Lucrează ca instalator în Olanda cu Silverhand

Silverhand te ajută să obții rapid un loc de muncă în Olanda!

Angajatorii noștri olandezi au noi proiecte pentru:

-instalatori sanitare/termice/gaz/climă și ventilație

-montatori sprinklere

Pentru toate ofertele disponibile se necesită experiență în domeniu, cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional, certificat VCA și BSN, permis de conducere categ. B.

Lasă-ne datele tale de contact, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp

Locuri de muncă în Olanda

Alege cea mai potrivită ofertă pentru tine. Beneficiază de un contract de muncă la companie olandeză.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată și plătită de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • „Bună ziua! Îmi cer scuze că nu am reușit să vă scriu ieri. Am luat proba de lucru, iar azi am avut prima zi. Nu mi se pare greu ce este de făcut, am mai lucrat cu astfel de instalații. Săptămâna viitoare voi primi o nouă cazare mai aproape de lucru. Vă mulțumesc încă o dată. Ținem legătura.”
  Sebastian
  Instalator
 • „Suntem bine și eu și colegul. Șeful de șantier este de milioane, ne înțelegem foarte bine. Cei de la firmă, de asemenea, sunt niște oameni serioși și îți vin în ajutor pentru orice problemă. Săptămâna viitoare venim două săptămâni în concediu, iar după vom începe din nou munca. Multă sănătate și ne reauzim la un telefon.”
  Dan
  Instalator
 • ”Bună ziua, am ajuns azi noapte la cazare. Acum sunt la cursul pentru obținerea certificatului VCA. Ulterior merg cu dna. de la firmă să mă înregistrez la primărie, iar mâine ajunge și colegul de la București cu care voi lucra. Vă mulțumesc. Ținem legătura”
  Eugen
  Instalator