fbpx

Lucrează ca electrician în Austria

Obține un loc de muncă în Austria ca electrician construcții sau electrician industrial și câștigă un salariu lunar de până la 2600 EUR net.

Lucreză alături de Silverhand și beneficiază de contract de muncă la companie austriacă, asigurare medicală inclusă, cazare organizată, suport permanent pe durata întregului contract de muncă.

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană la nivel conversațional sunt necesare pentru a accesa ofertele prezentate de Silverhand.

Lasă-ne datele tale de contact, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp.

Silverhand reușește să îți găsească un loc de muncă mai bun!

Locuri de muncă în Austria

Alege din zecile de oferte de muncă în Austria. Beneficiază de un contract de muncă la companie austriacă.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • „Am ajuns cu bine în Austria și de dimineață am început și lucrul. Mulțumim pentru ajutorul acordat în această perioadă în care am rămas fără un loc de muncă. Păstrăm legătura.”
  Dănuț
  Electrician construcții
 • „Am ajuns cu bine la biroul firmei unde am semnat contractul de munca si am primit adresa locului de cazare. La locul de muncă este totul în ordine, iar la cazare am tot necesarul. Mulțumesc de ajutorul acordat și vă țin la curent și cu alte detalii.”
  Ionel
  Electrician industrial
 • ”Bună ziua Echipa Silverhand! Vă mulțumesc pentru tot! Cu colegii de lucru mă înțeleg foarte bine, iar acum urmează să schimbăm și șantierul fiindcă aici am terminat lucrările. Mediul de lucru este super plăcut și la cazare totul este în regulă!”
  Tudor
  Electrician construcții