fbpx

Lucrează ca instalator în Austria

În Austria instalatorii pot câștiga până la 2600 EUR net/lună.

Lucreză alături de Silverhand și beneficiază de contract de muncă la companie austriacă, asigurare medicală inclusă, cazare organizată, suport permanent pe durata întregului contract de muncă.

Experiența în domeniu și cunoștințe de limba germană la nivel conversațional sunt necesare pentru a accesa ofertele prezentate de Silverhand.

Lasă-ne datele tale de contact, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp.

Silverhand reușește să îți găsească un loc de muncă mai bun!

Locuri de muncă în Austria

Alege din zecile de oferte de muncă în Austria. Beneficiază de un contract de muncă la companie austriacă.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • „Am ajuns cu bine în Austria. Nu am întâmpinat probleme pe drum, a fost totul ok. Astăzi am avut prima zi de lucru, iar mâine urmează să ne întâlnim și cu dl. G. de la firmă. Este o zonă turistică aici unde lucrăm, este un peisaj frumos. Cazarea este ok, este tot o pensiune turistică. Vă mulțumim pentru ajutorul acordat!”
  Iulian
  Instalator sanitare și termice
 • „Cazarea este în regulă, chiar mai bună decât mă așteptam,iar la locul de muncă este foarte bine,îmi fac meseria și chiar pot să lucrez mai multe ore suplimentare. Mulțumesc de ajutor și vă țin la curent și cu alte noutăți.”
  Costel
  Instalator sanitare
 • ”Vă mulțumesc pentru ajutorul oferit de a-mi gasi un loc de muncă în Austria pe postul de instalator. Sunt pregătit să îmi mai îmbunătățesc cunoștințele de limbă germană și atunci voi fi mai sigur în ceea ce fac. La cazare este totul în regulă, mă înțeleg bine cu colegii de la lucru. Vă mulțumesc pentru tot, Silverhand!”
  Florin
  Instalator climă și ventilație