fbpx

Companii aeriene cu zboruri low cost din România

2019
ianuarie 17

Zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a călători în orice colț al lumii. Un drum parcurs cu mașina în câteva zile, cu avionul îl parcurgi în doar câteva ore. Pe lângă timpul economisit, zborul cu avionul este de cele mai multe ori și mult mai ieftin.

Transportul aerian s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani existând zeci de companii aeriene care îți pun la dispoziție zboruri în orice țară de pe glob.

Cele mai căutate companii aeriene de către călători sunt companiile low cost care pun la dispoziție zboruri ieftine, pachete promoționale sau alte tipuri de reduceri.

Dacă ai obținut un nou loc de muncă în străinătate sau pur și simplu vrei să vizitezi o altă țară din Europa și ai ales ca modalitate de călătorie zborul cu avionul, Silverhand îți prezintă câteva dintre companiile low cost care operează zboruri de pe aeroporturile din România.

  1. Wizz Air

Este o companie aeriană din Ungaria înființată în anul 2003. În prezent acoperă peste 420 de rute și dispune de 25 de baze operaționale în Europa centrală și de sud-est.

În România, Wizz Air efectuează zboruri de pe aeroporturile din: București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași, Sibiu, Craiova și Timișoara. Călătorii dispun de un program de fidelizare al companiei, Wizz Air Xclusive Club, prin care beneficiază de bilete la prețuri promoționale.

  1. Blue Air

A fost înființată în anul 2004, fiind o companie low cost de origine română. Este una dintre cele mai importante companii low cost din România care pune la dispoziție zboruri din aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Sibiu și Iași, spre mai multe țări din Europa (ex. Portugalia, Spania, Germania, Norvegia, Belgia).

  1. Ryanair

Ryanair este o companie low cost de origine irlandeză înființată în anul 1985. Sediul principal se află la Dublin, însă dispune de sedii secundare și în alte orașe europene cum ar fi: Londra, Bari, Birmingham, Madrid, Roma. Este una dintre companiile aeriene cu cea mai bună prezență online, fiind declarată în anii trecuți de către Google ca fiind cea mai populară linie aeriană de pe internet.

În România, compania efectuează zboruri de pe aeroporturile din București și Timișoara.

           4. Germanwings

 

Companie aeriană înființată în 2002, Germanwings este o sucursală a Eurowings Luftverkehr AG, parte a companiei Lufthansa. Este prima companie de zbor low cost a Germaniei.

În România compania pune la dispoziție călătorilor zboruri spre mai multe orașe din Germania de pe aeroporturile din: București, Cluj, Sibiu, Timișoara.

 

 

Ești în căutarea unui loc de muncă în străinătate?

Silverhand îți pune la dispoziție noi oferte de muncă în Europa!

Vezi cele mai actuale oferte pe site-ul nostru: https://silverhand.ro/pentru-candidati/oferte-de-munca/

Contactează-ne telefonic la: 0773 787 443, 0770 344 966, 0772 228 893

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de email: contact@silverhand.ro.