fbpx

Montator sprinklere în străinătate

Acum ai oportunitatea de a lucra ca montator sprinklere în Germania, Olanda.

Lucrează alături de Silverhand și beneficiază de:

-un salariu peste medie

-cazare organizată de firmă

-contract de muncă semnat cu angajatorul străin

Experiența în domeniu și cunoștințele de limba germană/engleză la nivel conversațional sunt necesare pentru ofertele prezentate de Silverhand.

Cum aplici? Completează formularul de contact, iar un membru al echipei noastre va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

Locuri de muncă în străinătate

Silverhand îți oferă locuri de muncă în mai multe țări din Europa. Obține un contract de muncă semnat cu angajatorul străin.

Salariu atractiv

Câștigă un salariu mai bun și bucură-te de toate beneficiile incluse. De asemenea, orele suplimentare sunt plătite separat.

De cazare se ocupă firma

Pentru că orice început este greu, cazarea este organizată de către angajator.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?
 • „Vă mulțumim pentru oportunitatea de a continua și anul acesta colaborarea cu dvs. Am ajuns cu bine la noul punct de lucru. De cazare suntem mulțumiți. Săptămâna aceasta suntem programați la test, iar de îndată ce primim rezultatele vom începe lucrul. Vă ținem la curent!”
  Constantin
  Montator sprinklere
 • „Mii de mulțumiri tuturor din firma Silverhand pentru efortul depus de a-mi găsi un loc de muncă în Germania. Cea mai de încredere firmă de recrutare a forței de muncă pentru străinătate.”
  Mihai
  Montator sprinklere
 • „Sunt mulțumit de condițiile de muncă de aici, oamenii sunt serioși. Sper să rămână tot așa treaba, iar firma să fie mulțumită de mine. Mulțumesc și ținem legătura”
  Ioan
  Montator sprinklere