Unde să-ți petreci vacanța

2016
august 26

Iată-ne ajunși aproape de sfârșitul lunii august, perioada în care din ce în ce mai multe persoane  încep să își ia concediu. Dacă nemții preferă să își petreacă concediul în diverse locații exotice (Grecia, Egipt, Turcia), întrucât nu se pot bucura de litoral la ei ”acasă”, românii sunt mult mai norocoși din acest punct de vedere. Avem multe stațiuni frumoase la malul Mării Negre unde vă puteți relaxa și petrece timp frumos împreună cu cei dragi. De asemenea, avem stațiuni montane deosebite unde ne putem ”ascunde” de căldura sufocantă specifică verii.

Suntem convinși că ai avut un an în care ai lucrat mult în Germania sau în altă țară europeană, motiv pentru care o vacanță este binevenită. Fie că îți dorești să te întorci acasă și să petreci momente frumoase cu familia, fie că vrei să încerci o destinație dintr-o țară străină, SILVERHAND – locuri de muncă în Germania, vă pune la dispoziție câteva idei pentru o vacanță de neuitat.

 

Vacanță la mare în România:

Cele mai populate stațiuni din 2016 rămân cele din Mamaia, Vama Veche sau Costinești. Dacă ești amator de distracție și muzică, oricare din aceste stațiuni te poate bucura.

 

Florina2

Mamaia

Forina

Vama Veche

 

 

Cu toate acestea puteți să vă bucurați de liniștea mării în stațiunile sălbatice, mai puțin cunoscute de public, cum este stațiunea din Corbu. Pentru petrecerea unui sejur, turiștii pot opta atât pentru odihna pasivă, beneficiind de o plajă foarte mare și mult mai puțin aglomerată decât plajele din stațiunile învecinate, și totodată de rețeaua de lagune și lacuri ce fac parte din rezervația Deltei Dunării.

plaja-de-la-corbu-62

Sursa: http://www.romania-redescoperita.ro/index.php/component/k2/item/668-plaja-corbu-pe-locul-patru-intr-un-top-al-celor-mai-frumoase-din-lume

 

 

Vacanță la munte în România 

Dacă nu sunteți mari amatori de litoral, în România, puteți găsi foarte multe locații în care să vă bucurați de liniștea și răcoarea de la munte. În topul recomandărilor noastre se află : Banatul Montan, în Parcul  Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa, Munții Bucegi, dar și orașe de vis precum Brașovul sau Cluj Napoca.

 

Ochiul-Beiului-01

Sursa: http://www.financiarul.ro/2015/09/23/turist-pe-meleagurile-banatului-montan-in-parcul-national-cheile-nerei-beusnita/

 

 cheile_nerei-01-640x360

Sursa: http://www.financiarul.ro/2015/09/23/turist-pe-meleagurile-banatului-montan-in-parcul-national-cheile-nerei-beusnita/

 

 

Transilvania cu toate orașele și peisajele de vis:

download cluj

Sursa: http://www.aerosky.ro/bilete-de-avion-din-cluj-napoca-catre-sibiu

 

brasov

Sursa: http://www.aharomania.ro/students/study-in-brasov/study-in-brasov-transylvania/

 

 

 

 

 

sfinxul-bucegi-696x434

Sursa: http://www.sursazilei.ro/secretul-din-bucegi-poarta-spre-o-alta-lume/

 

În cazul în care dorești să pleci în altă țară pentru petrecerea concediului vă puteți orienta către Grecia sau Turcia.

Sithonia este plină de surprize și oferă ceva pentru fiecare categorie de turist. Aici găsești printre cele mai frumoase plaje din Halkdiki, sate pescărești, porturi de agrement sau plaje de nisip, imprejmuite de păduri de pin.

sitonija-halkidiki-921

http://www.letohalkidiki.com/en/sithonia

 

Bodrum – Turcia este situat pe o insulă, pe o coastă a Mării Egee, foarte aproape de insula grecească Kos. Este orașul în care s-a născut istoricul grec Herodot și locul care găzduiește una dintre cele 7 minuni ale lumii antice – Mausoleul din Halicarnas. Tot aici poate fi vizitat Castelul Sf. Petru  din sec. al XV-lea, Amfiteatrul Bodrum – o structură antică, terminată în perioada romana și morile de vânt – folosite, cândva, pentru obținerea făinii.

Bodrum este un important centru de yachting, aici construindu-se yachturi elegante cu carcasă din lemn. Datorită acestui sport și datorită plajelor cu nisip fin, golfurilor stâncoase și distracției care durează până în zori, stațiunea a devenit foarte cunoscută în rândul turiștilor, numărul acestora crescând de la an la an.

 

04

Sursa: http://www.albatourism.ro/listings/bodrum/

 

Acestea sunt doar câteva dintre locațiile unde vă puteți petrece un concediu de neuitat. Sperăm că vă sunt de ajutor! Vă dorim un concediu plăcut și multă multă relaxare!

p.s Cei care nu vor concediu, ci își doresc să obțină un loc de muncă în Germania, ne pot apela la numerele: 0040 773 787 443, 0040 774 483 064, 0770 139 232.  SILVERHAND caută constant muncitori calificați și necalificați vorbitori de germană pentru angajatori de prestigiu din Germania.