fbpx

Cum poți scăpa de rutina cotidiană

2018
iunie 22

Fie că lucrează în Germania, Finlanda, Olanda sau în România, fiecare persoană se confruntă cu aceeași problemă – MONOTONIA.

Suntem mereu pe fugă, problemele își fac simțită prezența la fiecare pas, iar organismul nostru ajunge să obosească. În acele momente fiecare dintre noi ne dorim să luăm o pauză de la toate activitățile cotidiene.

Din nefericire varianta de a ne lua o vacanță lungă nu este posibilă întotdeauna, astfel trebuie să căutăm alte modalități prin care să ne oferim zilnic puțin timp pentru noi, pentru ceea ce ne place, astfel încât să ne putem reface „bateriile” pentru o nouă zi.

Vrei un nou stil de viață? Iată care sunt câteva dintre sfaturile prescrise de oameni de succes:

Citește –  uneori, cel mai bun mod de a scăpa de lumea exterioară este să te alături alteia. Aşadar, după un duş cald, fă-te confortabil şi ia o carte din bibliotecă. Îndepărtează-te de telefon şi echipamentele electronice şi bucură-te de acest moment al tău și numai al tău!

Socializează – fă-ți timp pentru prieteni și ieșiti la o plimbare. Mergi în locații noi și creează-ți noi cunoștințe!

Încearcă un hobby nou – gătește, fotografiază, învață un stil de dans, confecționează ceva util pentru casă sau pictează!

Încearcă un sport – înot, fitness, o ieșire cu bicicleta, mers pe jos, alergare, încât să îți menții organismul sănătos.

Înscrie-te la un curs atractiv – teatru, tenis, șah, o limbă străină, scurte traininguri în programare, design web, grafică.

Implicare – dă-le o mână de ajutor celor apropiați atunci când au nevoie, implică-te ca voluntar într-o organizație (protecția mediului, vizite la azil sau la orfelinat, fii mentor pentru un tânăr cu probleme etc.).

Călătorește – descoperă locații noi și imortalizează-le prin fotografii! Planifică o călătorie în amănunt, cu un buget accesibil și locații aparte.

Nu uita că există nenumărate posibilități de a îți petrece timpul liber într-un mod mult mai plăcut, bucurându-te de lucrurile mărunte din jurul tău!

 

După cum vezi, aceste activități nu implică un efort supraomenesc iar, odată puse în aplicare, vor face parte din obiceiurile tale mult timp de acum înainte.

Nu uita despre faptul că Silverhand are nenumărate oferte de muncă în Europa pentru diferite domenii, acesta fiind un prilej de a alege să te dezvolți profesional, să câștigi un salariu mult mai atractiv și să vezi o nouă țară.

 

 

 

Pentru un loc de muncă în Europa,

așteptăm să ne suni de luni până vineri, între orele 9-17

la unul din numerele de telefon:

0770 344 966, 0770 139 232 sau 0770 422 954