Silverhand a obținut premiul 2- firme de recrutare din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură

2017
noiembrie 15

Suntem încântați să vă anunțăm că Silverhand România a obținut un nou premiu, de data aceasta ne-a fost înmânat Premiul 2 – firme de recrutare, din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, pentru rezultate financiare deosebite în anul fiscal 2016. În anul precedent, societatea noastră a obținut premiul 3.


Acest lucru este o recunoaștere oficială a profesionalismului și implicării angajaților Silverhand. Ne simțim onorați și responsabilizați de acest premiu. În continuare planul nostru cuprinde extinderea numărului de oferte în mai multe țări europene. Ne dorim să putem oferi o alternativă bună oricărui candidat, care dorește să muncească în străinătate.

Silverhand se asigură prin verificări temeinice de seriozitatea firmelor partenere din Europa. Cu Silverhand, candidații beneficiază de consultanță gratuită și siguranța unui loc de muncă bine plătit în Europa.

 

Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș 2016, eveniment special, devenit de referință în vestul României, celebrează alături de reprezentanți de marcă ai mediului de afaceri, administrației publice, misiunilor diplomatice, personalități ale mediului academic, de cultură și artă, magistrați, colaboratori și parteneri, mass media, pe cei care și-au respectat angajamentul la excelență, elita afacerilor timișene. Suntem fericiți să fim parte din grupul firmelor de top din județul Timiș.

 

Succesul de care se bucură Silverhand în ultimii ani se datorează, în principal, unei munci organizate și transparente , precum și a unui set de valori bine stabilit, enumerând aici onestitatea, corectitudinea, prietenia, simțul răspunderii și respectul față de semeni.

 

 

Dacă nu ai avut ocazia să colaborezi cu echipa noastră și îți dorești un loc de muncă sigur și bine plătit, contactează-ne acum!

 

 

 

Telefon candidați Germania: 0773 787 443, 0774 483 064 sau 0772 228 893

Telefon candidați Țările Nordice: 0770 139 232 sau 0770 422 954

 

Adresă de e-mail: contact@silverhand.ro