulțumesc și păstrăm legătura.”
  Gheorghe
  Instalator termice
 • ”Bună ziua, aici este totul bine momentan. Sunt în procesul de acomodare la noul loc de muncă, lucrez în echipă cu cineva și mă descurc bine. Vă voi suna și la sfârșitul săptămânii să vă țin la curent, vă mulțumesc!”
  Daniel
  Instalator climă și ventilație