Skip to main content

Wypełnij formularz

Operator CNC în Germania

Alege să lucrezi, prin intermediul Silverhand, ca operator CNC freză, strung sau laser în Germania.

Oferta salarială:

 • 11 EUR brut/oră + 40 EUR net diurnă/zi calendaristică 

Cerințe:

 • experiență în domeniu
 • cunoștințe de limba germană – nivel conversațional

Te regăsești în descrierea de mai sus?

Completează formularul de contact, iar recrutorii Silverhand vor lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!

 

* * * *

Locuri de muncă în Germania

Silverhand îți pune la dispoziție locuri de muncă în diverse zone ale Germaniei. Obține un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, semnat direct cu angajatorul străin.

Salariu

Obține un salariu bine plătit și bucură-te de toate facilitățile unui angajat care lucrează legal. De asemenea ai posibilitatea de a face ore suplimentare.

Cazare

Cazarea este asigurată contra cost de către angajatorul german.

Părerea angajaților

Ce spun alții despre noi?

 • Operator CNC

  ” Va multumesc foarte mult pentru ajutorul acordat in gasirea unui loc de munca. Va sunt recunoscator, deoarece datorita firmei dumneavoastra lucrez de 1 an si 7 luni in Germania si nu am motive sa ma plang. Va doresc numai bine”

  Florin

 • Operator CNC

  ”Bună ziua! Am ajuns cu bine în Germania! La locul de muncă e super, mă înțeleg super bine cu șeful de aici, programul de muncă este în schimburi ceea ce îmi place cel mai mult că așa am timp să-mi reactivez contul bancar și să fac și alte activități. Înc-odată vă mulțumesc!”

  Vasile

 • Operator CNC

  ”Lucrez de la începutul februarie la această firmă din Germania și deocamdată mă înțeleg foarte bine cu șeful. Am un coleg român din Arad și din când în când mergem împreună la lucru sau facem cumpărături pentru familie în weekend-uri. Deocamdată lucrez într-un singur schimb dar îmi convine foarte mult. Vă mulțumesc pentru ajutor și vă doresc mult succes pe mai departe!”

  Istvan