Skip to main content

5 motive pentru care să lucrezi în Olanda

Nicio categorie

De ce să lucrezi în Olanda: 5 motive pentru care să o alegi ca viitoare destinație de carieră

Olanda este o destinație din ce în ce mai populară în rândul românilor care doresc să se stabilească și să muncească în străinătate. Țara lalelelor este cunoscută pentru calitatea remarcabilă a vieții, oportunitățile de muncă, serviciile medicale de calitate și diversitatea culturală.

 

Iată 5 motive pentru care să iei în considerare Olanda ca viitoarea ta destinație:

  1. Oportunitățile de carieră

Olanda este recunoscută pentru standarul înalt al vieții pe care îl oferă. Fiind una dintre țările cu cele mai puternice economii din Europa, aici poți găsi multe oportunități de carieră.

Astfel, există o gamă largă de joburi în diverse sectoare precum prelucrarea metalelor, electrică, inginerie, logistică și multe altele. Indiferent de calificarea pe care o ai, în Olanda vei găsi întotdeauna o oportunitate de muncă.

2. Salarizarea atractivă și alte beneficii

Printre principalele motive pentru care românii aleg să lucreze în Olanda este salarizarea competitivă. Plata săptămânală, sporurile, bonusurile și posibilitatea de a lucra ore suplimentare sunt doar câteva puncte forte pentru cei interesați. Aceste aspecte atrag anual candidați din toate colțurile lumii.

În privința cazării trebuie să ai în vedere că uneori poate fi un proces dificil și destul de îndelungat. Silverhand colaborează cu firme angajatoare care asigură cazarea, pentru a-ți permite să te concentrezi pe locul de muncă, fără să îți mai faci griji și despre acest aspect.

3. Mediu de lucru stimulant:

Cultura olandeză a muncii este cunoscută pentru echilibrul dintre viața personală și cea profesională. Programul de lucru este unul flexibil, iar accentul se pune pe eficiență și rezultate. De asemenea, mediul de lucru este caracterizat de deschidere și colaborare.

4. Limba de circulație internațională

Cu toate că limba oficială a olandezilor este neerlandeza (cunoscută și ca olandeză), aproape toată populația vorbește limba engleză. Șansele de a nu te înțelege la locul de muncă sau în viața de zi cu zi sunt considerabil mai mici. Asta face diferența între Olanda și alte țări unde se vorbește doar limba lor oficială, cum ar fi Germania sau Suedia.

5. Transportul public

După ce ai obținut jobul dorit și te-ai stabilit în noua locuință, mai rămâne un singur aspect de bifat: transportul. Olanda este cunoscută pentru infrastructura sa excelentă, inclusiv sistemul de transport public eficient și rețeaua de drumuri bine întreținute. Poți alege dintre a merge cu trenul, autobuzul, tramvaiul, metroul sau chiar bicicleta.

Mulți olandezi utilizează bicicletele ca mijloc principal de transport în oraș. Există piste de biciclete bine dezvoltate și locuri speciale de parcare în întreaga țară. Acest lucru face să fie ușor să te deplasezi la locul de muncă și să explorezi țara în timpul liber.

 

Ești pregătit să muncești în Olanda?

Recrutorii noștri sunt aici pentru a-ți oferi suport în găsirea ofertei de muncă potrivite pentru tine.

Contactează-ne telefonic la 0771 236 319 sau 0774 483 064

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de email contact@silverhand.ro sau cv@silverhand.ro